Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzelemmel folytattuk a felkészülést

Döcögős játékkal kezdtünk, a szünet után viszont sokkal eredményesebb futballal folytattuk. WKW ETO – PÁPA 4-2! Két gólos hátrányba került az ETO az első félidőben, a szünet után viszont csapatunk feljavult támadójátékkal szép gólokat szerezve Lovrencsics, Tömösvári (2) és Andric találataival 4-2-re megfordította az eredményt a Pápai Perutz FC csapata ellen. Szép volt fiúk!

Győzelemmel folytattuk a felkészülést

Jól indult az első félidő, az ETO irányította a játékot, a vendég Pápa védekezésre rendelkezett be. Menetrendszerűen alakítottak ki helyzeteket játékosaink az első 15 percben, de sajnos kimaradtak a helyzetek.

Ezután kiegyenlítődött a játék, majd a Pápa kontrái jelentettek egyre nagyobb veszélyt Gyurákovics kapujára.

A 28. percben megszerezte a vezetést a Pápa. Nagy Tamás indult meg a jobb szélen és tekerte el Gyurákovics mellett a labdát. (0-1).

Újabb győri helyzetek után kettőre nőtt a 40. percben a vendégel előnye, Kalász a jobb oldalról a hosszúba bombázott. (0-2).

A hajrában Priskin Tamás szépíthetett volna, azonban a Keserű védése után lepattanó lövése elkerülte a kaput.

A szünetben Kovács kivételével teljes sort cserélt az ETO, amely nagyobb fokozatba kapcsolt és pontosabb játékkal rukkolt elő, aminek hamar meg is lett az eredménye.

Az 50. percben szépített csapatunk, Lovrencsics Balázs villant, (1-2)-re módosította az állást.

Mezőnyfölényben, jobbára ETO lehetőségekkel folytatódott a mérkőzés, a 60. percben viszont Horváth Tamás jött ki jól és varázsolta le a labdát a pápai támadó lábáról.

A 70. percben kiegyenlített csapatunk! Andric szép cselekkel verte meg egy az egyben védőjét, tökéletes átadását Tömösvári lőtte nagy erővel a hosszú sarókba. (2-2).

Két perccel később Simon András a rövidről jól eltalált bombáját védte a vendég kapus.

A 79. percben azonban csak szemmel tudta követni azt a felhőfejest, ami a hosszú ficakban kötött ki, Tömösvári érkezett parádésan második gólját szerezve. (3-2).

A végeredményt Andric büntetőből szerzett góljával állította be, végül 0-2-es félidő után a második félidőben bemutatott eredményes futballjának köszönhetően csapatunk megérdemelten szerezte meg a 4-2-es győzelmet.

Dolgozunk tovább, szombaton a STK Samorín (Somorja) ellen folyatjuk.

WKW ETO – PÁPAI PERUTZ 4-2 (0-2)

Gólszerzők: Lovrencsics, Tömösvári (2), Andric ill.Nagy T., Kalács

1.félidő:

WKW ETO kezdő: Gyurákovics Erik - Kovács Krisztián, Vári Barnabás, Fejes András, Jakab Dávid, Kun Bertalan, Kiss Máté, Simon Ádám, Gaál Bálint, Horváth Zoltán, Priskin Tamás

2. félidő:

WKW ETO kezdő: Horváth Tamás - Kovács Krisztián, Dvorschák Gábor, Gengeliczky Gergő, Kalmár Olivér, Bagi István, Marius Charizopulos, Tömösvári Bálint, Andric Nemanja, Lovrencsics Balázs, Simon András

eto.hu

Kapcsolódó képek

További híreink

Győzelem az első felkészülési meccsen
Márton Adrián hosszabbított

Márton Adrián hosszabbított

Nagy örömünkre szolgál, hogy fiatal támadónk további egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését!

Ma 11 órakor ETO-Lipót fekészülési mérkőzés a Camping pályán!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink