Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Veretlenül jutottak elitkörbe női utánpótlás válogatottjaink

Az U17-es korosztály történelmi sikert ért el, mindhárom mérkőzésen kapott gól nélkül tudott nyerni, ezzel csoportelsőként 18:0-ás gólkülönbséggel várhatják a sorsolást. Az U19-esek pedig két győzelemmel és az első kalapból húzott Dánia ellen egy gólnélküli döntetlennel zárták a selejtezőtornát, így második helyen mehetnek tovább!

Veretlenül jutottak elitkörbe női utánpótlás válogatottjaink

(Kép forrása: MLSZ)

Játékosaink is nagyban hozzájárultak a sikerhez - a fiatalabbaknál Borók Dorina két teljes meccsen védte hibátlanul a magyarok kapuját, Vida Boglárka mindhárom mérkőzést végigjátszotta, Kazahsztán ellen védőként gólt is szerzett, Sali Rebeka pedig egyszer a 64., egyszer a 67. perctől kapott lehetőséget! Az U19-es csapatban Bódai Viktória és Ploner Sandra először csereként, majd a következő két találkozón kezdőként lépett pályára, előbbi Koszovó ellen mesterhármast ért el, ami kimagasló teljesítmény egy nemzetközi mérkőzésen!

Az elitkör sorsolása novemberben lesz. Itt ismét négyfős csoportokat alakítanak ki, azonban már csak az első helyezettek, összesen hét csapat jut tovább a kontinensdöntőbe.

Eredmények:

U17

Bulgária – Magyarország 0:7 (0:4)

Magyarország – Kazahsztán 10:0 (6:0)

Magyarország – Lengyelország 1:0 (0:0)

 

U19

Törökország – Magyarország 0:2 (0:2)

Magyarország – Koszovó 6:1 (2:1)

Magyarország – Dánia 0:0

 

Gratulálunk mindenkinek! Büszkék vagyunk rátok!

További részletek: www.mlsz.hu

További híreink

Tóth Alexandra lett az ETO női utánpótlás csapatok koordinátora

Tóth Alexandra lett az ETO női utánpótlás csapatok koordinátora

A héten elindult a nyári felkészülés a női utánpótlás korosztályoknak, amely a jövőben Tóth Alexandra felügyeletével fog működni, aki játékosként és edzőként szerzett tapasztalataival is segíteni tudja majd a női szakág munkáját.

Sorsoltak a női NBI-ben

Sorsoltak a női NBI-ben

Elkészült a Simple Női Liga sorsolása, augusztus 15-én hazai környezetben fogadjuk a Astra csapatát!

Kovács Laura és Süle Dóra a Bundesligába igazol!

Kovács Laura és Süle Dóra a Bundesligába igazol!

Óriási büszkeséggel tölti el klubunkat, hogy két női játékosunk Európa egyik legjobb bajnokságában, a Német Bundesligában folytatja pályafutását! Süle Dóra és Kovács Laura a következő szezont már a willstätti SC Sand csapatában fogják kezdeni! Válogatottjainkat külföldre szerződésükről kérdeztük!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink