Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Nyugati rangadóra készülve

Csapatunk a Haladással először találkozik a Merkantil Bank Ligában. A mérkőzés vasárnap 13 órakor kezdődik. Hajrá ETO!

Nyugati rangadóra készülve

A Merkantil Bank Ligában először játszik csapatunk a Szombathelyi Haladással vasárnap 13 órakor. Érdekesség, hogy legutóbb 1942.04.12-én játszottunk a Haladással a másodosztályban, addig 3 szombathelyi győzelem született egy döntetlen mellett, remélhetőleg vasárnap javul a másodosztályú mérlegünk ellenük.

A legmagasabb osztályban az ETO és a Haladás csapata 103 alkalommal találkozott egymással , 48 győri, 30 szombathelyi győzelem született, valamint 25 döntetlen.

Szerdán nagy küzdelemben győzött az ETO az MTK ellen, bízzunk benne, folytatni tudjuk a pontgyűjtést és a lehető legjobbat hozzuk ki a hátralévő őszi hazai mérkőzésekből.

A Haladás jelenleg a 18. kieső helyen áll a Merkantil Bank Ligában, óriási jelentősséggel bír most már minden találkozó számukra a folytatásban, viszont javuló tendenciát mutat teljesítményük.

Legutóbbi meccseiken simán kikaptak az MTK-tól (3-0), és a Tiszakécskétől (2-0), meg tudták szorongatni a Vasast (2-3) és a Budafokot (0-1), legyőzték a Vácot (3-0) és Kazincbarcikát (1-0), viszont kikaptak otthon az Ajkától (2-4), Nyíregyházától (1-3) és a Soroksártól is, A Doroggal és a Békéscsabával döntetlenre végeztek. 

Bízzunk benne, hogy vasárnap 13 órakor sokan kilátogatnak a WKW ETO FC Győr - Szombathelyi Haladás bajnoki mérkőzésre, amin a két csapat múltjához méltó játékot mutatnak majd a játékosok. Hajrá ETO!

eto.hu

További híreink

Fehér Miklósra emlékezünk

Fehér Miklósra emlékezünk

Fehér Miklósra emlékezünk 16 éve tragikus körülmények között hunyt el Fehér Miklós, az ETO és a magyar válogatott kiválósága, akadémiánk névadója, nemzetközileg elismert labdarúgó. Klubunk hagyományosan minden évben közösen megemlékezik sírjánál, valamint gimnazistáink mécseseket gyújtanak a kollégiumban felállított emlékhelyen.

Nemzetközi meccsekkel zárul a felkészülés

Nemzetközi meccsekkel zárul a felkészülés

Utolsó megmérettetések következnek a jövő heti bajnoki rajt előtt. Szombaton 11:00 órakor a szlovák másodosztályú Somorját fogadjuk, vasárnap pedig a horvát első ligában szereplő Slaven Belupo otthonába látogatunk Kaproncába.

Hlagyvik Gábor ma ünnepli 63. születésnapját

Hlagyvik Gábor ma ünnepli 63. születésnapját

Hlagyvik Gábor a Rába ETO csapatában 1981. február 28-án a Zalaegerszegi TE ellen mutatkozott be az élvonalban, ahol csapata 1–0-ra győzött. 1981 és 1989 között 230 bajnoki mérkőzésen lépett pályára klubunkban és hat gólt szerzett. Két-két alkalommal bajnok és ezüstérmes, egyszer bronzérmes lett a csapattal. Isten éltesse sokáig!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink