Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Szövetségi edzők látogatása az ETO-nál

A korosztályos válogatottak szövetségi edzői és az ETO utánpótlás edzői tartottak tegnap megbeszélést az ETO FC Győr VIP termében.

Szövetségi edzők látogatása az ETO-nál

A látogatás során a szakemberek megbeszélték, hogy a korosztályos válogatottaknál kik jöhetnek szóba, kiket tudnak meghívni a márciusi első összetartásra. Átbeszélték, milyen adottságokkal kell rendelkeznie egy utánpótlás játékosnak, hogy meghívót kaphasson, illetve mik a fejlesztendő területek.

A Magyar Labdarúgó Szövetség részéről részt vett a látogatáson Belvon Attila, az U15-U16 válogatott vezetőedzője, Németh Antal, az U17-es válogatott vezetőedzője, illetve Preisinger Sándor, az U18-as válogatott vezetőedzője, valamint erőnléti és kapusedzőik.

Az ETO részéről a megbeszélést Artner Tamás utánpótlás szakmai igazgató vezette, részt vettek még a korosztályos vezetőedzők, az egyéni képzés vezető, a vezető kapusedző, a vezető elemző edző és az élettani csoport.

„Konstruktív megbeszélés volt mindkét oldalról, mi azt ígértünk a szövetségi edzőknek, hogy a korosztályos válogatottnál szerzett tapasztalatokat be fogjuk építeni a mindennapi munkába.” – mondta Artner Tamás utánpótlás szakmai igazgató.

További híreink

Palla Antal 70 éves

Palla Antal 70 éves

A Magyar Bajnok és MNK-győztes kapus ma ünnepli 70. születésnapját! Isten éltesse sokáig Legendánkat!

Az ETO-szív jóban-rosszban együtt dobban!
Szurkolóink a győri egészségügyi dolgozók előtt tisztelegtek

Kiemelt támogatóink

Támogatóink