Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Vashkeba duplájával legyőztük a Somorját

Magabiztosan, nagy labdabirtoklási fölénnyel kezdtük a találkozót, több helyzetet is sikerült kialakítani a vendégek kapuja előtt. Az első játékrész ugyan még nem hozott gólt, azonban a második félidőben öt perc leforgása alatt megszületett a meccs összes találata. Végig kemény, ütközetes játék jellemezte a csapatokat, amiből az ETO jött ki győztesen, 2:1-re megnyerte a mérkőzést!

Vashkeba duplájával legyőztük a Somorját

Jól kezdte a mérkőzést az ETO, már a 4. percben veszélyes helyzet alakult ki. Andric beadását követően Horváth jó ütemben érkezett középen, de néhány centivel a kapu fölé fejelt. A kezdetektől fogva agresszív játék volt jellemző, több kemény belépőt is láthattunk. Szabados tört be a büntetőterületre, de megakasztásáért nem járt tizenegyes.

Negyed óra elteltével ismét ziccerbe kerültünk, Horváth adott mélységi labdát a kiugró Andricnak, ő a jobb oldalon lendületből érkező Vashkebához passzolt, aki első érintésből a hosszúra célzott, de a vendég kapus bravúrral hárítani tudott. Továbbra is próbálkoztak a csapatok, de a befejezések többnyire pontatlannak bizonyultak. A félidő utolsó percében Gyurákovics bravúrja kellett ahhoz, hogy gól nélkül érjen véget az első játékrész. A tizenhatos jobb sarkáról meglőtt éles labdát bravúrral tornázta ki a rövid alsóból.

 A szünetben Rengel érkezett a kapuba, mezőnyjátékosok között nem történt változás. A pihenő után nem kellett sokat várni az első gólra, a 48. percben Fejes beadását követően Horváth zavarta meg a kiérkező kapust, a kiöklözött labdát Vashkeba 18 méterről az üres kapuba emelte! (1-0)

 Két perc múlva jött a válasz, egy bal oldali beívelés után a hosszún érkező vendég támadó az alsó sarokba fejelt, Rengel ugyan még beleért, de már csak a hálóba tudta pofozni a labdát.
(1-1)

Felgyorsultak az események, az 53. percben ismét Fejes bal oldali akcióját követően gurította vissza a labdát, Vashkeba egy lövőcsellel kiugratta Horváthot, az ő ziccerét még bravúrral védte a kapus, de a kipattanót Vashkeba harcosan visszaszerezte és újból betalált! (2-1)

Két perccel később Horváth ismét veszélyeztetni tudott, de ez gólt már nem eredményezett. Az 56. perctől kezdve folyamatosan érkeztek a fiatalok, lehetőséget kapott Farkas, Vitális, Múcska, Pereira és Szamos is. A második félidő derekán az oldalsó kapufa mentett meg minket az egyenlítő találattól, Rengelre vezették egy az egyben a labdát, de nem tudták eltekerni mellette.

A hajrában még a felfutó Dvorschák előtt adódott nagy lehetőség, Múcska hozta helyzetbe egy középre tartó labdával, átemeléssel próbálkozott, de a hálót csak kívülről találta el.

Látványos játékkal, megérdemelt győzelmet szereztünk a felkészülés utolsó hétvégéjén!

Szép volt fiúk!

WKW ETO FC Győr – STK Samorín 2-1 (0-0)

Gólszerző: Vashkeba Vasil

WKW ETO: Gyurákovcsi (Rengel) - Szabados, Dvorschák, Charizopulos (Szamosi), Fejes (Pereira), Andric, Kiss (Vitális), Vashkeba, Kun, Horváth (Farkas), Lovrencsics (Múcska)

További híreink

Vincze-gólok sorozatban

Vincze-gólok sorozatban

A megyei első osztályban szereplő, és ott éllovas ETO Akadémia hétvégén Győrszentivánon szerepelt, ahol egy lelkesen küzdő ellenfelet sikerült legyőznie 3-0-ra.

Megérdemelt vendégsiker

Megérdemelt vendégsiker

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában hazai környezetben lépett pályára a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az egyik bajnoki esélyes, a DVSC ellen játszott, és egy gólgazdag mérkőzésen megérdemelt Loki győzelem született.

Három góllal három pont

Három góllal három pont

A megyei első osztályú bajnokság 24. fordulójában Győrszentivánon vendégszerepelt az éllovas ETO Akadémia, ahol mezőnyfölényben játszott egy küzdős ellenféllel szemben, és győzött 3-0-ra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink