Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

WKW ETO-Budafok 1-3.

Harcos meccsen nyert a Budafok Győrben. Sajnos az ETO végig szaladt az eredmény után, de 10 emberre fogyatkozva sem adtuk fel, közel volt az egyenlítés, azonban a hosszabbításban a Budafok eldöntötte a meccset.

WKW ETO-Budafok 1-3.

Egy gólos bosszantó hátrány egy olyan félidőben, amiben az ETO legalább két góllal vezethetett volna... A szünet utáni kiegyenlítettebb és harcosabb játék a vendégeknek kedvezett, büntetőből kettőre nőtt a vendég előny. Vári kiállítása után Lovrencsics gólja visszahozta rövid időre a halvány reményt az egyenlítésre, azonban a lefújás előtt a fellazult védelmünkkel szemben a budafoki Szabó végleg eldöntötte a mérkőzést.

Átforgatott védelemmel kezdtünk a Budafok ellen, Vukasovics 5 sárgája, Gengeliczki kiállítása miatt hiányzott a védelemből.

Jól kezdte a meccset az ETO, több helyzetet is kidolgoztunk, de mindet kihagytuk, ami mebosszulta magát a 8. percre. Az első lehetőségéből a Budafok szerezte meg a vezetést, Ihrig-Farkas érkezett nagy lendülettel egy jó ütemű átadásra, testével sodorta a labdát a hálóba (0-1).

A váratlan vendég gól bizony rányomta bélyegét az ezután következő játékunkra, a lendületét vesztette csapatunk játéka pontatlanná vált, ami kedvezett a vendégeknek az eredmény tartásában.

A félidő hajrájára kiegyenlítődött a játék, nagy küzdelem dominált a pályán, egy gólos Budafok vezetéssel fordultak a csapatok a szünetre.

A második félidő még harcosabban kezdődött, egészen a 67. percig lógott a levegőben az ETO egyenlítése.

Egy szerencsétlen szituációban Ihrig-Farkas lövése a menteni igyekvő Vári kezén csattant, büntetőt ítélt a bíró, Várit pedig második sárgalapja miatt kiállította, 10 emberre fogyatkozott csapatunk a félidő derekára.

A 11-est Kovács D. értékesítette, az elvetődő Horváth T. mellett a jobb sarokba lőtt (0-2).

Az ETO tíz emberrel is javítani tudott játékán a hátralévő időre, bő tíz percig nyomást gyakorolt a vendégekre, aminek hatására – Lovrencsis B. szépített a 79. percben (1-2).

Óriási versenyfutás kezdődött az idővel, a győriek minden erejüket az egyenlítő találat megszerzésére összpontosították, azonban veszélyes helyzete inkább a Budafoknak akadt kontrákból, de vagy Horváth bravúrral védett, vagy nagy szerencsével tisztáztunk az utolsó pillanatban.

Tényleg benne volt a meccsben, hogy az ETO 10 emberrel kiegyenlít, azonban a 90. percben a Budafok egy lefordulást követően Szabó M. tekert kapura, labdája a bal kapufa mellett érkezett védhetetlenül a hálóba (1-3).

Csapatunk nem tudta kijavítani a Dorog elleni fiaskót, újabb vereségével ugyan hatodik helyen maradt a tabellán, de sajnos megszökni látszik az élmezőny négyese. Következő mérkőzésünket a  Soroksár otthonában játsszuk, szerdán. Bízzunk a jobb folytatásban! Hajrá ETO!

Boér Gábor: – Az első néhány percben mást mutatott a kép, de sajnos kihagyjuk a kihagyhatatlant is. Nem az akarattal volt a gond a mai nap, hanem a minőséggel, valamint ma hiányzott a vezéregyéniség a csapatból, ezt nem mindig lehet pótolni lelkesedéssel. Kevés időnk van felállni, de valamit biztos én is hibáztam, ezért vállalom a felelősséget, azonban a kudarcban is együtt kell lennünk, nem csak a sikerekben.
Csizmadia Csaba: – Készültünk az ETO-ra, és szerencsére sikerre váltottuk a törekvésünket. A hétközi kupameccs meglátszott csapatomon, hiszen többen is begörcsöltek, de szerencsére az adódó lehetőségeket így is ki tudtuk használni. Minden elismerést megérdemelnek játékosaim.

WKW ETO FC Győr – Budafoki MTE 1-3 (0-1)

ETO Kezdő: Horváth T – Kalmár, Bagi, Vári, Kalmár – Kovács, Charizopulos (Lovrencsics 55.), Hidi M – Andric (Simon 62.), Szánthó, Horváth Z (Szabados 69.). Vezetőedző: Boér Gábor

Budafok: Póser – Opavszky, Oláh (Margitics 66.), Gohér, Ihrig-Farkas, Kovács, Micsinai, Romic, Kulcsár (Horváth 53.), Króner (Vaszicskij 46.), Szabó. Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Gólszerzők: (Lovrencsics B. 79., ill. Ihrig-Farkas 8., Kovács D. 68., Szabó M. 90.) 
(Kiállítva: Vári 67. – ETO FC Győr)

Kapcsolódó képek

További híreink

Gyereknapi rajzverseny

Gyereknapi rajzverseny

Boldog gyereknapot kívánunk a legkisebb ETO szurkolóknak! Ebből az alkalomból rajzversenyt hirdetünk a gyerekeknek, Én és az ETO címmel!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

A Kihívás Napjának legfőbb célja, hogy minél több embert buzdítsunk sportra, közösségi játékokra és egészséges életmódra! Úgy gondoltuk, hogy a kedvteremtést egy barátságos focival valósítjuk meg, ezért tegnap délután az NBII-es kerettagok kispályás mérkőzést játszottak az ETO-szurkolók ellen! A program remek hangulatban telt és kiváló alkalom volt arra, hogy a csapat és a szurkolók közelebb kerüljenek egymáshoz!

Stark: Vendégem Igor Nicsenko

Kiemelt támogatóink

Támogatóink