Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Vasárnap: WKW ETO-AJKA FC

2019 év utolsó hazai bajnoki mérkőzését vasárnap 13 órai kezdettel játssza csapatunk az Ajka ellen. Célunk a győzelem! Hajrá ETO!

Vasárnap: WKW ETO-AJKA FC

Két győztes bajnoki siker után (MTK 1-0; Haladás 2-1), az ETO szeretné begyűjteni az Ajka ellen is a győzelemért járó három pontot, ehhez azonban ismét jó teljesítményt kell nyújtaniuk játékosainknak a Merkantil Bank Liga 20. fordulójában. A szerdai kupameccsen nagyot küzdöttünk az NBI-es Mezőkövesd Zsóry FC ellen, nagyon kevésen múlt az ETO továbbjutása a kupában.

Egy napos pihenő után újult erővel kezdtek kedvenceink a vasárnapi mérkőzés felkészüléséhez, mindenki azon dolgozik a klubnál, hogy a hátralévő két mérkőzést sikerüljön megnyerni,

Most vasárnap (dec 8. 13 óra) az Ajka következik, majd a városi rangadón (dec 16. 18 óra) a Gyirmót otthonában kell maradandót alkotni évzárásként. Ezt az összecsapást egyébként az M4Sport élőben közvetíteni fogja.

A Merkantil Bank Liga egyik újonca az Ajka FC túl van már a kezdeti nehézségeken, az őszi szezon derekára elkezdték gyűjteni a pontokat, majd az utóbbi hat meccsükön eredménytelenek maradtak, csak a Dorog ellen tudtak egy 0-0-s döntetlennel pontot szerezni. A Szolnok, (3-0), a Csákvár (0-2), a Budaörs 2-3, a Soroksár (1-0), és a Békéscsaba (1-4) csapatai le tudták győzni az Ajkát. Jelenleg a bajnoki tabella 17. helyét foglalják el (legjobb helyezésük a hetedik volt) 5 győzelemmel, 4 döntetlennel és 9 vereséggel, összesen 19 pontot szereztek.

A csabaiak ellen több meghatározó ajkai játékosuk megsérült, így kérdéses milyen ellenállást fognak tanúsítani az ETO játéka ellen.

Bízzunk benne, hogy a téli idő ellenére jó futballt láthat a győri publikum, és az ETO is megszerzi a győzelmet! Hajrá ETO!

Kondás Elemér (a WKW ETO vezetőedzője): „Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, annak ellenére, hogy tudjuk, több játékos kiesett az ellenfél csapatából. Ezek a mérkőzések a legveszélyesebbek, de nekünk úgy kell pályára lépni, hogy győztesen hagyhassuk el a pályát a vasárnapi mérkőzésen.”

eto.hu

További híreink

Döntetlen Pécsen

Döntetlen Pécsen

Priskin és Adamcsek duplájával 2-2-es döntetlent értünk a PMFC otthonában, ahol az első félidőben főként a vendég, a másodikban pedig a hazai dominált, így a mutatott játék alapján igazságos végeredmény született.

ETO RETRO: Focisegély – Mentőöv a bajban

ETO RETRO: Focisegély – Mentőöv a bajban

A szocialista világ állami eszközökkel támogatott élsportja megteremtette a fából vaskarikát, az amatőrizmus álarcába bújtatott profizmust, a sikerek által pedig a rossz emlékű társadalmi berendezkedés kifelé hirdetett fölényét. Mindez leginkább a labdarúgásban öltött testet, amelyben az ötvenes évek külföldi utak, pluszjuttatások révén elaltatott struktúrája addig halmozott sikert sikerre, amíg „odakint” a világháborút követően lerakták a tiszta profi sport gazdasági alapjait.

Szentmisét tartottak a stadionban

Szentmisét tartottak a stadionban

A Mátyásföldi Szent József Plébánia hittantáborosai jártak nálunk, akik egy hetet töltöttek Győrben és bejárták a környék fontosabb látnivalóit. Megtekintették a Pannonhalmi Bencés Apátságot, voltak a Püspökvárban, a Molbilisben és a komáromi Monostori Erődben is. Az állatkertlátogatás előtt stadiontúrán vettek részt a táborozók, amit Gödölle Márton plébános szentmiséje zárt a stadion miliőjében.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink