Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Újabb szép eredmények az utánpótlásban

Kiemelt ellenféllel találkozott U13-as csapatunk, ahogy a mieink, úgy az Ferencváros is vezeti régiójában az I. osztályú bajnokságot! Sárközi Attila együttesének fegyelmezett játékkal 2:0-ra sikerült felülmúlnia a fővárosiakat. Az U14-esek a székesfehérvári Főnixszel találkoztak, akik ellen 3:1-es sikert értek el! Szép volt fiúk!

Újabb szép eredmények az utánpótlásban

ETO FC Győr U13 – FTC U13 2:0

Gólszerzők: Zaveczki, Varga M.

ETO: Hajczinger, Vági, Halász, Cseszregi, Thiel, Varga Zs., Pénzes, Szecsődi, Zaveczki, Zója-Katona, Méhes,

Cserék: Szecsődi, Hajdu, Jakab, Fekete, Pázmány, Varga M.

Sárközi Attila: „A mérkőzést elejétől jó ritmusban játszottunk, szervezettek voltunk támadásban és védekezésben is! Nem adtunk teret az ellenfélnek és sok labdát szereztünk a térfelünkön így ott tudtuk tartani a labdát! Gratulálok a csapatnak!”

 

ETO FC Győr U14 – Főnix-Gold FC U14 3:1

Gólszerzők: Póczik, Rátonyi, Tollár

ETO: Maszlavér – Csorba N., Csorba D., Jankovics, Mészáros, Gönye, Herczeg, Rátonyi Tollár, Póczik, Selyem

Cserék: Halász, Zavecki, Zója-Katona , Vági

Nicsenko Igor: „Jó iramú mérkőzést játszottunk, a srácok maximálisan betartották a meccs előtti utasításokat. Az első félidőben, mikor az ellenfél nyomás alatt tartott minket, türelmesek és fegyelmezettek voltunk. A második játékrészben átvettük az irányítást, szép támadásokat vezettünk, helyzeteket dolgoztunk ki, melyekből gólokat tudtunk szerezni!”

 

További híreink

Öt pont előnnyel a tabella élén

Öt pont előnnyel a tabella élén

U19-es csapatunk Debrecenben Vitális és Szalka góljával hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést! Mivel a második helyezett Honvéd és a harmadik helyezett Ferencváros 0-0-ás döntetlent játszott egymással, így ezzel az idegenben aratott győzelemmel tovább nőtt listavezető együttesünk előnye.

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Bravúros győzelem a nyugati rangadón

Péntek délután az Illés Akadémia korosztályos együttesét fogadta U15-ös csapatunk, akik 1-1-es félidőt követően a második játékrészben hengereltek és 3-1-re legyőzték a szombathelyieket. A gólszerzést Huszár Marcell kezdte, majd Pusztai Márton fordított döntetlennél, végül Lányi Bence állította be a végeredményt! Szép volt fiúk!

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Hárman készülnek az U15-ös válogatottal

Kráz Tamás mellett Tóth Dánielnek és Vingler Lászlónak is érkezett meghívó a korosztályos válogatott március 8-11. között tartandó edzőtáborába, Lipótra! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink