Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Újabb szép eredmények az utánpótlásban

Kiemelt ellenféllel találkozott U13-as csapatunk, ahogy a mieink, úgy az Ferencváros is vezeti régiójában az I. osztályú bajnokságot! Sárközi Attila együttesének fegyelmezett játékkal 2:0-ra sikerült felülmúlnia a fővárosiakat. Az U14-esek a székesfehérvári Főnixszel találkoztak, akik ellen 3:1-es sikert értek el! Szép volt fiúk!

Újabb szép eredmények az utánpótlásban

ETO FC Győr U13 – FTC U13 2:0

Gólszerzők: Zaveczki, Varga M.

ETO: Hajczinger, Vági, Halász, Cseszregi, Thiel, Varga Zs., Pénzes, Szecsődi, Zaveczki, Zója-Katona, Méhes,

Cserék: Szecsődi, Hajdu, Jakab, Fekete, Pázmány, Varga M.

Sárközi Attila: „A mérkőzést elejétől jó ritmusban játszottunk, szervezettek voltunk támadásban és védekezésben is! Nem adtunk teret az ellenfélnek és sok labdát szereztünk a térfelünkön így ott tudtuk tartani a labdát! Gratulálok a csapatnak!”

 

ETO FC Győr U14 – Főnix-Gold FC U14 3:1

Gólszerzők: Póczik, Rátonyi, Tollár

ETO: Maszlavér – Csorba N., Csorba D., Jankovics, Mészáros, Gönye, Herczeg, Rátonyi Tollár, Póczik, Selyem

Cserék: Halász, Zavecki, Zója-Katona , Vági

Nicsenko Igor: „Jó iramú mérkőzést játszottunk, a srácok maximálisan betartották a meccs előtti utasításokat. Az első félidőben, mikor az ellenfél nyomás alatt tartott minket, türelmesek és fegyelmezettek voltunk. A második játékrészben átvettük az irányítást, szép támadásokat vezettünk, helyzeteket dolgoztunk ki, melyekből gólokat tudtunk szerezni!”

 

További híreink

Hétvégén rajtol az utánpótlás bajnokság

Hétvégén rajtol az utánpótlás bajnokság

Szombaton U16-os és U17-es csapataink hazai pályán kezdik meg szereplésüket a Vasas ellen. Mindkét korosztályban rangadónak tekinthető a találkozó, ugyanis egymást követik az együttesek a tabellán. A hathetes sikeres felkészülési program után a vezetőedzők bíznak a pozitív szereplésben! Hajrá ETO!

Jön az I. Téli ETO U7-U8 Torna

Jön az I. Téli ETO U7-U8 Torna

Nagy öröm számunkra, hogy szombaton a Győr Arénában megrendezésre kerül a klubunk által szervezett első téli műfüves teremtorna a kiskorosztályok részére, ahol több neves hazai és nemzetközi csapat is részt vesz. Délelőtt az U8-as, délután pedig az U7-es mérkőzésekre kerül sor!

Minitorna és edzőmeccs is gazdagította a hétközi programot

Minitorna és edzőmeccs is gazdagította a hétközi programot

Szerda délután a Barca Academyt és a szentendrei Dunakanyar SE-t fogadta U15-ös csapatunk egy minitorna keretein belül, ahol 40 perces körmérkőzéseket játszottak egymás ellen. Bognár Zsolt együttese egy gólnélküli döntetlennel és egy háromgólos győzelemmel zárt!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink