Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Vasárnap: WKW ETO-AJKA FC

2019 év utolsó hazai bajnoki mérkőzését vasárnap 13 órai kezdettel játssza csapatunk az Ajka ellen. Célunk a győzelem! Hajrá ETO!

Vasárnap: WKW ETO-AJKA FC

Két győztes bajnoki siker után (MTK 1-0; Haladás 2-1), az ETO szeretné begyűjteni az Ajka ellen is a győzelemért járó három pontot, ehhez azonban ismét jó teljesítményt kell nyújtaniuk játékosainknak a Merkantil Bank Liga 20. fordulójában. A szerdai kupameccsen nagyot küzdöttünk az NBI-es Mezőkövesd Zsóry FC ellen, nagyon kevésen múlt az ETO továbbjutása a kupában.

Egy napos pihenő után újult erővel kezdtek kedvenceink a vasárnapi mérkőzés felkészüléséhez, mindenki azon dolgozik a klubnál, hogy a hátralévő két mérkőzést sikerüljön megnyerni,

Most vasárnap (dec 8. 13 óra) az Ajka következik, majd a városi rangadón (dec 16. 18 óra) a Gyirmót otthonában kell maradandót alkotni évzárásként. Ezt az összecsapást egyébként az M4Sport élőben közvetíteni fogja.

A Merkantil Bank Liga egyik újonca az Ajka FC túl van már a kezdeti nehézségeken, az őszi szezon derekára elkezdték gyűjteni a pontokat, majd az utóbbi hat meccsükön eredménytelenek maradtak, csak a Dorog ellen tudtak egy 0-0-s döntetlennel pontot szerezni. A Szolnok, (3-0), a Csákvár (0-2), a Budaörs 2-3, a Soroksár (1-0), és a Békéscsaba (1-4) csapatai le tudták győzni az Ajkát. Jelenleg a bajnoki tabella 17. helyét foglalják el (legjobb helyezésük a hetedik volt) 5 győzelemmel, 4 döntetlennel és 9 vereséggel, összesen 19 pontot szereztek.

A csabaiak ellen több meghatározó ajkai játékosuk megsérült, így kérdéses milyen ellenállást fognak tanúsítani az ETO játéka ellen.

Bízzunk benne, hogy a téli idő ellenére jó futballt láthat a győri publikum, és az ETO is megszerzi a győzelmet! Hajrá ETO!

Kondás Elemér (a WKW ETO vezetőedzője): „Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, annak ellenére, hogy tudjuk, több játékos kiesett az ellenfél csapatából. Ezek a mérkőzések a legveszélyesebbek, de nekünk úgy kell pályára lépni, hogy győztesen hagyhassuk el a pályát a vasárnapi mérkőzésen.”

eto.hu

További híreink

Simon Márk és Borbély Bálint is a távozók között
Glázer Róbert 70 éves

Glázer Róbert 70 éves

Tegnap ünnepelte 70. születésnapját az ETO legendája! Glázer Róbert 1969-ben mutatkozott be az élvonalban, a Rába ETO csapatában, ahol egy bajnoki címet és egy magyar kupagyőzelmet szerzett. 1982-ig összesen 296 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ezeken 65 gólt szerzett. Isten éltesse sokáig!

Domonkos és Gránicz távoztak

Domonkos és Gránicz távoztak

Közös megegyezéssel szerződést bontott Domonkos Kristóf illetve Gránicz Patrik és az ETO.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink