Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

HIVATALOS! - A magyar bajnoknál folytatja fiatal tehetségünk

A Fehér Miklós Labadrúgó Akadémia U21-es válogatott tehetsége, Szánthó Regő mától a magyar bajnok Fradinál folytatja pályafutását. Regő, sok sikert kívánunk!

HIVATALOS! - A magyar bajnoknál folytatja fiatal tehetségünk

Szánthó Regő az utóbbi években felnőtt csapatunk stabil tagjává vált, idén már 6 gól szerzett a bajnokságban. Személyében egy hosszabb, nehéz időszak után ismét sikerült olyan tehetséges játékost nevelnie a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémiának, aki nem csak a felnőtt mezőnyben állja meg a helyét, hanem még a magyar bajnok is meg akarja szerezni.
A Ferencvárosi TC kivásárolja Regőt jelenlegi szerződéséből, így a tavaszi szezonban már a fővárosi zöld-fehér bajnokcsapat színeiben lép pályára.
Regő, sok sikert kívánunk az előtted álló évekhez, kívánjuk, hogy vidd tovább magaddal az ETO és a Fehér Miklós Akadémia hírnevét pályafutásod során mindenhova!

További híreink

Mervó Bence nem felejtette el, honnan indult

Mervó Bence nem felejtette el, honnan indult

Az élvonalbeli szereplés előtt álló egykori Akadémista, Mervó Bence egy zsák labdával támogatta az ETO feltörekvő tehetségeit. Köszönjük a kedves ajándékot, és sok sikert kívánunk Bencének az elsőosztályban!

Középpályással erősítettünk

Középpályással erősítettünk

A Vasasból érkező, 25 éves Király Botond 2 évre kötelezte el magát az ETO-hoz. Játékosunknak sok sikert kívánunk!

Holnap este Soroksár-ETO

Holnap este Soroksár-ETO

A felkészülés harmadik mérkőzésén csapatunk szerda este 18:00 órakor idegenben lép pályára a Soroksár SC otthonában! A mérkőzésről online szöveges tudósítást olvashatnak holnapunkon!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink