Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Bíztató jelek a bajnoki kezdésre

Sokáig vezetett az ETO a horvát első osztályú Slaven Belupo otthonában. A horvátok egyenlítésüket követően két gólos előnyre is szert tettek a szünet után, amit a hajrá utolsó perceiben kozmetikáztunk. Változatos mérkőzésen szoros eredmény született, ami a helyzetek alapján könnyen lehetett volna ellentétes előjelű.

Bíztató jelek a bajnoki kezdésre

Küzdelmes és jó iramú mérkőzésen az ETO szerezte meg a vezetést Bagi révén (0-1), amit a hosszabbításban egyenlítettek ki a horvátok Lovren találatával (1-1).

A szünet után egy pontrúgásból vette át a vezetést a Belupo a 63. percben. Soldo érkezett jól a hosszúra (2-1), amit szerencsés találattal kettőre tudtak növelni a 81. percben, amikor Lima duplázott szemfülesen (3-1). A végén gyönyörű győri akció végén Lovrencsics kozmetikázta az eredményt 3-2-re.

Alakulhatott volna sokkal jobban is a mérkőzés, hiszen Gaál kapufája az első gólunk után, valamint ziccere nem sokkal később könnyen több gólos előnyt jelentett volna csapatunk számára.

A mérkőzés végén volt egy nagy lehetőségünk, Horváth Z. felső lécről levágódó labdáját Lovrencsics küldte a hálóba, sajnos les miatt érvénytelenítette a bíró a győri találatot. Ennyin múlt a játék képéhez sokkal közelebb álló döntetlen.

Ugyan végül vereséget szenvedett a WKW ETO Horvátországban, de pozitív játékkal, abszolút egyenrangú ellenfelei voltunk a horvát I. osztályban szereplő Slaven BELUPO csapatának. Játékunkban több biztató momentum volt, ami jó jel a Merkantil Bank Liga tavaszi nyitányának kezdésére.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés, Horvátország, Kapronca.

Gólszerzők: Bagi 10’, Lovren 45+2, Soldo 63’, Lima 81’, Lovrencsis 93’

Slaven Belupo: SLAVEN BELUPO: Filipović – Zirdum, Međimorec, Mikulić – Lulić, Lovren, Kamber, Brković, Delić – Etoundi, Lima. Cserék: Ježina, Vrljičak, Goda, Havelka, Šego, Radivojević, Soldo, Slukić. Vezetőedző: Tomislav Stipić.

WKW ETO kezdő: Horváth T. – Kovács, Gengeliczki, Vári, Kalmár (Fejes 60’) – Gaál (Lovrencsics 70’), Bagi (Charizopulos 70’), Simon Á. (Kiss 70’), Tömösvári (Múcska 55’) – Simon A. (Horváth Z. 70’), Priskin T. Vezetőedző: Kondás Elemér.

 

További híreink

Győzelem az első felkészülési meccsen
Márton Adrián hosszabbított

Márton Adrián hosszabbított

Nagy örömünkre szolgál, hogy fiatal támadónk további egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését!

Ma 11 órakor ETO-Lipót fekészülési mérkőzés a Camping pályán!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink