Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Szövetségi edzők látogatása az ETO-nál

A korosztályos válogatottak szövetségi edzői és az ETO utánpótlás edzői tartottak tegnap megbeszélést az ETO FC Győr VIP termében.

Szövetségi edzők látogatása az ETO-nál

A látogatás során a szakemberek megbeszélték, hogy a korosztályos válogatottaknál kik jöhetnek szóba, kiket tudnak meghívni a márciusi első összetartásra. Átbeszélték, milyen adottságokkal kell rendelkeznie egy utánpótlás játékosnak, hogy meghívót kaphasson, illetve mik a fejlesztendő területek.

A Magyar Labdarúgó Szövetség részéről részt vett a látogatáson Belvon Attila, az U15-U16 válogatott vezetőedzője, Németh Antal, az U17-es válogatott vezetőedzője, illetve Preisinger Sándor, az U18-as válogatott vezetőedzője, valamint erőnléti és kapusedzőik.

Az ETO részéről a megbeszélést Artner Tamás utánpótlás szakmai igazgató vezette, részt vettek még a korosztályos vezetőedzők, az egyéni képzés vezető, a vezető kapusedző, a vezető elemző edző és az élettani csoport.

„Konstruktív megbeszélés volt mindkét oldalról, mi azt ígértünk a szövetségi edzőknek, hogy a korosztályos válogatottnál szerzett tapasztalatokat be fogjuk építeni a mindennapi munkába.” – mondta Artner Tamás utánpótlás szakmai igazgató.

További híreink

Döntetlen idegenben

Döntetlen idegenben

Kétgólos hátrányból felállva, rengeteg helyzetet kidolgozva az utolsó percben sikerült egyenlíteni a Merkantil Bank Liga 24. fordulójában, így egy ponttal térhetünk haza a Kazinbarcika otthonából.

Hollandiából igazoltunk középpályást

Hollandiából igazoltunk középpályást

Dobos Áron a holland első osztályú Fortuna Sittard csapatától érkezik fél évre kölcsönbe az ETO-hoz. Áron, köszöntünk az ETO-nál és sok sikert kívánunk!

Kalmár a Vasasnál folytatja

Kalmár a Vasasnál folytatja

Kalmár Olivér a szezon hátralévő részében a Vasas FC csapatánál szerepel kölcsönben. Az angyalföldi csapatnak opciós joga van nyáron kivásárolni a játékost. Sok sikert kívánunk Olivér!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink