Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Az Auróra zenekar, Venczel-Kovács Zoltán és Nagy Balázs is csatlakozott a Maci Kórház akcióhoz!

Újabb ismert nevekkel bővült a Maci Kórház támogatói köre, az Auróra zenekar még a vasárnapi, Budafok elleni mérkőzésen is ott lesz!

Az Auróra zenekar, Venczel-Kovács Zoltán és Nagy Balázs is csatlakozott a Maci Kórház akcióhoz!

A Győri Nemzeti Színház színészei, Venczel-Kovács Zoltán és Nagy Balázs örömmel csatlakozott a Maci Kórház gyűjtéséhez, sajnos a vasárnapi mérkőzésen és közös maci-dobáson nem tudnak részt venni az esti előadás miatt, de remélik, a szurkolókkal közösen sok-sok macit sikerül összegyűjteni a beteg kisgyerekek felvidítására.
Iváncsik Tamás már az idei megalalkulás pillanatában támogatta a Maci Kórházat, édesapjával, Iváncsik Mihállyal részt is vesznek a vasárnapi mérkőzésen.
Az Auróra zenekar sem először áll jó ügyek mellé, ezúttal is első hívásra, nagy örömmel csatlakoztak a Maci Kórház jótékonyysági gyűjtőakció egyre szélesebb támogatói köréhez. A teljes zenekar ott lesz a vaárnapi meccsen, hogy személyesen hozzák el a macikat, és így jelenlétükkel is támogassák a gyűjtést.
Az Auróra zenekar tagjaival (Víg László “Vigi”, Goreczki “Kisbé” Szabolcs és Víg Norbert “Kisróra”), valamint Iváncsik Tamással és Iváncsik Mihállyal szurkolóink a mérkőzés félidejében az ETO Szurkolói Klubban is találkozhatnak a Nyugati lelátó 2. emeletén!

További híreink

Vukasović Marko távozott

Vukasović Marko távozott

Klubunk fegyelmi okokra hivatkozva november 15-i hatállyal szerződést bontott az ETO korábbi csapatkapitányával, Vukasović Markoval.

Békéscsaba-ETO mérkőzés előtti információk
Soós Imre ma 50 éves!

Soós Imre ma 50 éves!

Isten éltesse sokáig az ETO ügyvezetőjét! Boldog születésnapot kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink