Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U19: Őszi bajnok lett az ETO!

Márton Adrián góljával 1-0-ra nyert az ETO a Puskás FC otthonában. A győzelem őszi bajnoki címet is hozott a Preszeller Tamás és Szabó Ottó által irányított U19-es korosztálynak. Gratulálunk!

U19: Őszi bajnok lett az ETO!

Preszeller Tamás: - A csapat feltette a koronát az egész féléves teljesítményére! Egy első félidei nagyszerű (ahol több gólhelyzetet is kidolgozva) és egy 2. félidei taktikus játékával - amelyben nem volt az ellenfélnek gólhelyzete sem - megérdemelt győzelmet arattunk. A fél évben 9 nagyszerű győzelmet arattunk melyből kiemelkedett a Honvéd, Ftc, és a Puskás elleni győzelmünk. 3 vereségünknél minden mérkőzésben benne volt, hogy mi jövünk le győztesen a pályáról. A sok nagyszerű teljesítmény közül is kiemelhető Ruisz és Sipőcz. Mellettük mindig volt a csapatban 5-6 játékos, aki átlag felett teljesített. Ami még örömre ad okot hogy mentalitásban a mezőny fölé nőttünk minden mérkőzésen. Nagy gratula a csapatnak - Szép a világ a dobogó tetején! ⚽

eto.hu

További híreink

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Az U19-U14-es korosztályok számára július 6-án hétfőn, az U13-U12, valamint a kiskorosztályok számára pedig július 13-án hétfőn kezdődnek a nyári edzések! A pontos kezdési időpontokról a korosztályos edzők értesítik majd a szülőket! Addig is további jó feltöltődést kívánunk mindenkinek!

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs nevével már többször találkozhattunk az első csapatnál - 5 alkalommal volt kerettag a Merkantil Bank Ligában, valamint a Gázgyár elleni kupameccsen csereként is bemutatkozhatott a felnőttek között! Kamatoztatva ott szerzett tudását, oroszlánrészt vállalt az U19-es sikerben és 7 góllal járult hozzá a bajnoki címhez! Támadónkkal készített interjúnkból kiderül, hogy lett az álomból valóság!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence 2012 óta nevelkedik az ETO-ban és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eredményes volt a kapu előtt! A csonkaszezonban 8 találattal a csapat házi gólkirálya lett, ősszel 7 alkalommal köszönt be és a tavaszi nyitányt is góllal kezdte. Sérülése miatt sajnos ez a sorozat megszakadt, de így is a lista élén végzett! A többiekhez hasonlóan jobb szélsőnk is értékelte a szezont!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink