Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kezdetét vette a Danone Kupa 2019-es világdöntője

Magyarországot 2019-ben az ETO FC Győr U13-as csapata képviseli a Danone Nations Cup világdöntőjén október 9-13 között! Büszkék vagyunk Rátok!

Kezdetét vette a Danone Kupa 2019-es világdöntője

A képen az ETO FC Győr U13-as csapata a budapesti repülőtéren.

Az országos döntő megnyerése után ma korán reggel útra kelt U13-as csapatunk Sárközi Attila vezetőedző kíséretében először repülővel Barcelonába, majd onnan busszal tovább a csoportmérkőzések helyszínére, a spanyolországi Salouba.

Csapat névsor:
- Tarcsi Tamás
- Klement Solt
- Cseszregi Csanád
- Csorba Noel
- Csorba Dominik
- Varga Máté
- Pénzes Ádám
- Hős Zsombor
- Szecsődi Máté
- Szecsődi Bence
- Szép Márton
- Zója-Katona Márk

Vezetőedző: Sárközi Attila

Csütörtökön csoportmérkőzéseket játszanak, a csoportból az első és második helyezett jut tovább.

Az ETO csoportja:

Magyarország (ETO FC Győr)
Németország
Portugália
Tunézia
Indonézia

Pénteken a továbbjutásoknak megfelelően játszanak újabb mérkőzéseket a csapatok, majd szombaton az Espanyol Stadionjában, az Estadi Cornellà-El Prat-ban lesznek a Danone Kupa világdöntőjének záró mérkőzései. A Danone Kupa zárásaként nagyszabású partit tartanak a gyerekeknek a helyszínen.

A szombati közös ünneplés után a csapatok vasárnap utaznak haza a 2019-es Danone Nations Cup döntőjéről.

Nagyon sok sikert kívánunk játékosainknak! Már most nagyon büszkék vagyunk Rátok!

Reméljük, az életre szóló élmény mellett a srácok szép eredményeket érnek el, és hasznos tapasztalatokat szereznek! Hajrá fiúk! Hajrá ETO! Hajrá Magyarország!

További híreink

Válogatott meghívó érkezett Umathum Ádámnak

Válogatott meghívó érkezett Umathum Ádámnak

Akadémiánk tehetséges védője meghívást kapott az U15-ös válogatott jövő heti összetartására, de sérülés miatt nem tud részt venni az edzőtáborban! Ennek ellenére gratulálunk Ádámnak és mielőbbi felépülést kívánunk! Bízunk benne, hogy a magyar csapat következő eseményén már újra bizonyíthat!

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Tegnap négy nemzetközi összecsapás is szerepelt a programban, ahol remekül helytálltak a fiatalok. U19-es csapatunk Erdei duplájával 2-0-ra győzte le a linzi akadémistákat, míg Bognár Zsolt együttese 1-1-es döntetlent ért el az osztrákokkal szemben. Dunaszerdahelyen új edzői irányítással fölényes győzelmet aratott az U14, az U15 pedig háromgólos hátrányból 3-2-re szépíteni tudott! Szép volt fiúk!

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

U12-es csapatunk a Ferencvárost győzte le nagy arányban, ahol Adi Mátyás mesterhármasig jutott! A Trencin ellen szereplő korosztályaink vegyes eredménnyel zártak, míg az U15 szoros meccsen egy góllal alulmaradt, addig az U14 Barna Dániel duplájával, valamint Árpási és Beődi góljával 4-1-re nyert a szlovák ellenféllel szemben. Takács Gábor U17-es együttese pedig 1-1-es döntetlent ért el a remek erőkből álló MTK otthonában! Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink