Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Nemzetközi meccsekkel zárul a felkészülés

Utolsó megmérettetések következnek a jövő heti bajnoki rajt előtt. Szombaton 11:00 órakor a szlovák másodosztályú Somorját fogadjuk, vasárnap pedig a horvát első ligában szereplő Slaven Belupo otthonába látogatunk Kaproncába.

Nemzetközi meccsekkel zárul a felkészülés

A Somorja együttesével a tavalyi felkészülés során már találkoztunk, ahol 2:1-es ETO győzelem született. A horvát klub új ellenfél lesz számunkra, ők 7. helyen állnak a tabellán, a listavezető Dinamo Zágrábtól szoros meccsen mindössze 1:0-ás vereséget szenvedtek. 

Kondás Elemér: „A hétvégén már egyre jobban az eredmény is előtérbe kerül ezen a két mérkőzésen, de még mindig vannak olyan játékosok, akiket szeretnék egymás mellett játszatni, hogy lássam hogyan tudnak együtt dolgozni a pályán. Akár a szombati, akár a vasárnapi meccsen lesznek olyan pozíciók, melyeket ki szeretnék próbálni. Mindenki a saját posztján fog játszani és a mérkőzések alapján fog eldőlni, hogy ki fog kezdeni a jövő héti bajnoki mérkőzésen. Mivel sok új játékosunk van ezért ezt a két alkalmat még arra szánjuk, hogy a pályán is megismerjék egymást. Vannak, akik már találkoztak egymás ellen, néhányan már játszottak is együtt, de cél hogy még jobban összecsiszolódjanak. Lesz olyan játékos, aki holnap is játszik egy félidőt és a vasárnapi meccsen is szerephez fog jutni. Mindemellett most már szeretnénk szem előtt tartani az eredményességet is!”

Hajrá ETO!

További híreink

Győzelem az első felkészülési meccsen
Márton Adrián hosszabbított

Márton Adrián hosszabbított

Nagy örömünkre szolgál, hogy fiatal támadónk további egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését!

Ma 11 órakor ETO-Lipót fekészülési mérkőzés a Camping pályán!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink