Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Veretlenül jutottak elitkörbe női utánpótlás válogatottjaink

Az U17-es korosztály történelmi sikert ért el, mindhárom mérkőzésen kapott gól nélkül tudott nyerni, ezzel csoportelsőként 18:0-ás gólkülönbséggel várhatják a sorsolást. Az U19-esek pedig két győzelemmel és az első kalapból húzott Dánia ellen egy gólnélküli döntetlennel zárták a selejtezőtornát, így második helyen mehetnek tovább!

Veretlenül jutottak elitkörbe női utánpótlás válogatottjaink

(Kép forrása: MLSZ)

Játékosaink is nagyban hozzájárultak a sikerhez - a fiatalabbaknál Borók Dorina két teljes meccsen védte hibátlanul a magyarok kapuját, Vida Boglárka mindhárom mérkőzést végigjátszotta, Kazahsztán ellen védőként gólt is szerzett, Sali Rebeka pedig egyszer a 64., egyszer a 67. perctől kapott lehetőséget! Az U19-es csapatban Bódai Viktória és Ploner Sandra először csereként, majd a következő két találkozón kezdőként lépett pályára, előbbi Koszovó ellen mesterhármast ért el, ami kimagasló teljesítmény egy nemzetközi mérkőzésen!

Az elitkör sorsolása novemberben lesz. Itt ismét négyfős csoportokat alakítanak ki, azonban már csak az első helyezettek, összesen hét csapat jut tovább a kontinensdöntőbe.

Eredmények:

U17

Bulgária – Magyarország 0:7 (0:4)

Magyarország – Kazahsztán 10:0 (6:0)

Magyarország – Lengyelország 1:0 (0:0)

 

U19

Törökország – Magyarország 0:2 (0:2)

Magyarország – Koszovó 6:1 (2:1)

Magyarország – Dánia 0:0

 

Gratulálunk mindenkinek! Büszkék vagyunk rátok!

További részletek: www.mlsz.hu

További híreink

Bravúrral kezdte a felkészülést női U19-es csapatunk

Bravúrral kezdte a felkészülést női U19-es csapatunk

A MOL Fehérvár FC NBII-es együttese ellen léptek pályára ifistáink az első edzőmérkőzésen, ahol 3:0-ás sikert arattak! A találatokat a visszatérő Angyal Petra, Lőrinczi Lilla és Vida Boglárka szerezte! A következő megmérettetés január 30-án Pozsonyban lesz a Slovan Bratislava korosztályos csapata ellen! Szép volt csajok!

Kilenc játékosunk a női válogatottakban

Kilenc játékosunk a női válogatottakban

Az idei év első összetartására minden korosztályba 3 játékosunk kapott meghívást, ahol főként a felméréseken lesz a hangsúly. A felnőtt válogatottal Csontos Zsanett, Kovács Laura és Süle Dóra négy napot tölt majd Telkiben. Az U19-es keretbe Bódai Viktória, Ploner Sandra és Zsédely Réka, az U17-esbe pedig Borók Dorina, Sali Rebeka és Vida Boglárka került be.

Teremtornával indult a felkészülés

Kiemelt támogatóink

Támogatóink