Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Fontos a jó szereplés szerdán

Szerdán folytatódik a bajnokság, a WKW ETO a Soroksár vendégeként szerepel a Merkantil Bank Liga 16. fordulójában.

Fontos a jó szereplés szerdán

Az Soroksár az utóbbi két szezonban jól szerepeltek a bajnokságban (a 7-8. helyen zártak), azonban az idei szezonban gyengébben muzsikálnak. Jelenleg a tabella 15. helyét foglalják el 14 ponttal. Le tudták győzni a Nyíregyházát, a Vácot, a Szombathelyi Haladást és a Szolnok együttesét. Döntetlent kétszer értek el: a Kazincbarcika és Siófok ellen, a többi meccsüket elvesztették.

Nem megy mostanában a Soroksárnak, - írja az nso.hu - Lipcsei Péter csapata sorozatban harmadszor kapott ki otthon. Legutóbbi bajnokijukon a Dorog Valencsik Dávid hibája után Délczeg Gergely pontos lövésével szerzett vezetést, ezt kisvártatva Valencsik fejjel kiegyenlítette. A szünet után is Valencsik vállalt főszerepet, a soroksári védő ismét rosszul fejelt le egy labdát, Földi Botond pedig élt a lehetőséggel. A hajrában Albert Ádám tizenegyesből biztossá tette a dorogi sikert.

Legutóbbi három fordulóban nem szereztek pontot a bajnokságban, Lipcsei Péter vezetőedzőjük csalódottan nyilatkozott a sajtónak a Dorog ellen fiaskó után: „- Még nem láttam ilyen negatív szériát, amelyben mi vagyunk, sajnos folyamatosan elkövetünk hibákat, amiből gólokat kapunk. Nagyon mély kútban vagyunk, szerdán, majd vasárnap is lesz mérkőzés, megpróbáljuk úgy összerakni a csapatot, hogy jó legyen.”

Sajnos az ETO legutóbb a Budafok ellen sem tudott eredményes lenni, így nálunk is csalódást okozott a csapat teljesítménye. A jó kezdés után visszaestünk, senki sem nem ilyen folytatást várt. Megvolt az akarat, viszont rengeteg helyzetünk maradt ki, ami sajnos megbosszulta magát a legutóbbi mérkőzéseken.

Boér Gábor: - Egy út maradt számunkra, az pedig nem más, mint a győzelem, hogy kilábaljunk ebből a nagyon mély gödörből. Vissza kell szereznünk a becsületünket, és ebben a nehéz helyzetben meg kell mutatnunk, hogy igazi csapat vagyunk.

Remélhetőleg megvan azóta már megtalálták a megoldás az eredményességünk javításához. Bízzunk benne, hogy stábunk és játékosaink megbirkóznak a szerdai feladattal és mielőbb rátalálnak győzelemhez vezető útra.

Fontos lenne begyűjteni a három pontot, a vasárnap fordulóban a WKW ETO lesz szabadnapos, amely hatodik pozícióját csakis úgy tudja megőrizni, ha nyerni tud a Soroksár otthonában.

Hajrá ETO!

További híreink

Vukasović Marko távozott

Vukasović Marko távozott

Klubunk fegyelmi okokra hivatkozva november 15-i hatállyal szerződést bontott az ETO korábbi csapatkapitányával, Vukasović Markoval.

Békéscsaba-ETO mérkőzés előtti információk
Soós Imre ma 50 éves!

Soós Imre ma 50 éves!

Isten éltesse sokáig az ETO ügyvezetőjét! Boldog születésnapot kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink