Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kőkemény küzdelem lesz

A WKW ETO FC Győr a Dorog otthonába látogat a Merkantil Bank Liga 14. fordulójában. A mérkőzést a dorogi Buzánszky Jenő Stadionban játsszák 13.30 órai kezdéssel.

Kőkemény küzdelem lesz

A Vác elleni döntetlen után megkettőzött szorgalommal és hozzáállással folytatódott a munka az ETO-nál, hogy a hibák kijavítása után csapatunk a tudásához mérten, emeltebb szinten tudjon mérkőzésről mérkőzésre sikeresen szerepelni.

Sűrű két hétnek néz elébe csapatunk, az október 27-i bajnoki után szerdán a Gázgyár ellen játszunk Magyar Kupában (10.30. 13:30). A vasárnapi hazai mérkőzésünk (11.03. 17 óra WKW ETO-Budafok) után szerdán, nov. 6-án a Soroksár SC otthonában játszunk, ami után másfél hét pihenő következik a magyar válogatott sorsdöntő walesi meccse miatt. Ezután november 24-én a Békéscsaba ellen folytatjuk a bajnokságot, majd utána szerdán (11.27-én 18 órakor) jöhet az MTK elleni rangadó.

Vízválasztó lesz a következő négy mérkőzés a bajnokságban, mindenki átérzi ennek jelentőségét az ETO-nál.

Boér Gábor a következőket nyilatkozta a Dorog meccs előtt: „Saját magunkat hoztuk nehéz helyzetbe az elmúlt hetek eredménytelensége miatt, így abszolút győzelmi kényszerrel játszunk, de ezt a nyomást jól kell kezelnünk, és mindenképpen 3 ponttal kell hazatérnünk. Bízom a sikeres folytatásban.”

Vezetőedzőnk elmondta, hogy Kalmár Olivér térdszalag húzódás miatt pihenni kényszerül.

Ellenfelünk a Dorog tulajdonképpen ebben a szezonban az „erőverő” szintet hozza, hiszen a jobb csapatok ellen tudott csak meglepetést okozni (Vasas 2-1, Nyíregyháza 0-1, Haladás 1-1, Gyirmót 1-2), viszont amikor könnyebb dolguk lett volna, vereség lett a vége. A jelenleg 13. helyen tanyázó csapat veszélyes ellenfélnek számít, döntő lesz az, hogy mennyi idő alatt lehet őket megtörni, illetve mennyire hagyunk nekik kontrázásra lehetőséget. A Gyirmót elleni bravúros idegenbeli győzelmük után kikaptak a Siófoktól, a Szegedtől és a Csákvártól is, viszont a legutóbbi meccsüket a Budaörs ellen viszonylag simán, 3-0-ra megnyerték.

Remélhetőleg szurkolóink is segítenek abban, hogy a csapatunk hazahozza a 3 pontot Dorogról, amire – mindenki tudja -, óriási szükségünk van a céljaink eléréséhez.

Hajrá ETO! Győzzetek Fiúk!

eto.hu

További híreink

Gyereknapi rajzverseny

Gyereknapi rajzverseny

Boldog gyereknapot kívánunk a legkisebb ETO szurkolóknak! Ebből az alkalomból rajzversenyt hirdetünk a gyerekeknek, Én és az ETO címmel!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

A Kihívás Napjának legfőbb célja, hogy minél több embert buzdítsunk sportra, közösségi játékokra és egészséges életmódra! Úgy gondoltuk, hogy a kedvteremtést egy barátságos focival valósítjuk meg, ezért tegnap délután az NBII-es kerettagok kispályás mérkőzést játszottak az ETO-szurkolók ellen! A program remek hangulatban telt és kiváló alkalom volt arra, hogy a csapat és a szurkolók közelebb kerüljenek egymáshoz!

Stark: Vendégem Igor Nicsenko

Kiemelt támogatóink

Támogatóink