Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Jó iramú meccsen győzelem

U16-os csapatunk a felkészülés derekán a remek erőkből álló fehérváriak ellen Máté Péter első félidőben szerzett találatával nyerni tudott. Szép volt fiúk!

 Jó iramú meccsen győzelem

ETO FC Győr U16 – MOL Fehérvár FC U16 1:0 (1:0)

ETO: Kiss, Bognár, Kozári, Tullner, Óvári, Mitring, Tóth, Torma, Bartossik, Kulifay, Máté Cserék: Deákovits, Sipőcz, Nádudvari, Kalla, Tankovics, Patkós

Gólszerző: Máté

Ozoróczi Gábor: „Bajnoki ritmusú mérkőzést játszottunk egy fizikálisan nagyon erős ellenfél ellen!”

További híreink

Hat ETO-s az utánpótlás válogatottaknál

Hat ETO-s az utánpótlás válogatottaknál

Az U18-as válogatottba kettő, míg az U17-es nemzeti csapatba négy játékost ad az ETO FC. A tizennyolc esztendősök között Deákovits Richárd és Tuboly Máté, míg az egyel fiatalabbaknál Vingler László, Huszár Marcell, Klausz Milán és Kráz Tamás képviseli csapatunkat.

Nagyüzem a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián is!

Nagyüzem a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián is!

Hétfőn megkezdte a felkészülést a győri Akadémia U13-U19-es korosztálya. Tuboly Frigyes, az ETO Akadémia igazgatója beszélt a felkészülés menetéről, a célokról és a változásokról.

Sikeres játék a Fradi ellen, majd csobbanás a Balatonban

Sikeres játék a Fradi ellen, majd csobbanás a Balatonban

Szabó Tibor leány csapatai kedden délelőtt a Ferencváros korosztályos együtteseivel mérkőztek meg Balatonlellén, ahová az ETO FC egyik csapatbuszával utaztak. Az U13-as gárda döntetlenre végzett, míg az egy évvel idősebbek győztesen hagyták el a pályát, a nyári kánikulában lejátszott mérkőzés után pedig jöhetett a jól megérdemelt csobbanás a Balatonban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink