Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Újabb szép eredmények az utánpótlásban

Kiemelt ellenféllel találkozott U13-as csapatunk, ahogy a mieink, úgy az Ferencváros is vezeti régiójában az I. osztályú bajnokságot! Sárközi Attila együttesének fegyelmezett játékkal 2:0-ra sikerült felülmúlnia a fővárosiakat. Az U14-esek a székesfehérvári Főnixszel találkoztak, akik ellen 3:1-es sikert értek el! Szép volt fiúk!

Újabb szép eredmények az utánpótlásban

ETO FC Győr U13 – FTC U13 2:0

Gólszerzők: Zaveczki, Varga M.

ETO: Hajczinger, Vági, Halász, Cseszregi, Thiel, Varga Zs., Pénzes, Szecsődi, Zaveczki, Zója-Katona, Méhes,

Cserék: Szecsődi, Hajdu, Jakab, Fekete, Pázmány, Varga M.

Sárközi Attila: „A mérkőzést elejétől jó ritmusban játszottunk, szervezettek voltunk támadásban és védekezésben is! Nem adtunk teret az ellenfélnek és sok labdát szereztünk a térfelünkön így ott tudtuk tartani a labdát! Gratulálok a csapatnak!”

 

ETO FC Győr U14 – Főnix-Gold FC U14 3:1

Gólszerzők: Póczik, Rátonyi, Tollár

ETO: Maszlavér – Csorba N., Csorba D., Jankovics, Mészáros, Gönye, Herczeg, Rátonyi Tollár, Póczik, Selyem

Cserék: Halász, Zavecki, Zója-Katona , Vági

Nicsenko Igor: „Jó iramú mérkőzést játszottunk, a srácok maximálisan betartották a meccs előtti utasításokat. Az első félidőben, mikor az ellenfél nyomás alatt tartott minket, türelmesek és fegyelmezettek voltunk. A második játékrészben átvettük az irányítást, szép támadásokat vezettünk, helyzeteket dolgoztunk ki, melyekből gólokat tudtunk szerezni!”

 

További híreink

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Az U19-U14-es korosztályok számára július 6-án hétfőn, az U13-U12, valamint a kiskorosztályok számára pedig július 13-án hétfőn kezdődnek a nyári edzések! A pontos kezdési időpontokról a korosztályos edzők értesítik majd a szülőket! Addig is további jó feltöltődést kívánunk mindenkinek!

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs nevével már többször találkozhattunk az első csapatnál - 5 alkalommal volt kerettag a Merkantil Bank Ligában, valamint a Gázgyár elleni kupameccsen csereként is bemutatkozhatott a felnőttek között! Kamatoztatva ott szerzett tudását, oroszlánrészt vállalt az U19-es sikerben és 7 góllal járult hozzá a bajnoki címhez! Támadónkkal készített interjúnkból kiderül, hogy lett az álomból valóság!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence 2012 óta nevelkedik az ETO-ban és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eredményes volt a kapu előtt! A csonkaszezonban 8 találattal a csapat házi gólkirálya lett, ősszel 7 alkalommal köszönt be és a tavaszi nyitányt is góllal kezdte. Sérülése miatt sajnos ez a sorozat megszakadt, de így is a lista élén végzett! A többiekhez hasonlóan jobb szélsőnk is értékelte a szezont!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink