Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

A heti munkáról

Boér Gábor vezetőedző a következő információkat adta a csapat heti felkészüléséről, sérültekről, hiányzókról és a következő néhány hétről.

A heti munkáról

A héten intenzív munkával készül a csapat a rájuk váró kihívásokra. Tegnap délelőtti edzésük volt, ma délelőtt is délután is edzenek, majd szerdán egymás közötti tesztmérkőzés lesz terítéken. Csütörtökön ismét két edzés lesz, délelőtt és délután is, pénteken pedig zárt kapus felkészülési meccset játszik a csapat idegenben.

Nagyon sűrű időszak következik, erre próbál most a csapat és a stáb megfelelően felkészülni. 3 hét alatt 6 mérkőzés lesz, ebből 5 két hét leforgása alatt, amiből 4 hazai meccs lesz. Érdekesség még, hogy a csapat utolsó 5 mérkőzéséből 3 TV-s meccs lesz.

Kovács Krisztián jelenleg az U21-es válogatottal készül, így ő nem vesz részt a heti munkában. Sérültjeink közül Szánthó Regő a hétvége felé elkezdheti a könnyített edzéseket, Dvorschák Gábor pedig jövő héten elkezdheti a futóedzéseket. Szimcso Viktor továbbra is rehabilitál, a következő 2-3 hónapban még gyógytornára kell járnia.

A többi kisebb-nagyobb sérülés a kezelések hatására folyamatosan javul, de ezek szerencsére a napi munkát nem befolyásolják.

További híreink

A DVTK ellen folytatódik a bajnokság

A DVTK ellen folytatódik a bajnokság

A válogatott szünet után a 18. fordulóval folytatódik a Merkantil Bank Liga, ahol kemény feladat előtt áll az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ugyanis az egyik bajnokesélyest, a DVTK-t fogadja vasárnap 15 órától. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Válogatott visszatérők

Válogatott visszatérők

Vitális Milán és Benczenleitner Barna is szerepet kapott a magyar U21-es válogatottban, amely két felkészülési mérkőzésen lépett pályára, előbb Azerbajdzsán, majd Dánia legjobbjai ellen.

Olaszországi edzőtábor a felkészülés jegyében

Olaszországi edzőtábor a felkészülés jegyében

Két felkészülési mérkőzést játszott a legutóbbi összetartás keretein belül a magyar U19-es válogatott, melynek keretében két ETO-játékos, Tuboly Máté és Tóth Rajmund is szerepet kapott.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink