Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Továbbjutott az ETO a Kupában

4-1-re győztük le az óbudai ASR Gázgyárt. Horváth Z. duplázott, Kun Bertalan és Simon Márk először szerzett gólt az ETO színeiben. A győzelemmel legjobb 32 között a WKW ETO FC Győr a Magyar Kupában.

Továbbjutott az ETO a Kupában

A várakozásnak megfelelően a kezdéstől magához vette az irányítás a WKW ETO az BLSZ I. osztályban szereplő ASR Gázgyár elleni Magyar Kupa mérkőzésen.

Gránicz Patrik párszor távolról próbálkozott, centerünk Horváth Zoltán többször is szembenézett a hazai kapussal, de többször voltunk pontatlanok, mint pontosak a befejezéskor. Vári Barna érkezett Gránicz Patrik beadására pontosan, fejese alig kerülte el a bal alsó sarkot. Ismét Horváth próbálkozott, de a Gázgyár hálóőre védett.

A félidő derekán viszont Kun szabadrúgása már utat talált a Gázgyár kapujába, majd 3 perccel később Horváth Zoltán fejesével két gólos előnyre tett szert csapatunk (0-2). A dupla vezetés teljesen megérdemelt volt, érett a győri vezetés a jól felkészült óbudai társulat ellen.

Még a pihenő előtt a 46. percben Kun B. becsúszása rosszul sikerült, ami után megkapta 3 percen belül második sárgalapját, 10 főre fogyatkozott csapatunk a 2. félidőre.

A szünet után 10 fővel is jobban muzsikált az ETO, dominanciája nem volt kérdéses, a hazai kapus Zubány G. többször is óriási bravúrral hárított, Márius Charizopulos nagy erejű felhőfejesénél pedig a felsőléc hárított.

Az 58. percben viszont háromra nőtt az ETO előnye. Tetszetős győri akció végén Szabados A. passzával tört be a büntető területre Simon Márk, majd lőtte ki a bal alsót szép cselek után, a közel száz győri szurkolónk legnagyobb örömére (0-3).

Nemsokkal később a hazaiak egy tetszetős jobb oldali támadás után bevették a Győr kapuját, a beadást nem sikerült eltakarítani, a hazai támadó bevetődve pofozta a labdát a hálóba (1-3).

Jött a választ a Győrtől, Horváth Zoltán duplája beállította a kupameccs végeredményét. Támadónk szépen bólintott a Gázgyár kapujába, de Simon Márk beadása is remek volt (1-4).

ASR Gázgyár - WKW ETO FC Győr 1-4 (0-2)
2019. október 30. | Magyar Kupa mérkőzés 7. forduló
Gólszerzők: Kun (30.), Horváth (33., 69.), Simon (58.)

ETO Kezdő: Rengel, Szabados, Bagi, Vári, Kun, Charizopulos, Hidi M., Andric (Gengeliczki 56.), Gránicz (Múcska 53), Horváth Z. (Farkas 70.), Simon

eto.hu

Kapcsolódó képek

További híreink

Gyereknapi rajzverseny

Gyereknapi rajzverseny

Boldog gyereknapot kívánunk a legkisebb ETO szurkolóknak! Ebből az alkalomból rajzversenyt hirdetünk a gyerekeknek, Én és az ETO címmel!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

A Kihívás Napjának legfőbb célja, hogy minél több embert buzdítsunk sportra, közösségi játékokra és egészséges életmódra! Úgy gondoltuk, hogy a kedvteremtést egy barátságos focival valósítjuk meg, ezért tegnap délután az NBII-es kerettagok kispályás mérkőzést játszottak az ETO-szurkolók ellen! A program remek hangulatban telt és kiváló alkalom volt arra, hogy a csapat és a szurkolók közelebb kerüljenek egymáshoz!

Stark: Vendégem Igor Nicsenko

Kiemelt támogatóink

Támogatóink