Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kilenc játékosunk a női válogatottakban

Az idei év első összetartására minden korosztályba 3 játékosunk kapott meghívást, ahol főként a felméréseken lesz a hangsúly. A felnőtt válogatottal Csontos Zsanett, Kovács Laura és Süle Dóra négy napot tölt majd Telkiben. Az U19-es keretbe Bódai Viktória, Ploner Sandra és Zsédely Réka, az U17-esbe pedig Borók Dorina, Sali Rebeka és Vida Boglárka került be.

Kilenc játékosunk a női válogatottakban

(fotó: MLSZ)

Vasárnap kapusfelmérőt is tartanak az edzőközpontban, ahol Borók Dorina mellett Kovács Lea is részt vesz majd.

Ősszel mindkét utánpótlás válogatottunk kivívta a továbbjutást, így az elitkörre való felkészülés lesz a fő cél. Az U19-es csapat április 8-14. között mérkőzik meg Lengyelországban, a házigazdák mellett Belgiummal és Szlovákiával. Az U17-es csapat pedig a hazai rendezésű tornán Oroszország, Izland és Románia ellenfele lesz március 18-24. között.  

Gratulálunk mindenkinek!

Sok sikert kívánunk!

További híreink

Teremtornával indult a felkészülés
Nyolc közé jutott a Magyar Kupában női csapatunk

Nyolc közé jutott a Magyar Kupában női csapatunk

1:0-ás félidőt követően 5:2-re nyertek női labdarúgóink a másodosztályban listavezető MLE otthonában, Kozármislenyben. Süle Dóra egymaga négyszer is betalált, valamint új posztján - támadóként Kovács Laura is eredményes volt!

Veretlenül jutottak elitkörbe női utánpótlás válogatottjaink

Veretlenül jutottak elitkörbe női utánpótlás válogatottjaink

Az U17-es korosztály történelmi sikert ért el, mindhárom mérkőzésen kapott gól nélkül tudott nyerni, ezzel csoportelsőként 18:0-ás gólkülönbséggel várhatják a sorsolást. Az U19-esek pedig két győzelemmel és az első kalapból húzott Dánia ellen egy gólnélküli döntetlennel zárták a selejtezőtornát, így második helyen mehetnek tovább!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink