Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

HOLNAP 14:30-KOR MEGEMLÉKEZÉST TARTUNK A STADIONBAN

Az ETO FC Győr holnap 14:30-kor koszorúzással és gyertyagyújtással egybekötött megemlékezést tart a Mágus és az elhunyt legendák emléktáblájánál. Várunk mindenkit, aki szeretné kegyeletét leróni az ETO elhunyt legendái előtt.

HOLNAP 14:30-KOR MEGEMLÉKEZÉST TARTUNK A STADIONBAN

Halottak napja alkalmából csendes gyertyagyújtással és koszorúzással emlékezünk az ETO család elhunyt tagjaira a Mágus emléktáblájánál. Várunk mindenkit, aki közösen emlékezne mindazokra a Legendákra, egykori ETO játékosokra, vezetőkre, támogatókra és szimpatizánsokra, akik már nem lehetnek velünk.

További híreink

Gyereknapi rajzverseny

Gyereknapi rajzverseny

Boldog gyereknapot kívánunk a legkisebb ETO szurkolóknak! Ebből az alkalomból rajzversenyt hirdetünk a gyerekeknek, Én és az ETO címmel!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

A Kihívás Napjának legfőbb célja, hogy minél több embert buzdítsunk sportra, közösségi játékokra és egészséges életmódra! Úgy gondoltuk, hogy a kedvteremtést egy barátságos focival valósítjuk meg, ezért tegnap délután az NBII-es kerettagok kispályás mérkőzést játszottak az ETO-szurkolók ellen! A program remek hangulatban telt és kiváló alkalom volt arra, hogy a csapat és a szurkolók közelebb kerüljenek egymáshoz!

Stark: Vendégem Igor Nicsenko

Kiemelt támogatóink

Támogatóink