Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

HIVATALOS! - A magyar bajnoknál folytatja fiatal tehetségünk

A Fehér Miklós Labadrúgó Akadémia U21-es válogatott tehetsége, Szánthó Regő mától a magyar bajnok Fradinál folytatja pályafutását. Regő, sok sikert kívánunk!

HIVATALOS! - A magyar bajnoknál folytatja fiatal tehetségünk

Szánthó Regő az utóbbi években felnőtt csapatunk stabil tagjává vált, idén már 6 gól szerzett a bajnokságban. Személyében egy hosszabb, nehéz időszak után ismét sikerült olyan tehetséges játékost nevelnie a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémiának, aki nem csak a felnőtt mezőnyben állja meg a helyét, hanem még a magyar bajnok is meg akarja szerezni.
A Ferencvárosi TC kivásárolja Regőt jelenlegi szerződéséből, így a tavaszi szezonban már a fővárosi zöld-fehér bajnokcsapat színeiben lép pályára.
Regő, sok sikert kívánunk az előtted álló évekhez, kívánjuk, hogy vidd tovább magaddal az ETO és a Fehér Miklós Akadémia hírnevét pályafutásod során mindenhova!

További híreink

Simon Márk és Borbély Bálint is a távozók között
Glázer Róbert 70 éves

Glázer Róbert 70 éves

Tegnap ünnepelte 70. születésnapját az ETO legendája! Glázer Róbert 1969-ben mutatkozott be az élvonalban, a Rába ETO csapatában, ahol egy bajnoki címet és egy magyar kupagyőzelmet szerzett. 1982-ig összesen 296 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ezeken 65 gólt szerzett. Isten éltesse sokáig!

Domonkos és Gránicz távoztak

Domonkos és Gránicz távoztak

Közös megegyezéssel szerződést bontott Domonkos Kristóf illetve Gránicz Patrik és az ETO.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink