Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Bíztató jelek a bajnoki kezdésre

Sokáig vezetett az ETO a horvát első osztályú Slaven Belupo otthonában. A horvátok egyenlítésüket követően két gólos előnyre is szert tettek a szünet után, amit a hajrá utolsó perceiben kozmetikáztunk. Változatos mérkőzésen szoros eredmény született, ami a helyzetek alapján könnyen lehetett volna ellentétes előjelű.

Bíztató jelek a bajnoki kezdésre

Küzdelmes és jó iramú mérkőzésen az ETO szerezte meg a vezetést Bagi révén (0-1), amit a hosszabbításban egyenlítettek ki a horvátok Lovren találatával (1-1).

A szünet után egy pontrúgásból vette át a vezetést a Belupo a 63. percben. Soldo érkezett jól a hosszúra (2-1), amit szerencsés találattal kettőre tudtak növelni a 81. percben, amikor Lima duplázott szemfülesen (3-1). A végén gyönyörű győri akció végén Lovrencsics kozmetikázta az eredményt 3-2-re.

Alakulhatott volna sokkal jobban is a mérkőzés, hiszen Gaál kapufája az első gólunk után, valamint ziccere nem sokkal később könnyen több gólos előnyt jelentett volna csapatunk számára.

A mérkőzés végén volt egy nagy lehetőségünk, Horváth Z. felső lécről levágódó labdáját Lovrencsics küldte a hálóba, sajnos les miatt érvénytelenítette a bíró a győri találatot. Ennyin múlt a játék képéhez sokkal közelebb álló döntetlen.

Ugyan végül vereséget szenvedett a WKW ETO Horvátországban, de pozitív játékkal, abszolút egyenrangú ellenfelei voltunk a horvát I. osztályban szereplő Slaven BELUPO csapatának. Játékunkban több biztató momentum volt, ami jó jel a Merkantil Bank Liga tavaszi nyitányának kezdésére.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés, Horvátország, Kapronca.

Gólszerzők: Bagi 10’, Lovren 45+2, Soldo 63’, Lima 81’, Lovrencsis 93’

Slaven Belupo: SLAVEN BELUPO: Filipović – Zirdum, Međimorec, Mikulić – Lulić, Lovren, Kamber, Brković, Delić – Etoundi, Lima. Cserék: Ježina, Vrljičak, Goda, Havelka, Šego, Radivojević, Soldo, Slukić. Vezetőedző: Tomislav Stipić.

WKW ETO kezdő: Horváth T. – Kovács, Gengeliczki, Vári, Kalmár (Fejes 60’) – Gaál (Lovrencsics 70’), Bagi (Charizopulos 70’), Simon Á. (Kiss 70’), Tömösvári (Múcska 55’) – Simon A. (Horváth Z. 70’), Priskin T. Vezetőedző: Kondás Elemér.

 

További híreink

Palla Antal 70 éves

Palla Antal 70 éves

A Magyar Bajnok és MNK-győztes kapus ma ünnepli 70. születésnapját! Isten éltesse sokáig Legendánkat!

Az ETO-szív jóban-rosszban együtt dobban!
Szurkolóink a győri egészségügyi dolgozók előtt tisztelegtek

Kiemelt támogatóink

Támogatóink