Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Teremtornával indult a felkészülés

Női csapatunk 5. helyen végzett a Szigetszentmiklóson rendezett Női NBI-es Teremlabdarúgó-kupán.

Teremtornával indult a felkészülés

(fotó: MLSZ)

A csoportmérkőzéseket egy győzelemmel zárta Kulcsár Zsolt együttese, így a középdöntőben az alsóházi pozíciókért folyt a küzdelem. A Szent Mihály FC 4-0-ás legyőzésével az 5-6. helyért játszhattak a lányok. A helyosztón Süle és Ploner révén hamar kétgólos előnyre tett szert az ETO, végül az utolsó másodpercekben az MLE egyenlíteni tudott, így büntetőrúgások döntöttek az ötödik hely sorsáról.

Eredmények:

Astra-ALEF HFC – ETO FC Győr  2:0

ETO FC Győr – FTC-TELEKOM 3:4
Gsz.: Süle, Vida(2)

ETO FC Győr – MLE-R-BUS 2:1
Gsz.: Fleck, Kovács

ETO FC Győr – Astra-ALEF HFC 0:1

FTC-Telekom – ETO FC Győr 3:0

MLE-R-BUS – ETO FC Győr 2:1
Gsz.: Bódai

Középdöntő:

ETO FC Győr – Szent Mihály FC 4:0
Gsz.: Ploner (2), Süle, Bódai

5. helyért:

MLE-R-BUS – ETO FC Győr 4:5 (büntetőkkel: 2:3)
Gsz.: Süle, Ploner
Büntetők: Süle, Bódai, Pacsuta

Kulcsár Zsolt: Egy jól előkészített teremtornán csapatunk minden tagja játéklehetőséget kapott, ami jól szolgálta a felkészülésünket. A csoportküzdelmek még kicsit döcögősebben mentek, de a középdöntőre és helyosztóra összeállt a játékunk és megszereztük a számunkra előkelő 5. helyezést. Gratulálok a csapatnak!

 

(fotó:MLSZ)

További híreink

Tét a négy közé jutás

Tét a négy közé jutás

Női csapatunk szombaton 14:00 órakor a ETO Stadion Center pályáján fogadja az Astra-ALEF HFC együttesét a FÖRCH Női Magyar Kupában. A tavalyi évben az elődöntőig jutottak a lányok, amit idén Kulcsár Zsolt vezetésével is szeretnének megvalósítani! Sérülések ugyan továbbra is hátráltatják a munkát, de a vezetőedző bízik a fiatalokban!

Törökországban készül a női U19-es válogatott

Törökországban készül a női U19-es válogatott

Az elitkörre való felkészülés részenként nemzetközi tornán vesz részt korosztályos együttesünk március 2-11. között, ahol két csoportmérkőzést, illetve egy helyosztót is játszik. Az eseményre két játékosunk Bódai Viktória és Ploner Sandra is meghívást kapott! Büszkék vagyunk játékosainkra! Sok sikert kívánunk!

Markó Edina kihirdette keretét

Markó Edina kihirdette keretét

A magyar női „A” válogatott nemzetközi felkészülési tornán, a Turkish Cup-on vesz részt 2020. március 2. és 11. között Törökországban. Az eseményre klubunk két játékosa Kovács Laura és Süle Dóra is meghívást kapott! Büszkék vagyunk! Sok sikert kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink