Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Nyugati rangadóra készülve

Csapatunk a Haladással először találkozik a Merkantil Bank Ligában. A mérkőzés vasárnap 13 órakor kezdődik. Hajrá ETO!

Nyugati rangadóra készülve

A Merkantil Bank Ligában először játszik csapatunk a Szombathelyi Haladással vasárnap 13 órakor. Érdekesség, hogy legutóbb 1942.04.12-én játszottunk a Haladással a másodosztályban, addig 3 szombathelyi győzelem született egy döntetlen mellett, remélhetőleg vasárnap javul a másodosztályú mérlegünk ellenük.

A legmagasabb osztályban az ETO és a Haladás csapata 103 alkalommal találkozott egymással , 48 győri, 30 szombathelyi győzelem született, valamint 25 döntetlen.

Szerdán nagy küzdelemben győzött az ETO az MTK ellen, bízzunk benne, folytatni tudjuk a pontgyűjtést és a lehető legjobbat hozzuk ki a hátralévő őszi hazai mérkőzésekből.

A Haladás jelenleg a 18. kieső helyen áll a Merkantil Bank Ligában, óriási jelentősséggel bír most már minden találkozó számukra a folytatásban, viszont javuló tendenciát mutat teljesítményük.

Legutóbbi meccseiken simán kikaptak az MTK-tól (3-0), és a Tiszakécskétől (2-0), meg tudták szorongatni a Vasast (2-3) és a Budafokot (0-1), legyőzték a Vácot (3-0) és Kazincbarcikát (1-0), viszont kikaptak otthon az Ajkától (2-4), Nyíregyházától (1-3) és a Soroksártól is, A Doroggal és a Békéscsabával döntetlenre végeztek. 

Bízzunk benne, hogy vasárnap 13 órakor sokan kilátogatnak a WKW ETO FC Győr - Szombathelyi Haladás bajnoki mérkőzésre, amin a két csapat múltjához méltó játékot mutatnak majd a játékosok. Hajrá ETO!

eto.hu

További híreink

Hátrányból tíz emberrel győzött az ETO

Hátrányból tíz emberrel győzött az ETO

Küzdelmes első félidő után, a 10 főre fogyatkozó WKW ETO egy gólos hátrányba került, majd bravúros fordítással 2-1-re megnyerte az Ajka FC elleni bajnoki mérkőzést! A győri gólokat Andric és Horváth Z. szerezték!

Vasárnap: WKW ETO-AJKA FC

Vasárnap: WKW ETO-AJKA FC

2019 év utolsó hazai bajnoki mérkőzését vasárnap 13 órai kezdettel játssza csapatunk az Ajka ellen. Célunk a győzelem! Hajrá ETO!

Magyar Kupa: WKW ETO FC Győr-Mezőkövesd 2-3 (2-1, 1-1, 1-1)

Kiemelt támogatóink

Támogatóink