Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Nyolc közé jutott a Magyar Kupában női csapatunk

1:0-ás félidőt követően 5:2-re nyertek női labdarúgóink a másodosztályban listavezető MLE otthonában, Kozármislenyben. Süle Dóra egymaga négyszer is betalált, valamint új posztján - támadóként Kovács Laura is eredményes volt!

Nyolc közé jutott a Magyar Kupában női csapatunk

MLE-R-BUS – ETO FC Győr 2:5 (0:1)

ETO: Csontos – Fél P., Sárosi, Fleck, Ploner – Pacsuta, Vida (Tillinger 64’), Bódai (Sali 70’) – Horváth (Zsédely 70’), Süle, Kovács

Vezetőedző: Kulcsár Zsolt

„Ma a továbbjutás volt a cél, amit a lányok szép gólokat lőve oldottak meg! Gratulálok a csapatnak!”

Gólszerzők: Joscak (49’, 89’) ill. Süle (41’, 62’ büntetőből, 69’, 80’), Kovács (66’)

Sárga lap: Csontos, Vida

 

Nyolc közé jutott csapatok: 

Ferencvárosi TC 

Haladás-Viktória

Soroksár SC 

Astra-ALEF

MTK Hungária FC 

Csepel SE 

Kelen SC 

További híreink

Rácz Zsófia: Száztizenkétszeres válogatott az ETO-ban

Rácz Zsófia: Száztizenkétszeres válogatott az ETO-ban

Újabb erősítés érkezett az ETO FC Győr NB I-es női csapatához: Rácz Zsófia személyében komoly hazai és külföldi tapasztalattal rendelkező, válogatott középpályással erősödött a keret. Zsófi nem csak játékosként, sportszakemberként is tevékenykedik majd, az U16-os leány csapat edzőjeként igyekszik tudását és tapasztalatát átadni a kiemelt bajnokságban játszó fiatal lányoknak. Új játékos-edzőnkkel pályafutásáról és céljairól beszélgettünk.

Nagy Fanni:

Nagy Fanni: "Nagyon örülök az ETO bizalmának"

Tovább folytatódik a Simple Liga Női NB I-ben szereplő ETO FC Győr keretének megerősítése. Az újabb igazolás Nagy Fanni személyében a DVTK csapatából érkezett, aki hosszú távon is nagy segítséget jelenthet az ETO céljainak elérésében.

Felvirágoztatnák az ETO-t - Kisalföld lapszemle (2021.01.14.)

Felvirágoztatnák az ETO-t - Kisalföld lapszemle (2021.01.14.)

Győri értékekre épülő, erősebb csapat kialakításába kezdtek a télen az ETO-nál. A munkával Horváth Cs. Attila klubigazgatót bízta meg a menedzsment. A szinte kizárólag tehetséges tinédzserekből álló felnőttcsapat jelenleg ugyan az utolsó helyen áll az első osztályt jelentő Simple Ligában, de az utánpótlásban is sok ügyes játékos bontogatja a szárnyait és úgy tűnik, a változásoknak köszönhetően nemsokára a női csapatban is több örömük lesz a zöld-fehér híveknek.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink