Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Nyert az ETO a Haladás ellen

Kovács és Andric góljaival két gólos győri előnyre válaszolt büntetőből a Haladás, végül 2-1-re győzött csapatunk a nyugati rangadón. Végig küzdelmes és a végére feszült hangulatúvá vált mérkőzésen játékosaink nagy szívvel harcolták ki végül a győzelmet az egyenlítésért hajtó szombathelyi csapat ellen.

Nyert az ETO a Haladás ellen

Kovács szemfüles góljával az ETO szerzett vezetést az első félidő utolsó percében, Andric növelte az előnyt. Büntetőből szépített a szombathelyi csapat.

Merkantil Bank Liga Labdarúgó NB II., 19. forduló.

WKW ETO FC Győr – Szombathelyi Haladás 2-1 (1-0)

Győr, ETO Park.
Jv.: Szigetvári M. (Varga G., Aradi J.)

WKW ETO: Horváth T. – Kovács K., Gengeliczki, Vári, Kalmár – Charizopulos (Hidi M. S. 74′), Borbély, Bagi (Vashkeba 67′), Szánthó – Andric (Simon 68′), Lovrencsics. Vez. edző: Boér Gábor.

Haladás: Gyurján – Jancsó (Novák 66′), Jagodics, Németh M. – Bosjnak, Habovda, Holdampf, Kiss B., Gaál (Eszlátyi 82′) – Tóth-Gábor (Doktorics 58′), Medgyes.

Sárga lap: Charizopulos (71′), Lovrencsics (78′), Horváth T. (78′), Simon (85′), Borbély (90′), ill. Medgyes (28′), Jagodics (41′), Németh (82′).

Gólszerző: Kovács (45′), Andric (63′), ill. Novák (72′, büntetőből)

Boér Gábor: – Örömömet fokozza, hogy látszott, hiszünk egymásban a csapattal. Nem játszottunk jól, de küzdelmes rangadóvá vált a mérkőzés. Tovább lovagoljuk a hullámot, elvégre négy bajnoki óta veretlenek vagyunk.

Desits Szilárd
: – A mérkőzés nagy részében a hazaiak fölé kerekedtünk, de ezért még nem adnak pontokat. Elviselnénk már a sikerélményt, amely biztatást adhatna a jövőkép szempontjából.

A WKW ETO FC Győr - Szombathelyi Haladás mérkőzés eseményeit itt olvashatod:

Az online tudósítás forrás:  www.kisalfold.hu

1. perc: A fehérben játszó szombathelyiek kezdik a meccset, a hazai csapat zöldben szerepel a mai meccsen.

2. perc: Szánthó jobboldali beadását az ötösről fejeli ki Habovda.

8. perc: Jagodics indul meg cselezgetve a saját térfeléről, Medgyes is bemutat aztán néhány cselt, és már a tizenhatoson belül járva ível balról középre, ott viszont már nem jött társ.

9. perc: Andric baloldali beadását Szánthó elől kifejeli a szombathelyi védelem, de csak a középen érkező Bagiig, ő 17 méterről egy igazítás után kapu fölé lő.

10. perc: Medgyes éles szögből leadott lövése megy el a kapu mellett.

12. perc: Szánthó lő két védő szorításában 17 méterről kapu fölé.

14. perc: Kovács adja be a labdát balról, Lovrencsicsnek nem jó, ki tudják fejelni a védők az ötösről.

16. perc: A Haladás rúghatja a meccs első szögletét. Veszély nincs belőle, Gengeliczki ráfejeli ellenfelére, a labda túljut az alapvonalon: kirúgás következhet.

20. perc: Habovda szögletét Jagodics fejeli kapu fölé.

28. perc: Medgyes rúgja fel hátulról Bagit, a vétkes vendégjátékos sárgát kap.

31. perc: Medgyes ismét a főszereplő, 15 méterről, kissé balról lő kapura, Horváth a kapufa segítségével hárít szögletre.

36. perc: A kapufa óta nagyon nyom a Haladás: letámadják a győrieket már a saját térfelükön. Helyzetbe viszont nem tudnak kerülni a vendégek.

40. perc: Az első ETO-szöglet az rövid oldali oldalhálóban köt ki.

41. perc: Röviden fejelik haza a szombathelyi védők a labdát a kapus felé, Lovrencsics csap le rá, és megpróbálja átemelni Gyurjánt. A gólvonal elől fél méterről sikerül mentenie Némethnek. Reklamálásért Jagodics kap sárgát.

45. perc: Kovács lövi el a labdát a kimozduló kapus mellett-fölött, amely a kapufáról a gólvonal mögé kerül. 1-0. Vége az első félidőnek.

46. perc: Csere egyik oldalon sem történt a szünetben.

55. perc: Habovda jobboldali beadását Gaál tisztán fejelheti kapura, de fölé száll a labda.

58. perc: Tóth-Gábor Kristóf helyére Doktorics Áron érkezik.

63. perc: Bagi lövi be a labdát a kapu elé balról, Andric érkezik a legjobb ütemben, és az ötösről el tudja pörgeti a kapus mellett. 2-0.

66. perc: Jancsó hagyja el a pályát, Novák jön a helyére.

67. perc: Az ETO is cserél: Bagit Vashkeba váltja.

68. perc: Újabb csere a hazai csapatban: Simon Márk jön Andric helyére.

71. perc: Büntetőhöz jut a Haladás, miután a Horváth által kiütött labdát Holdampf átveszi, tol egyet rajta, és a tizenhatos vonalánál szabálytalankodik vele szemben Kalmár. Reklamálásért Charizopulos reklamálásért sárgát kap.

72. perc: Novák belövi a 11-est. A labda a bal alsó megy, Horváth a másik oldalra mozdul. 2-1.

74. perc: Charizopulos helyére Hidi M. Sándor áll be: ez az ETO utolsó cseréje.

77. perc: Lovrencsics rángatja túl sokáig az ellenfelét: sárga lapot mutat fel neki a játékvezető.

79. perc: Horváth is kap egy sárgát, mivel a játékvezető szerint túl sokáig tart a kapus kirúgása. Fél perccel később bal oldalról, 15-ről Gaál tekeri a labdát kapu mellé.

82. perc: Németh kap sárgát. Amíg a játékvezető könyvel, a Haladás kihasználja a harmadik cseréjét is: Eszlátyi jön Gaál helyére.

85. perc: Simon kap sárgát egy kemény szabálytalanság után. Bosnjak sérül meg a bal térdén, nem tudja folytatni a játékot. 10 játékossal folytatják a meccset a vendégek.

88. perc: Simon tisztán kap indítást a Haladás térfelének közepén, némi labdavezetés és cselek után fölé lő 16-ról.

90. perc: Borbély is besárgul. Eléggé feszült a hangulat a meccs végén.

90+1. perc: Három perc a ráadás.

90+2. perc: Kőkemény belemenések vannak még a meccsben. Újabb lap nincs, de mindenki reklamál valamit.

90+3. perc: Vége a mérkőzésnek.

eto.hu

Kapcsolódó képek

További híreink

Fehér Miklósra emlékezünk

Fehér Miklósra emlékezünk

Fehér Miklósra emlékezünk 16 éve tragikus körülmények között hunyt el Fehér Miklós, az ETO és a magyar válogatott kiválósága, akadémiánk névadója, nemzetközileg elismert labdarúgó. Klubunk hagyományosan minden évben közösen megemlékezik sírjánál, valamint gimnazistáink mécseseket gyújtanak a kollégiumban felállított emlékhelyen.

Nemzetközi meccsekkel zárul a felkészülés

Nemzetközi meccsekkel zárul a felkészülés

Utolsó megmérettetések következnek a jövő heti bajnoki rajt előtt. Szombaton 11:00 órakor a szlovák másodosztályú Somorját fogadjuk, vasárnap pedig a horvát első ligában szereplő Slaven Belupo otthonába látogatunk Kaproncába.

Hlagyvik Gábor ma ünnepli 63. születésnapját

Hlagyvik Gábor ma ünnepli 63. születésnapját

Hlagyvik Gábor a Rába ETO csapatában 1981. február 28-án a Zalaegerszegi TE ellen mutatkozott be az élvonalban, ahol csapata 1–0-ra győzött. 1981 és 1989 között 230 bajnoki mérkőzésen lépett pályára klubunkban és hat gólt szerzett. Két-két alkalommal bajnok és ezüstérmes, egyszer bronzérmes lett a csapattal. Isten éltesse sokáig!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink