Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Tornagyőztesek az U14-es lányok

Hétvégén az SC Sopron által rendezett tornán vett részt Sárosi Csilla és Dénes Dorka együttese. A csoportmeccseket három nyert meccsel zárva hibátlanul meneteltek egészen a döntőig, ahol a Haladás-Viktória ellen is győzni tudtak, így veretlenül szerezték meg az első helyet! Egy különdíjat is sikerült elhozni, a torna gólkirálya Szabadi Lilien lett! Szép volt lányok!

Tornagyőztesek az U14-es lányok

A csapat tagjai: Büki Luca, Horváth Júlia, Halmai Iringó, Szabadi Lilien, Kaposi Dorina, Lapos Tamara, Csáki Eszter, Hécz Zsuzsanna, Tóth Szabina

Sárosi Csilla: „Nagyon jól éreztük magunkat, csapatépítés szempontjából is jól sikerült a szombati nap. Elégedett vagyok a lányok hozzáállásával és a mutatott játékkal is, de rengeteg munka vár még ránk a bajnoki rajtig!”

Résztvevő csapatok: SC Sopron, Haladás-Viktória I., Haladás-Viktória II., Bozsik Válogatott, ETO FC Győr I., ETO FC Győr II.

További híreink

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

A felnőtt válogatotthoz hasonlóan U19-es válogatottunk is Törökországban készült az áprilisi elitkörre. Az első mérkőzésen Bulgária ellen Ploner Sandra kezdőként lépett pályára és egészen a 15. percig nagyon aktívan futballozott, de sérülés miatt le kellett cserélni és a torna hátralévő meccsein már nem számolhatott vele a szövetségi kapitány.

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

A felkészülési torna során három mérkőzést játszott Markó Edina együttese. Először a tizenkétszeres kazah bajnok BIIK Kazygurt ellen nyert 2:1 arányban, ahol Kovács Laura a 77. percben csereként állt be. A Hong Kong elleni 4:0-ás győzelemből Süle Dóra egy félidőnyi játékkal vette ki a részét, majd Romániával szemben góllal és gólpasszal járult hozzá a 7:1-es magyar sikerhez! Szép volt lányok!

Nagy csatában győztes rajt

Nagy csatában győztes rajt

Női U16-os csapatunk szombaton az FC Hatvan együttesét fogadta hazai pályán, ahol Rozs Fanni révén már a 8. percben két gólos előnyre tettek szert. A második félidőben sikerült egyenlíteni a vendégeknek, de nagyot küzdve a véghajrában Hécz Zsuzsanna találata döntőnek bizonyult, így 3:2 arányban győzni tudott Keglovich Ferenc csapata a tavaszi nyitányon. Szép volt lányok!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink