Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Városi találkozóval indul a felkészülés

Szombaton 11 órakor a Gyirmót FC otthonában lép pályára a WKW ETO FC Győr. A múlt heti felmérések után hétfőn megkezdődött a kemény munka, ez lesz az első erőfelmérő a csapat számára.

Városi találkozóval indul a felkészülés

A két együttes az idei szezonban már kétszer is találkozott egymással – augusztusban, hazai környezetben magabiztosan nyert az ETO 3:0-ra, majd a 2019-es esztendő is a Gyirmót otthonában zárult, ahol 1:1-es döntetlen született.

Azóta mindként félnél történtek változások, bemutatkozhatnak az új játékosok is, így mindenki izgatottan várja az összecsapást. A vezetőedző alábbiakban beszámol arról, hogy mit vár az első mérkőzéstől.

Kondás Elemér: A holnapi mérkőzés célja, hogy a játékosok egy félidőnyi terhelést kapjanak a heti munka után. Megpróbálok két sort felállítva húsz embernek lehetőséget biztosítani, mert szeretnék látni mindenkit, hogy ebben az állapotban mire képes. Az eredmény nekem most nem számít, a lényeg, hogy mérkőzésterhelést kapjanak a játékosok!

További híreink

Simon Márk és Borbély Bálint is a távozók között
Glázer Róbert 70 éves

Glázer Róbert 70 éves

Tegnap ünnepelte 70. születésnapját az ETO legendája! Glázer Róbert 1969-ben mutatkozott be az élvonalban, a Rába ETO csapatában, ahol egy bajnoki címet és egy magyar kupagyőzelmet szerzett. 1982-ig összesen 296 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ezeken 65 gólt szerzett. Isten éltesse sokáig!

Domonkos és Gránicz távoztak

Domonkos és Gránicz távoztak

Közös megegyezéssel szerződést bontott Domonkos Kristóf illetve Gránicz Patrik és az ETO.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink