Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Szövetségi edzők látogatása az ETO-nál

A korosztályos válogatottak szövetségi edzői és az ETO utánpótlás edzői tartottak tegnap megbeszélést az ETO FC Győr VIP termében.

Szövetségi edzők látogatása az ETO-nál

A látogatás során a szakemberek megbeszélték, hogy a korosztályos válogatottaknál kik jöhetnek szóba, kiket tudnak meghívni a márciusi első összetartásra. Átbeszélték, milyen adottságokkal kell rendelkeznie egy utánpótlás játékosnak, hogy meghívót kaphasson, illetve mik a fejlesztendő területek.

A Magyar Labdarúgó Szövetség részéről részt vett a látogatáson Belvon Attila, az U15-U16 válogatott vezetőedzője, Németh Antal, az U17-es válogatott vezetőedzője, illetve Preisinger Sándor, az U18-as válogatott vezetőedzője, valamint erőnléti és kapusedzőik.

Az ETO részéről a megbeszélést Artner Tamás utánpótlás szakmai igazgató vezette, részt vettek még a korosztályos vezetőedzők, az egyéni képzés vezető, a vezető kapusedző, a vezető elemző edző és az élettani csoport.

„Konstruktív megbeszélés volt mindkét oldalról, mi azt ígértünk a szövetségi edzőknek, hogy a korosztályos válogatottnál szerzett tapasztalatokat be fogjuk építeni a mindennapi munkába.” – mondta Artner Tamás utánpótlás szakmai igazgató.

További híreink

Győzelem az első felkészülési meccsen
Márton Adrián hosszabbított

Márton Adrián hosszabbított

Nagy örömünkre szolgál, hogy fiatal támadónk további egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését!

Ma 11 órakor ETO-Lipót fekészülési mérkőzés a Camping pályán!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink