Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Nemzetközi meccsekkel zárul a felkészülés

Utolsó megmérettetések következnek a jövő heti bajnoki rajt előtt. Szombaton 11:00 órakor a szlovák másodosztályú Somorját fogadjuk, vasárnap pedig a horvát első ligában szereplő Slaven Belupo otthonába látogatunk Kaproncába.

Nemzetközi meccsekkel zárul a felkészülés

A Somorja együttesével a tavalyi felkészülés során már találkoztunk, ahol 2:1-es ETO győzelem született. A horvát klub új ellenfél lesz számunkra, ők 7. helyen állnak a tabellán, a listavezető Dinamo Zágrábtól szoros meccsen mindössze 1:0-ás vereséget szenvedtek. 

Kondás Elemér: „A hétvégén már egyre jobban az eredmény is előtérbe kerül ezen a két mérkőzésen, de még mindig vannak olyan játékosok, akiket szeretnék egymás mellett játszatni, hogy lássam hogyan tudnak együtt dolgozni a pályán. Akár a szombati, akár a vasárnapi meccsen lesznek olyan pozíciók, melyeket ki szeretnék próbálni. Mindenki a saját posztján fog játszani és a mérkőzések alapján fog eldőlni, hogy ki fog kezdeni a jövő héti bajnoki mérkőzésen. Mivel sok új játékosunk van ezért ezt a két alkalmat még arra szánjuk, hogy a pályán is megismerjék egymást. Vannak, akik már találkoztak egymás ellen, néhányan már játszottak is együtt, de cél hogy még jobban összecsiszolódjanak. Lesz olyan játékos, aki holnap is játszik egy félidőt és a vasárnapi meccsen is szerephez fog jutni. Mindemellett most már szeretnénk szem előtt tartani az eredményességet is!”

Hajrá ETO!

További híreink

Döntetlen idegenben

Döntetlen idegenben

Kétgólos hátrányból felállva, rengeteg helyzetet kidolgozva az utolsó percben sikerült egyenlíteni a Merkantil Bank Liga 24. fordulójában, így egy ponttal térhetünk haza a Kazinbarcika otthonából.

Hollandiából igazoltunk középpályást

Hollandiából igazoltunk középpályást

Dobos Áron a holland első osztályú Fortuna Sittard csapatától érkezik fél évre kölcsönbe az ETO-hoz. Áron, köszöntünk az ETO-nál és sok sikert kívánunk!

Kalmár a Vasasnál folytatja

Kalmár a Vasasnál folytatja

Kalmár Olivér a szezon hátralévő részében a Vasas FC csapatánál szerepel kölcsönben. Az angyalföldi csapatnak opciós joga van nyáron kivásárolni a játékost. Sok sikert kívánunk Olivér!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink