Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Jön a XVIII. ALCUFER KUPA

Az ETO-t ezúttal ismét a Csató Sándor vezette U19-es csapat képviseli a hagyományosan minden télen megrendezett kupán. A mieink a „D” csoport tagjaként Csornával, Abdával és Koroncóval találkoznak majd az első játéknapon.

Jön a XVIII. ALCUFER KUPA

A tornát január 11-12-én rendezik a Magvassy Mihály Sportcsarnokban. Szombaton a csoportmeccsekre vasárnap pedig a helyosztókra kerül sor!

Program:

15:20 ETO FC Győr – Abda SC

16:50 ETO FC Győr – Koroncó KSSZE

17:35 ETO FC Győr – Csornai SE

Csató Sándor: Nagy megtiszteltetés, hogy idén újra részt vehetünk fiatal csapatunkkal. A héten felmérésekkel kezdtük meg a felkészülést, tulajdonképpen az utolsó két napban tudtunk a tornára készülni. Kiváló alkalom lesz arra, hogy a fiatalok megmutassák, hogy a felnőtt futballban is jó teljesítményt tudnak nyújtani, átérezhetik a párharcok, ütközések közti különbséget. Az ETO ellen mindenki bizonyítani szeretne, nekünk viszont minden fronton jól kell szerepelni! 

További híreink

Simon Márk és Borbély Bálint is a távozók között
Glázer Róbert 70 éves

Glázer Róbert 70 éves

Tegnap ünnepelte 70. születésnapját az ETO legendája! Glázer Róbert 1969-ben mutatkozott be az élvonalban, a Rába ETO csapatában, ahol egy bajnoki címet és egy magyar kupagyőzelmet szerzett. 1982-ig összesen 296 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ezeken 65 gólt szerzett. Isten éltesse sokáig!

Domonkos és Gránicz távoztak

Domonkos és Gránicz távoztak

Közös megegyezéssel szerződést bontott Domonkos Kristóf illetve Gránicz Patrik és az ETO.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink