Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Nyugati rangadóra készülve

Csapatunk a Haladással először találkozik a Merkantil Bank Ligában. A mérkőzés vasárnap 13 órakor kezdődik. Hajrá ETO!

Nyugati rangadóra készülve

A Merkantil Bank Ligában először játszik csapatunk a Szombathelyi Haladással vasárnap 13 órakor. Érdekesség, hogy legutóbb 1942.04.12-én játszottunk a Haladással a másodosztályban, addig 3 szombathelyi győzelem született egy döntetlen mellett, remélhetőleg vasárnap javul a másodosztályú mérlegünk ellenük.

A legmagasabb osztályban az ETO és a Haladás csapata 103 alkalommal találkozott egymással , 48 győri, 30 szombathelyi győzelem született, valamint 25 döntetlen.

Szerdán nagy küzdelemben győzött az ETO az MTK ellen, bízzunk benne, folytatni tudjuk a pontgyűjtést és a lehető legjobbat hozzuk ki a hátralévő őszi hazai mérkőzésekből.

A Haladás jelenleg a 18. kieső helyen áll a Merkantil Bank Ligában, óriási jelentősséggel bír most már minden találkozó számukra a folytatásban, viszont javuló tendenciát mutat teljesítményük.

Legutóbbi meccseiken simán kikaptak az MTK-tól (3-0), és a Tiszakécskétől (2-0), meg tudták szorongatni a Vasast (2-3) és a Budafokot (0-1), legyőzték a Vácot (3-0) és Kazincbarcikát (1-0), viszont kikaptak otthon az Ajkától (2-4), Nyíregyházától (1-3) és a Soroksártól is, A Doroggal és a Békéscsabával döntetlenre végeztek. 

Bízzunk benne, hogy vasárnap 13 órakor sokan kilátogatnak a WKW ETO FC Győr - Szombathelyi Haladás bajnoki mérkőzésre, amin a két csapat múltjához méltó játékot mutatnak majd a játékosok. Hajrá ETO!

eto.hu

További híreink

Újra edzésben az akadémia

Újra edzésben az akadémia

Tegnap elkezdődött a nyári felkészülés a 2020/21-es szezonra az akadémiai korosztályok számára! A csapatok a rávezető első héten 6 alkalommal találkoznak, az érdemi kemény munka jövő hétfőtől indul, a programot, ahogy minden évben, most is hazai és nemzetközi mérkőzések színesítik majd. Artner Tamás szakmai igazgató alábbiakban felvázolta a következő időszakra tervezett munkát.

Győzelem az első felkészülési meccsen
Márton Adrián hosszabbított

Márton Adrián hosszabbított

Nagy örömünkre szolgál, hogy fiatal támadónk további egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink