Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

HAJRÁ ETO! HAJRÁ MACIK!

WKW ETO-Budafok bajnoki mérkőzés lesz a Merkantil Bank Liga 14. fordulójában, a találkozó előtt gyűjtjük a Maci Kórház számára a MACIKAT IS. Várunk mindenkit szeretettel! Hajrá ETO!

HAJRÁ ETO! HAJRÁ MACIK!

Soron következő ellenfelünk a Budafoki MTE a Sopron vendégeként 11-esekkel az ETO-hoz hasonlóan szintén továbbjutott a Magyar Kupában a szerdai 7. fordulóban.

A Budafok nagyon jól kezdte a Merkantil Bank Ligát, két győzelemmel indultak a Szeged és a Szolnok ellen, majd egy kis visszaesést követően javítottak (A Csákvár 2-1-re legyőzte őket). Négy győztes meccs után rövid ideig vezették a tabellát, majd az Ajka verte el őket otthon (1-3), ami után ismét tudtak győzni Tiszakécskén (2-3), ezután a Kazincbarcika ellen 2-2-es döntetlennel zártak.

A BMTE 8 győzelemmel 1 döntetlennel és 4 vereséggel az elmúlt 13 fordulóban 25 pontot gyűjtött és egy ponttal van lemaradva a harmadik Gyirmót FC-től.

Csapatunk a szerdai kupaösszecsapáson magabiztos győzelemmel jutott a legjobb 32 csapat közé az ASr Gázgyár vendégeként. December 4-én a Mezőkövesdet fogadhatjuk a Magyar Kupában.

A vasárnapi mérkőzésen bebizonyíthatjuk, hogy van tartás csapatunkban és képes lesz a pillanatnyi hullámvölgyből kitörni, ehhez viszont első lépésként a hazai közönség előtt le kell tudni győzni a jó formában lévő Budafok csapatát.

Remek mérkőzésre számíthatunk, szurkoljunk minél többen a vasárnapi mérkőzésen, bízzunk benne, hogy ismét győri győzelemnek tapsolhatunk!

Remélhetőleg szurkolóink rengeteg macit tudtak gyűjteni a Maci Kórház részére, amit a mérkőzés előtt lehet a pályára bedobniuk. Várunk mindenkit nagy szeretettel! Hajrá ETO!

A WKW ETO FC Győr-BUDAFOK bajnoki mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik az ETO Stadionban.

Boér Gábor (WKW ETO vezetőedzője): - Mindenképpen úgy készülünk, hogy szeretnénk kilábalni a hullámvölgyből és újra nyerni a bajnokságban. Bízom benne, hogy jót tett a fiúknak a hétközi kupasiker. Alacsonyabb osztályú csapat ellen értük el, de minden sikert meg kell becsülni! Remélem, hogy ez elindít minket a sikeresebb úton. Együtt kerültünk ide, együtt is kell kilábalni belőle - így készülünk a mérkőzésre! Szeretnénk, vasárnap sok néző előtt feledtetni az elmúlt hetek sikertelenségét.

eto.hu

 

További híreink

Stark: I. Reszeli korszak-1.rész (97-98)
Trianon és a magyar futball - mlsz.hu

Trianon és a magyar futball - mlsz.hu

A magyar labdarúgás (is) mérhetetlen károkat szenvedett a trianoni döntéssel. Bár a sportág alapvetően Budapest-centrikus volt, elveszítette tízes évekbeli legfontosabb vidéki bázisai közül Temesvárt, Nagyváradot, Aradot, Pozsonyt és Kassát. Emellett elveszített több száz csapatot és több ezer futballistát.

Idén is lesz ETO FOCI ÉS KAPUSTÁBOR!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink