Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Triplával nyert a Dorog

Sajnos kikapott az ETO a Dorog otthonában. A Dorogi FC Délczeg mesterhármasával magabiztosan győzni tudott a gyengélkedő csapatunk ellen.

Triplával nyert a Dorog

A küzdelmes és sok hibával tarkított első félidőben a Dorog szerezte meg a vezetést egy védelmi hibánkat kihasználva. Sajnos nem sikerült a kapuja előtt védekező Dorog csapatát megbontani, emellett gyors kontráik mindig veszélyt jelentettek Horváth kapujára.

A dorogi vezetésre a szünet után sem jött meg a győri válasz, pedig a félidőben kettős cserét hajtott végre Boér Gábor a csapatunk frissítésére.

Azonban ez sem segített, két megítélhető tizenegyessel és azok értékesítésével háromra nőtt a hazai előny, majd Gengeliczki kiállítása után 10 emberrel nem volt esélyünk még szépíteni sem.

Bízzunk a jobb folytatásban, szerdán Kupában az ASR Gázgyár, majd vasárnap a Budafoki TE ellen játszunk.

DOROGI FC–ETO FC GYŐR 3–0 (1–0)
Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 700 néző. Vezette: Kovács J. Zoltán (Kovács II Gábor, Rózsa Dávid)
DOROG: Mursits – Nyíri, Dlusztus, Berkó, Forró – Lénárth, Csillag – Barna (Földi B., 81.), Délczeg (Albert Á., 65.), Papp M. – Vígh Á. (Paudits, 55.) Vezetőedző: Németh Szabolcs
WKW ETO: Horváth – Kovács, Vukaszovics (Szabados, 54.), Gengeliczki, Vári – Borbély (Hidi, a szünetben), Bagi – Gránicz, Vaskeba, Szánthó (Kun, a szünetben) – Andrics. Vezetőedző: Boér Gábor
Gólszerző: Délczeg (1–0) a 27., Délczeg (11-esből, 2–0) az 51., Délczeg (11-esből, 3–0) a 61. percben
Kiállítva: Gengeliczki (páros lábbal belerúgott Pauditsba) a 66. percben

Németh Szabolcs (Dorog): – Játékosaim teljesítményével maximálisan elégedett vagyok. Amit elterveztünk és az edzéseken gyakoroltunk, tökéletesen végrehajtották.
Boér Gábor (WKW ETO): – A hazai együttes mindenben felülmúltak bennünket. Szégyellem magam.

eto.hu

További híreink

Vukasović Marko távozott

Vukasović Marko távozott

Klubunk fegyelmi okokra hivatkozva november 15-i hatállyal szerződést bontott az ETO korábbi csapatkapitányával, Vukasović Markoval.

Békéscsaba-ETO mérkőzés előtti információk
Soós Imre ma 50 éves!

Soós Imre ma 50 éves!

Isten éltesse sokáig az ETO ügyvezetőjét! Boldog születésnapot kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink