Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kalmár Olivér nyerte az őszi szezon Fehér Miklós Vándordíját

Szerda délután kezdetét vette az ETO FC Győr utánpótlás évzárója az ETO Park Hotel Aquincum termében, ahol Tuboly Frigyes akadémia igazgató és Artner Tamás utánpótlás szakmai igazgató tartott szakmai értékelést az U14, U15, U16, U17 és U19-es korosztályok őszi teljesítményéről.

Kalmár Olivér nyerte az őszi szezon Fehér Miklós Vándordíját

A szakemberek kiemelték, az utánpótlás képzés végső céljaként a régmúlt ETO sikereire jellemző stílusos, technikás támadófutballt szeretnék megvalósítani, valamint a fiatal tehetségeink felnőtt csapatba kerülését kívánják elősegíteni.

A megjelent tehetségek ezután megtekintették korosztályonként a minden évben nagy sikert arató ETO UP Őszi gólok videó összefoglalóját.

Ezt követően minden szempár az UP vezetőkre tapadt, akik kihirdették korosztályonként, ki nyeri az ETO legjobb játékosa címeit 2019-ben.

A rendezvény csúcspontján a legrangosabb díj, a Fehér Miklós vándordíj is gazdára talált Kalmár Olivér személyében, aki stabil tagjává vált felnőtt csapatunk, a WKW ETO FC Győr kezdő keretének. Gratulálunk a díjazottaknak, további sikereket és fejlődést kívánunk a tavasszal!

Az őszi szezon díjazottjai 2019-ben:

Legjobb játékos ETO FC Győr U14:
Szép Márton

Legjobb játékos ETO FC Győr U15:
Huszár Marcell

Legjobb játékos ETO FC Győr U16:
Deákovits Richárd

Legjobb játékos ETO FC Győr U17:
Milos Kerkez

Legjobb játékos ETO FC Győr U19:
Sipőcz Bence

Fehér Miklós vándordíj:
Kalmár Olivér

 

eto.hu

További híreink

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Az U19-U14-es korosztályok számára július 6-án hétfőn, az U13-U12, valamint a kiskorosztályok számára pedig július 13-án hétfőn kezdődnek a nyári edzések! A pontos kezdési időpontokról a korosztályos edzők értesítik majd a szülőket! Addig is további jó feltöltődést kívánunk mindenkinek!

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs nevével már többször találkozhattunk az első csapatnál - 5 alkalommal volt kerettag a Merkantil Bank Ligában, valamint a Gázgyár elleni kupameccsen csereként is bemutatkozhatott a felnőttek között! Kamatoztatva ott szerzett tudását, oroszlánrészt vállalt az U19-es sikerben és 7 góllal járult hozzá a bajnoki címhez! Támadónkkal készített interjúnkból kiderül, hogy lett az álomból valóság!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence 2012 óta nevelkedik az ETO-ban és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eredményes volt a kapu előtt! A csonkaszezonban 8 találattal a csapat házi gólkirálya lett, ősszel 7 alkalommal köszönt be és a tavaszi nyitányt is góllal kezdte. Sérülése miatt sajnos ez a sorozat megszakadt, de így is a lista élén végzett! A többiekhez hasonlóan jobb szélsőnk is értékelte a szezont!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink