Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Hidi M Sándor a Vasasban folytatja

A Fehér Miklós Labadrúgó Akadémia U19-es válogatott tehetsége, Hidi M Sándor aláírt a Vasashoz. Pályafutásához további sok sikert kívánunk!

Hidi M Sándor a Vasasban folytatja

Hidi M Sándor az elmúlt időszakban kezdett egyre jelentősebb szerephez jutni a felnőtt NB2-es csapatban, jó játékára pedig a Vasas FC is felkapta a fejét. Hidi 2016 óta pallérozódott a Fehér Miklós Akadémián, a kiváló állóképességű középpályást 2019-ban az U19-es csapat legjobbjának választották.

A Vasas FC kivásárolja játékosunkat jelenlegi szerződéséből, így a tavaszi szezonban már az angyalföldiek színeiben lép pályára.

Nagyon sok sikert kívánunk Hidi M Sándornak további pályafutásához, kívánjuk, hogy kamatoztatni tudja tehetségét és a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián megszerzett tudását!

További híreink

Simon Márk és Borbély Bálint is a távozók között
Glázer Róbert 70 éves

Glázer Róbert 70 éves

Tegnap ünnepelte 70. születésnapját az ETO legendája! Glázer Róbert 1969-ben mutatkozott be az élvonalban, a Rába ETO csapatában, ahol egy bajnoki címet és egy magyar kupagyőzelmet szerzett. 1982-ig összesen 296 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ezeken 65 gólt szerzett. Isten éltesse sokáig!

Domonkos és Gránicz távoztak

Domonkos és Gránicz távoztak

Közös megegyezéssel szerződést bontott Domonkos Kristóf illetve Gránicz Patrik és az ETO.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink