Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

U10-es győzelem a Savaria Post Kupán

A Bükön rendezett nyolc csapatos nemzetközi Savaria Post Kupán U10-es csapatunk végzett az első helyen! Gratulálunk fiúk!

U10-es győzelem a Savaria Post Kupán

Bordás Csaba csapata 8 mérkőzést játszott, 6 győzelemmel, 1 vereséggel és 1 döntetlennel pedig elhozták a győztesnek járó serleget! Szép volt fiúk!

Mérkőzések:

GAK Juniors - ETO 0 – 2

MTK - ETO 3 – 1

FTT Oberpullendort - ETO 0 – 5

ETO - SK Slován Bratislava 6 – 0

ZTE - ETO 0 – 2

ETO - Flyealarm Admira 4 - 1

ETO - Illés A. 2 – 0

ETO - GAK Juniors 1 - 1 büntetők után 7 – 6

Játékosok:

Lunk-Hlagyvik János

Schmuck Noel

Varga Bence

Bognár Álmos

Limpók Dávid

Szabó István Boldizsár

Mészáros Zsombor

Vesztergom Dániel

Rosta Kristóf

Vitális Noel Máté

Bordás Csaba edző értékelése a tornáról: Nagyszerű játékkal, végig okosan, fegyelmezetten, kevés gólt kapva nyertük meg a Savaria Post nemzetközi tornát. Tőlünk lett a legjobb játékos, és még a vándor kupát is végleg elhoztuk, mert már harmadik alkalommal nyerte meg az ETO ezt a rangos tornát. A hazai jó csapatok mellett Ausztriai klubok tehetséges csapatai is részt vettek, így még nagyobb értéke van a tornagyőzelemnek.

További híreink

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Júliusban rajtol az utánpótlás felkészülés

Az U19-U14-es korosztályok számára július 6-án hétfőn, az U13-U12, valamint a kiskorosztályok számára pedig július 13-án hétfőn kezdődnek a nyári edzések! A pontos kezdési időpontokról a korosztályos edzők értesítik majd a szülőket! Addig is további jó feltöltődést kívánunk mindenkinek!

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs: Egy álom vált valóra

Farkas Balázs nevével már többször találkozhattunk az első csapatnál - 5 alkalommal volt kerettag a Merkantil Bank Ligában, valamint a Gázgyár elleni kupameccsen csereként is bemutatkozhatott a felnőttek között! Kamatoztatva ott szerzett tudását, oroszlánrészt vállalt az U19-es sikerben és 7 góllal járult hozzá a bajnoki címhez! Támadónkkal készített interjúnkból kiderül, hogy lett az álomból valóság!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence: A legjobb helyen futballozom!

Sipőcz Bence 2012 óta nevelkedik az ETO-ban és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is eredményes volt a kapu előtt! A csonkaszezonban 8 találattal a csapat házi gólkirálya lett, ősszel 7 alkalommal köszönt be és a tavaszi nyitányt is góllal kezdte. Sérülése miatt sajnos ez a sorozat megszakadt, de így is a lista élén végzett! A többiekhez hasonlóan jobb szélsőnk is értékelte a szezont!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink