Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzelem az NBII-es címvédő ellen

Vasárnap a MOL-Fehérvár FC otthonában lépett pályára női felnőtt csapatunk, ahol már az első félidőben háromgólos előnyre tettek szert. A második játékrészben tovább növelve a különbséget magabiztosan 4:0-ra nyert együttesünk. Pozitívum, hogy a találatokat négy különböző játékos szerezte. Süle Dóra, Ploner Sandra, Tillinger Dóra és Sali Rebeka is eredményes volt! Szép volt lányok!

Győzelem az NBII-es címvédő ellen

MOL-Fehérvár FC – ETO FC Győr 0-4 (0-3)

Gólszerzők: Süle, Ploner, Tillinger, Sali

ETO: Csontos – Fél A., Sárosi, Süle, Kovács, Ploner, Pacsuta, Fleck, Tillinger, Sali, Vida

Cserék: Borók, Kránicz, Szabová, Angyal

Kulcsár Zsolt: „Mindkét félidőben több helyzetet is kidolgoztunk , amiből szép gólokat szerezve megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!”

További híreink

Három győri a női válogatottakban

Három győri a női válogatottakban

Jövő héten két korosztály is Telkiben tart edzőtábort, Bódai Viktória és Ploner Sandra az U19-es, Kovács Lea pedig az U15-ös válogatottba kapott meghívót! Turtóczki Sándor együttese a Lengyelországban rendezendő elitkörre készül, a négynapos összetartás után márciusban egy törökországi nemzetközi tornával hangolódnak a selejtezőkre. Az U15-ös keretnek pedig ez lesz az idei év első programja! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Sofia Szabová a válogatottban

Sofia Szabová a válogatottban

Lány utánpótlás játékosunk az UEFA Development program keretein belül nemzetközi tornán vesz részt a szlovák U16-os válogatottal Spanyolországban. A csapat három mérkőzést játszik a nyolc nap során Norvégiával, Olaszországgal és Costa Ricával! Büszkék vagyunk játékosunkra! Sok sikert kívánunk!

Sikeres hétvégét zárt a női U19

Sikeres hétvégét zárt a női U19

Női utánpótlás csapatunkhoz is az FC Spartak Trnava érkezett, akik hasonlóan jól szerepeltek a nemzetközi edzőmeccsen, mint a felnőttek. Mind védekezésben, mind támadásban meggyőző teljesítmény nyújtottak és szép győzelmet arattak! Szép volt lányok!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink