Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Itthon folytatjuk a felkészülést

Szombaton 11:00 órakor hazai környezetben fogadjuk a harmadosztályban szereplő Pápai Perutz együttesét!

Itthon folytatjuk a felkészülést

Ellenfelünk jelenleg 4. helyen áll az NBIII. Nyugati csoportjában. Legutóbb, pontosan egy éve szintén téli edzőmérkőzés során találkozott egymással a két csapat, ahol kétgólos ETO győzelem született. A mieink első találatát a most is gólerős támadónk Nemanja Andric szerezte.

Kondás Elemér: „Ezekre a mérkőzésekre még konkrétan nem készülünk, hanem próbálunk a bajnoki mérkőzésekre koncentrálni, viszont nagyon fontos állomások! Eredetileg két edzőmeccset terveztünk, mert azt szerettem volna, hogy 90 percet játszanak a játékosok, azonban a másik edzőmérkőzést az osztrák csapat lemondta. A héten egyrészt azzal töltöttük az időt, hogy készüljünk a bajnokságra, másrészt pedig azért volt jó a Gyirmót elleni találkozó, mert kijöttek a hibák és azokat elkezdtük javítani. Szeretek erős ellenfelekkel játszani a felkészülés során és elsősorban nem az eredmény érdekel, ekkor jönnek ki igazából a hibák. Ha egy gyengébb csapat ellen játszottunk volna, és esetleg nyerünk, akkor sem lenne minden rendben. Nagyon hasznos volt az előző találkozó, sajnos nem alakult kedvezően az eredmény, ami egy kicsit bosszant, de kijöttek a hibák és ezeket a héten már próbáltuk orvosolni, hogy a hétvégén, a következő edzőmeccsen már ezek ne jelentkezzenek.”

A mérkőzés az ETO műfüves pályáján lesz megrendezve! Várunk minden kedves szurkolót!

Hajrá ETO!

További híreink

Újra edzésben az akadémia

Újra edzésben az akadémia

Tegnap elkezdődött a nyári felkészülés a 2020/21-es szezonra az akadémiai korosztályok számára! A csapatok a rávezető első héten 6 alkalommal találkoznak, az érdemi kemény munka jövő hétfőtől indul, a programot, ahogy minden évben, most is hazai és nemzetközi mérkőzések színesítik majd. Artner Tamás szakmai igazgató alábbiakban felvázolta a következő időszakra tervezett munkát.

Győzelem az első felkészülési meccsen
Márton Adrián hosszabbított

Márton Adrián hosszabbított

Nagy örömünkre szolgál, hogy fiatal támadónk további egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink