Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Maximum kell a listavezető MTK ellen

Az elhalasztott 9. fordulót szerdán játsszák a Merkantil Bank Ligában. A WKW ETO FC Győr a tabellán első MTK-val küzd majd a bajnoki pontokért. A mérkőzést szerdán 18 órától az M4Sport élőben közvetíti.

Maximum kell a listavezető MTK ellen

Hetedik meccsén maradt nyeretlen az ETO, legutóbb a Békéscsaba ellen 1-1-es döntetlennel zárt csapatunk. Pedig sokáig nekünk állt a zászló Lovrencsics Balázs fejesgólja után, de a csabaiak a 94. percben mégis ki tudtak egyenlíteni.

Remélhetőleg pezsdítőleg hat majd a játékosainkra, hogy négyszer hazai pályán, saját közönségünk előtt játszunk a következő két hétben.

Jön az MTK, majd vasárnap a Haladás, kupameccsen szerdán a Mezőkövesd, majd az újonc Ajka érkezik az ETO Stadionba. Az utolsó fordulóban december 16-án sem kell sokat utazni csapatunknak, mivel a Gyirmót FC Győr ellen városi rangadóval zárul majd a 2019-es év.

Holnap a legnehezebb feladatok egyike következik, a tabellát vezető MTK ellen kell pontokat gyűjteni. A kék-fehér gárda 9 meccsét zsinórban megnyerte, az előző fordulóban viszont a Szeged-Csanád hazai pályán pontot tudott rabolni tőlük (1-1).

Nem mindegy, hogyan szerepelünk ezen a találkozón, ezért kiemelten fontos most a szurkolóink támogatása, aki teheti élőben szurkoljon az ETO-ért, mert most nagy szükség van a buzdításra!

A csapatnak is oda kell tennie magát, a maximumot kell nyújtani az MTK ellen a győzelemért.

Egyáltalán nem lefutott még a bajnokság, 21 forduló van még hátra, kiegyensúlyozott a mezőny, bízzunk benne, hogy most már kilábalunk a jelenlegi hullámvölgyből és nemsokára ismét győzelmektől lesz hangos az ETO Stadion!

Gyerünk fiúk, győzelemre fel! Hajrá ETO!

Jegyinformáció:

Online jegyvásárlásra az MLSZ jegyportálján van lehetőség: http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57003311/WKW-ETO-FC-Gyor---MTK-Budapest

A pénztárak 1 órával a mérkőzés előtt nyitnak!

Várunk mindenkit szeretettel!

 

eto.hu

További híreink

Stark: I. Reszeli korszak-1.rész (97-98)
Trianon és a magyar futball - mlsz.hu

Trianon és a magyar futball - mlsz.hu

A magyar labdarúgás (is) mérhetetlen károkat szenvedett a trianoni döntéssel. Bár a sportág alapvetően Budapest-centrikus volt, elveszítette tízes évekbeli legfontosabb vidéki bázisai közül Temesvárt, Nagyváradot, Aradot, Pozsonyt és Kassát. Emellett elveszített több száz csapatot és több ezer futballistát.

Idén is lesz ETO FOCI ÉS KAPUSTÁBOR!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink