Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kalmár Olivér nyerte az őszi szezon Fehér Miklós Vándordíját

Szerda délután kezdetét vette az ETO FC Győr utánpótlás évzárója az ETO Park Hotel Aquincum termében, ahol Tuboly Frigyes akadémia igazgató és Artner Tamás utánpótlás szakmai igazgató tartott szakmai értékelést az U14, U15, U16, U17 és U19-es korosztályok őszi teljesítményéről.

Kalmár Olivér nyerte az őszi szezon Fehér Miklós Vándordíját

A szakemberek kiemelték, az utánpótlás képzés végső céljaként a régmúlt ETO sikereire jellemző stílusos, technikás támadófutballt szeretnék megvalósítani, valamint a fiatal tehetségeink felnőtt csapatba kerülését kívánják elősegíteni.

A megjelent tehetségek ezután megtekintették korosztályonként a minden évben nagy sikert arató ETO UP Őszi gólok videó összefoglalóját.

Ezt követően minden szempár az UP vezetőkre tapadt, akik kihirdették korosztályonként, ki nyeri az ETO legjobb játékosa címeit 2019-ben.

A rendezvény csúcspontján a legrangosabb díj, a Fehér Miklós vándordíj is gazdára talált Kalmár Olivér személyében, aki stabil tagjává vált felnőtt csapatunk, a WKW ETO FC Győr kezdő keretének. Gratulálunk a díjazottaknak, további sikereket és fejlődést kívánunk a tavasszal!

Az őszi szezon díjazottjai 2019-ben:

Legjobb játékos ETO FC Győr U14:
Szép Márton

Legjobb játékos ETO FC Győr U15:
Huszár Marcell

Legjobb játékos ETO FC Győr U16:
Deákovits Richárd

Legjobb játékos ETO FC Győr U17:
Milos Kerkez

Legjobb játékos ETO FC Győr U19:
Sipőcz Bence

Fehér Miklós vándordíj:
Kalmár Olivér

 

eto.hu

További híreink

Tornagyőzelem Komáromban

Tornagyőzelem Komáromban

A Nagy Tamás vezette U7-es korosztályunk első helyen végzett a Komáromban megrendezett 14 csapatos tornán! Szép volt fiúk!

Alkalmassági felvételi az ETO akadémián

Alkalmassági felvételi az ETO akadémián

Tegnap délelőtt sportalkalmassági felvételit tartott a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia a gimnáziumba jelentkezők számára. Az eseményen több mint 50 labdarúgó vett részt, akiknek különböző felméréseken kellett bizonyítani.

Csehországban folytatódott a V4 torna

Csehországban folytatódott a V4 torna

U12-es és U13-as csapatunk nagyon hasznos nemzetközi meccseket játszott Brnoban, ahol mindkét korosztály egy győzelemmel és egy vereséggel zárt. A tornát havi, illetve kétheti rendszerességgel rendezik meg, ahol a résztvevő csapatok között olyan nevek is szerepelnek, mint a Wroclaw, a Brno vagy a Trnava. A következő összecsapást február első hétvégéjén az ETO rendezi majd.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink