Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Veretlenül jutottak elitkörbe női utánpótlás válogatottjaink

Az U17-es korosztály történelmi sikert ért el, mindhárom mérkőzésen kapott gól nélkül tudott nyerni, ezzel csoportelsőként 18:0-ás gólkülönbséggel várhatják a sorsolást. Az U19-esek pedig két győzelemmel és az első kalapból húzott Dánia ellen egy gólnélküli döntetlennel zárták a selejtezőtornát, így második helyen mehetnek tovább!

Veretlenül jutottak elitkörbe női utánpótlás válogatottjaink

(Kép forrása: MLSZ)

Játékosaink is nagyban hozzájárultak a sikerhez - a fiatalabbaknál Borók Dorina két teljes meccsen védte hibátlanul a magyarok kapuját, Vida Boglárka mindhárom mérkőzést végigjátszotta, Kazahsztán ellen védőként gólt is szerzett, Sali Rebeka pedig egyszer a 64., egyszer a 67. perctől kapott lehetőséget! Az U19-es csapatban Bódai Viktória és Ploner Sandra először csereként, majd a következő két találkozón kezdőként lépett pályára, előbbi Koszovó ellen mesterhármast ért el, ami kimagasló teljesítmény egy nemzetközi mérkőzésen!

Az elitkör sorsolása novemberben lesz. Itt ismét négyfős csoportokat alakítanak ki, azonban már csak az első helyezettek, összesen hét csapat jut tovább a kontinensdöntőbe.

Eredmények:

U17

Bulgária – Magyarország 0:7 (0:4)

Magyarország – Kazahsztán 10:0 (6:0)

Magyarország – Lengyelország 1:0 (0:0)

 

U19

Törökország – Magyarország 0:2 (0:2)

Magyarország – Koszovó 6:1 (2:1)

Magyarország – Dánia 0:0

 

Gratulálunk mindenkinek! Büszkék vagyunk rátok!

További részletek: www.mlsz.hu

További híreink

Rácz Zsófia: Száztizenkétszeres válogatott az ETO-ban

Rácz Zsófia: Száztizenkétszeres válogatott az ETO-ban

Újabb erősítés érkezett az ETO FC Győr NB I-es női csapatához: Rácz Zsófia személyében komoly hazai és külföldi tapasztalattal rendelkező, válogatott középpályással erősödött a keret. Zsófi nem csak játékosként, sportszakemberként is tevékenykedik majd, az U16-os leány csapat edzőjeként igyekszik tudását és tapasztalatát átadni a kiemelt bajnokságban játszó fiatal lányoknak. Új játékos-edzőnkkel pályafutásáról és céljairól beszélgettünk.

Nagy Fanni:

Nagy Fanni: "Nagyon örülök az ETO bizalmának"

Tovább folytatódik a Simple Liga Női NB I-ben szereplő ETO FC Győr keretének megerősítése. Az újabb igazolás Nagy Fanni személyében a DVTK csapatából érkezett, aki hosszú távon is nagy segítséget jelenthet az ETO céljainak elérésében.

Felvirágoztatnák az ETO-t - Kisalföld lapszemle (2021.01.14.)

Felvirágoztatnák az ETO-t - Kisalföld lapszemle (2021.01.14.)

Győri értékekre épülő, erősebb csapat kialakításába kezdtek a télen az ETO-nál. A munkával Horváth Cs. Attila klubigazgatót bízta meg a menedzsment. A szinte kizárólag tehetséges tinédzserekből álló felnőttcsapat jelenleg ugyan az utolsó helyen áll az első osztályt jelentő Simple Ligában, de az utánpótlásban is sok ügyes játékos bontogatja a szárnyait és úgy tűnik, a változásoknak köszönhetően nemsokára a női csapatban is több örömük lesz a zöld-fehér híveknek.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink