Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Veretlenül jutottak elitkörbe női utánpótlás válogatottjaink

Az U17-es korosztály történelmi sikert ért el, mindhárom mérkőzésen kapott gól nélkül tudott nyerni, ezzel csoportelsőként 18:0-ás gólkülönbséggel várhatják a sorsolást. Az U19-esek pedig két győzelemmel és az első kalapból húzott Dánia ellen egy gólnélküli döntetlennel zárták a selejtezőtornát, így második helyen mehetnek tovább!

Veretlenül jutottak elitkörbe női utánpótlás válogatottjaink

(Kép forrása: MLSZ)

Játékosaink is nagyban hozzájárultak a sikerhez - a fiatalabbaknál Borók Dorina két teljes meccsen védte hibátlanul a magyarok kapuját, Vida Boglárka mindhárom mérkőzést végigjátszotta, Kazahsztán ellen védőként gólt is szerzett, Sali Rebeka pedig egyszer a 64., egyszer a 67. perctől kapott lehetőséget! Az U19-es csapatban Bódai Viktória és Ploner Sandra először csereként, majd a következő két találkozón kezdőként lépett pályára, előbbi Koszovó ellen mesterhármast ért el, ami kimagasló teljesítmény egy nemzetközi mérkőzésen!

Az elitkör sorsolása novemberben lesz. Itt ismét négyfős csoportokat alakítanak ki, azonban már csak az első helyezettek, összesen hét csapat jut tovább a kontinensdöntőbe.

Eredmények:

U17

Bulgária – Magyarország 0:7 (0:4)

Magyarország – Kazahsztán 10:0 (6:0)

Magyarország – Lengyelország 1:0 (0:0)

 

U19

Törökország – Magyarország 0:2 (0:2)

Magyarország – Koszovó 6:1 (2:1)

Magyarország – Dánia 0:0

 

Gratulálunk mindenkinek! Büszkék vagyunk rátok!

További részletek: www.mlsz.hu

További híreink

Nyolc női labdarúgónknak érkezett válogatott meghívó
Hibátlan hétvége a női utánpótlásban!

Hibátlan hétvége a női utánpótlásban!

Minden korosztályunk gólgazdag mérkőzésen zsebelte be a három pontot! U19-es csapatunk 5:3-ra nyert a Szent Mihály otthonában, U16-os csapatunk pedig itthon győzte le 4:1 arányban a Tisza-parti együttest. A legkisebbek Balatonfüreden tíz góllal múlták felül ellenfelüket, a lányok önzetlenségét mutatja, hogy a találatokat hét különböző játékos szerezte!

ETO-sikerek a női utánpótlás válogatottban

ETO-sikerek a női utánpótlás válogatottban

U17-es válogatottunk hétfőn 3:1-re legyőzte hazai pályán a román együttest! Borók Dorina, Maráz Míra és Vida Boglárka kezdőként kapott lehetőséget és mindhárman végigjátszották a mérkőzést, a hajrában 1:1-nél becserélt Sali Rebeka pedig egy perc alatt megszerezte a vezetést és segítette győzelemhez a magyarokat!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink