Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U19: Őszi bajnok lett az ETO!

Márton Adrián góljával 1-0-ra nyert az ETO a Puskás FC otthonában. A győzelem őszi bajnoki címet is hozott a Preszeller Tamás és Szabó Ottó által irányított U19-es korosztálynak. Gratulálunk!

U19: Őszi bajnok lett az ETO!

Preszeller Tamás: - A csapat feltette a koronát az egész féléves teljesítményére! Egy első félidei nagyszerű (ahol több gólhelyzetet is kidolgozva) és egy 2. félidei taktikus játékával - amelyben nem volt az ellenfélnek gólhelyzete sem - megérdemelt győzelmet arattunk. A fél évben 9 nagyszerű győzelmet arattunk melyből kiemelkedett a Honvéd, Ftc, és a Puskás elleni győzelmünk. 3 vereségünknél minden mérkőzésben benne volt, hogy mi jövünk le győztesen a pályáról. A sok nagyszerű teljesítmény közül is kiemelhető Ruisz és Sipőcz. Mellettük mindig volt a csapatban 5-6 játékos, aki átlag felett teljesített. Ami még örömre ad okot hogy mentalitásban a mezőny fölé nőttünk minden mérkőzésen. Nagy gratula a csapatnak - Szép a világ a dobogó tetején! ⚽

eto.hu

További híreink

Tornagyőzelem Komáromban

Tornagyőzelem Komáromban

A Nagy Tamás vezette U7-es korosztályunk első helyen végzett a Komáromban megrendezett 14 csapatos tornán! Szép volt fiúk!

Alkalmassági felvételi az ETO akadémián

Alkalmassági felvételi az ETO akadémián

Tegnap délelőtt sportalkalmassági felvételit tartott a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia a gimnáziumba jelentkezők számára. Az eseményen több mint 50 labdarúgó vett részt, akiknek különböző felméréseken kellett bizonyítani.

Csehországban folytatódott a V4 torna

Csehországban folytatódott a V4 torna

U12-es és U13-as csapatunk nagyon hasznos nemzetközi meccseket játszott Brnoban, ahol mindkét korosztály egy győzelemmel és egy vereséggel zárt. A tornát havi, illetve kétheti rendszerességgel rendezik meg, ahol a résztvevő csapatok között olyan nevek is szerepelnek, mint a Wroclaw, a Brno vagy a Trnava. A következő összecsapást február első hétvégéjén az ETO rendezi majd.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink