Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Döntetlen a Budaörs otthonában

Csapatunk kétszer került hátrányba a Grosics Gy. Stadionban, válaszul mindkétszer Szánthó Regő góljával egyenlítettünk. A hajrában mindkét kapu veszélyben forgott, de végül döntetlen lett a vége.

Döntetlen a Budaörs otthonában

Nem úgy kezdte az ETO a mérkőzést, ahogy szerettük volna, az első félidő derekáig a hazai csapatnak volt több lehetősége a kapu előtt, nagy pontatlanság jellemezte az ETO játékát, amiből lehetőségekhez jutott a Budaörs a győri kapu előtt.

A 22. percben Lovrencsics kapott remek labdát a hosszún, Szabó B. azonban nem ismert lehetetlent, így a közelről leadott lövésbe bravúrral vetődött bele, megakadályozva a győri gólt.

A 25. percben megszerezte a vezetést a Budaörs. Ódé fejelt remekül Kulcsár elé, aki a kilépő Horváth mellett lőtte a győri kapuba a labdát (1-0).

A folytatásban magasabb sebességre kapcsolt az ETO, ami végre meghozta a lehetőségeket is.  Vashkeba került ebből a legnagyobb ziccerbe, de 5 méterről magasan fölé vágta a labdát.

A 67. percben kiegyenlítette az állást az ETO! Mintaszerű támadás végén Szánthó Regő érkezett és lőtt a bal alsó sarokba (1-1).

A szünet után jobban kezdtünk, Andric kapás lövése szállt el a jobb kapufa mellett.

Ezután mégis a Budaörs jutott ismét előnyhöz.

Nem sikerült felszabadítani, Menyhárt beadására remekül érkezett középen Szabó L. fejesét hatalmas bravúrral védte Horváth, a kipattanóra szemfülesen csapott le Molnár T. aki a jobb felsőbe bombázott (2-1).

A 67. percben ismét kiegyenlített az ETO! Szánthó remekül érkezett a hosszún, lövését nem tudta hárítani Szabó B. (2-2).

A hajrában mindkét csapat megszerezhette volna a győzelmet, azonban végül maradt a 2-2-es végeredmény. Csapatunk így döntetlenre végzett az Budaörs ellen.

BUDAÖRSI SC–ETO FC GYŐR 2–2 (1–1)
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, 300
néző. Vezette: Radványi Ádám (Király Zsolt, Kulman Tamás)
BUDAÖRS: Szabó B. – Mocsi, Kékesi, Forgács A. – Menyhárt, Molnár Cs., Stieber A. (Molnár B., 85.), Ódé – Molnár T., Kulcsár T. (Horváth E., 66.), Szabó L. (Végh G., 74.). Vezetőedző: Márkus Tibor
WKW ETO: Horváth T. – Kovács K., Vukasovic, Gengeliczki, Vári – Simon M. (Gránicz, 60.), Borbély (Horváth Z., 73.), Vaskeba – Lovrencsics B. (Charizopulos, 60.), Andric, Szánthó. Vezetőedző: Boér Gábor

Gólszerző: Kulcsár T. (1–0) a 24., Szánthó (1–1) a 37., Molnár T. (2–1) az 56., Szánthó (2–2) a 67. percben

Márkus Tibor: – Az elmúlt időszak negatív sorozata után nem voltunk könnyű helyzetben, de az egy pontra maximálisan rászolgáltunk. Talán több is volt számunkra ebben a mérkőzésben.

Boér Gábor: - Csalódott vagyok, nem csak az eredmény, hanem a játékunk miatt is, de hozzátartozik az igazsághoz az is, hogy nem érdemeltünk ma győzelmet. Voltak ugyan lehetőségeink, az ellenfélnek is, de nagyon bosszant az, hogy olyan dolgokat hibázunk, olyan szituációkat oldunk meg rosszul, amire készültünk, amiről beszéltünk. Úgy gondolom, hogy ez az én felelősségem, ezeken kell változtatni. Még most egy picit át kell értékelnünk ezeket a dolgokat, de meg kell találni azokat a játékosokat, akik tényleg megfelelő módon és minőségben tudnak mérkőzéseket játszani. Nagyon sajnálom, hogy folyamatosan vissza-visszalépünk egyet, és amikor úgy tűnik, hogy minden rendben van, akkor valamiért még jobban kell noszogatni a csapatot. Ebből kell valahogy kihúzni őket, de ezért szép szakma ez, hogy ezeket a szituációkat meg kell oldani, ez ugyanúgy most is a mi csapatunk. Nyilván nehéz ilyenkor ezt megélni, az ember belehal ezekbe az eredményekbe, de fel kell állni, és valahogy sokkal kiegyensúlyozottabbá tenni a csapatot.

Kapcsolódó képek

További híreink

2019-ben az ETO lett a Maci Kórház akció regionális gyűjtőközpontja
Hajszán Gyula ma 58 éves!
Szimcso Viktor túl van a műtéten

Szimcso Viktor túl van a műtéten

Ma délelőtt Siófokon megműtötték Szimcso Viktort, aki a Nyíregyháza elleni mérkőzésen szenvedett súlyos sérülést.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink