Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzni kell a Budaörs otthonában!

A Budaörs SC ideiglenes stadionjában, Tatabányán csap össze a WKW ETO FC Győrrel vasárnap 15 órai kezdettel a Merkantil Bank Liga 12. fordulójában. A győzelem a cél csapatunk számára.

Győzni kell a Budaörs otthonában!

Az ETO javítana a Csákvár elleni vereség után a budaörsi gárda otthonában. A tavalyi évben a Budaörs meglepetésre az 5. helyet szerezte meg, az idei szezonban jelenleg a 18. helyen tanyáznak, 9 mérkőzésükből kettőt nyertek (megverték a remekül kezdő Budafokot (2-3), valamint a gyengélkedő Vác FC-t (4-1). Döntetlent értek el szintén kétszer az MTK és a Szombathely otthonában (1-1; 0-0), a többi mérkőzésüket elvesztették.

Senkit se tévesszen meg a Budaörs gyengébb szereplése, nagyon stabil, kontrajátékra specializálódó csapat, akikkel meggyűlt a baja az ETO-nak is a tavalyi szezonban. Kétszer is sikerült legyőzniük minket a 2018/19-es idényben (ősszel: 0-1-ra; tavasszal: 3-1-re).

Vezetőedzőnk Boér Gábor is arra figyelmeztetett, hogy a Budaörs jó csapat, senki ne gondolja azt, hogy le kellene becsülni helyezésük alapján őket.

Boér Gábor (WKW ETO vezetőedző): „Egy olyan csapat otthonába látogatunk, akinek az eredménysora és a táblázaton elfoglalt helyezése nem tükrözi a reális erejét, hiszen több mérkőzésüket is megtekintve tudjuk, hogy erős ellenfél lesz a következő riválisunk. Múlt heti botlásunkat szeretnénk kijavítani, és újra a győzelem útjára lépnénk.”

Az ETO trénere zárásként elmondta, Bagi játéka kérdéses, a többi játékosunk egészséges.

A mérkőzést a tatabányai Grosics Gyula Stadionban rendezik vasárnap 15 órakor, várjuk szurkolóinkat!  Kívánjunk sérülésmentes összecsapást és ETO győzelmet! Hajrá ETO!

További híreink

A Vasas FC otthonában folytatjuk a szereplést

A Vasas FC otthonában folytatjuk a szereplést

Az angyalföldiek jelenleg a tabella harmadik helyét foglalják el, 41 ponttal holtversenyben a Siófokkal. Csapatunk számára különösen fontos a pontszerzés, hisz egy esetleges győzelemmel feljebb zárkózhatunk az élbolyhoz!

Ha hónap utolsó péntekje, akkor stadiontúra!

Ha hónap utolsó péntekje, akkor stadiontúra!

Az ETO interaktív nyílt napjára ezúttal a Kölcsey és a Radnóti Iskola diákjai érkeztek, akik végigjárva a létesítményt számos új ismerettel gazdagodhattak a labdarúgás területén!

Varsányi Tibor 75 éves

Varsányi Tibor 75 éves

Ma ünnepli születésnapját ETO Legendánk, aki ebből az alkalomból hétvégén a Szeged elleni mérkőzésen a második félidőben elvégezhette a kezdőrúgást! A klub névre szóló mezzel és ETO-s borral köszöntötte! Isten éltesse sokáig!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink