Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U10-es győzelem a Savaria Post Kupán

A Bükön rendezett nyolc csapatos nemzetközi Savaria Post Kupán U10-es csapatunk végzett az első helyen! Gratulálunk fiúk!

U10-es győzelem a Savaria Post Kupán

Bordás Csaba csapata 8 mérkőzést játszott, 6 győzelemmel, 1 vereséggel és 1 döntetlennel pedig elhozták a győztesnek járó serleget! Szép volt fiúk!

Mérkőzések:

GAK Juniors - ETO 0 – 2

MTK - ETO 3 – 1

FTT Oberpullendort - ETO 0 – 5

ETO - SK Slován Bratislava 6 – 0

ZTE - ETO 0 – 2

ETO - Flyealarm Admira 4 - 1

ETO - Illés A. 2 – 0

ETO - GAK Juniors 1 - 1 büntetők után 7 – 6

Játékosok:

Lunk-Hlagyvik János

Schmuck Noel

Varga Bence

Bognár Álmos

Limpók Dávid

Szabó István Boldizsár

Mészáros Zsombor

Vesztergom Dániel

Rosta Kristóf

Vitális Noel Máté

Bordás Csaba edző értékelése a tornáról: Nagyszerű játékkal, végig okosan, fegyelmezetten, kevés gólt kapva nyertük meg a Savaria Post nemzetközi tornát. Tőlünk lett a legjobb játékos, és még a vándor kupát is végleg elhoztuk, mert már harmadik alkalommal nyerte meg az ETO ezt a rangos tornát. A hazai jó csapatok mellett Ausztriai klubok tehetséges csapatai is részt vettek, így még nagyobb értéke van a tornagyőzelemnek.

További híreink

Tornagyőzelem Komáromban

Tornagyőzelem Komáromban

A Nagy Tamás vezette U7-es korosztályunk első helyen végzett a Komáromban megrendezett 14 csapatos tornán! Szép volt fiúk!

Alkalmassági felvételi az ETO akadémián

Alkalmassági felvételi az ETO akadémián

Tegnap délelőtt sportalkalmassági felvételit tartott a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia a gimnáziumba jelentkezők számára. Az eseményen több mint 50 labdarúgó vett részt, akiknek különböző felméréseken kellett bizonyítani.

Csehországban folytatódott a V4 torna

Csehországban folytatódott a V4 torna

U12-es és U13-as csapatunk nagyon hasznos nemzetközi meccseket játszott Brnoban, ahol mindkét korosztály egy győzelemmel és egy vereséggel zárt. A tornát havi, illetve kétheti rendszerességgel rendezik meg, ahol a résztvevő csapatok között olyan nevek is szerepelnek, mint a Wroclaw, a Brno vagy a Trnava. A következő összecsapást február első hétvégéjén az ETO rendezi majd.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink