Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

HAJRÁ ETO! HAJRÁ MACIK!

WKW ETO-Budafok bajnoki mérkőzés lesz a Merkantil Bank Liga 14. fordulójában, a találkozó előtt gyűjtjük a Maci Kórház számára a MACIKAT IS. Várunk mindenkit szeretettel! Hajrá ETO!

HAJRÁ ETO! HAJRÁ MACIK!

Soron következő ellenfelünk a Budafoki MTE a Sopron vendégeként 11-esekkel az ETO-hoz hasonlóan szintén továbbjutott a Magyar Kupában a szerdai 7. fordulóban.

A Budafok nagyon jól kezdte a Merkantil Bank Ligát, két győzelemmel indultak a Szeged és a Szolnok ellen, majd egy kis visszaesést követően javítottak (A Csákvár 2-1-re legyőzte őket). Négy győztes meccs után rövid ideig vezették a tabellát, majd az Ajka verte el őket otthon (1-3), ami után ismét tudtak győzni Tiszakécskén (2-3), ezután a Kazincbarcika ellen 2-2-es döntetlennel zártak.

A BMTE 8 győzelemmel 1 döntetlennel és 4 vereséggel az elmúlt 13 fordulóban 25 pontot gyűjtött és egy ponttal van lemaradva a harmadik Gyirmót FC-től.

Csapatunk a szerdai kupaösszecsapáson magabiztos győzelemmel jutott a legjobb 32 csapat közé az ASr Gázgyár vendégeként. December 4-én a Mezőkövesdet fogadhatjuk a Magyar Kupában.

A vasárnapi mérkőzésen bebizonyíthatjuk, hogy van tartás csapatunkban és képes lesz a pillanatnyi hullámvölgyből kitörni, ehhez viszont első lépésként a hazai közönség előtt le kell tudni győzni a jó formában lévő Budafok csapatát.

Remek mérkőzésre számíthatunk, szurkoljunk minél többen a vasárnapi mérkőzésen, bízzunk benne, hogy ismét győri győzelemnek tapsolhatunk!

Remélhetőleg szurkolóink rengeteg macit tudtak gyűjteni a Maci Kórház részére, amit a mérkőzés előtt lehet a pályára bedobniuk. Várunk mindenkit nagy szeretettel! Hajrá ETO!

A WKW ETO FC Győr-BUDAFOK bajnoki mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik az ETO Stadionban.

Boér Gábor (WKW ETO vezetőedzője): - Mindenképpen úgy készülünk, hogy szeretnénk kilábalni a hullámvölgyből és újra nyerni a bajnokságban. Bízom benne, hogy jót tett a fiúknak a hétközi kupasiker. Alacsonyabb osztályú csapat ellen értük el, de minden sikert meg kell becsülni! Remélem, hogy ez elindít minket a sikeresebb úton. Együtt kerültünk ide, együtt is kell kilábalni belőle - így készülünk a mérkőzésre! Szeretnénk, vasárnap sok néző előtt feledtetni az elmúlt hetek sikertelenségét.

eto.hu

 

További híreink

Vukasović Marko távozott

Vukasović Marko távozott

Klubunk fegyelmi okokra hivatkozva november 15-i hatállyal szerződést bontott az ETO korábbi csapatkapitányával, Vukasović Markoval.

Békéscsaba-ETO mérkőzés előtti információk
Soós Imre ma 50 éves!

Soós Imre ma 50 éves!

Isten éltesse sokáig az ETO ügyvezetőjét! Boldog születésnapot kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink