Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Elstartolt a Talent Program az ETO FC Győrnél

A tegnap délutáni első edzéssel kezdetét vette az ETO-nál az a program, melyben a kiemelt tehetségek fejlesztését tűztük ki célul.

Elstartolt a Talent Program az ETO FC Győrnél

Boér Gábor, a WKW ETO FC Győr vezetőedzője, és szakmai stábja, mint a Talent Program mentorai minden hétfőn délután kis csoportos, egyéni képességfejlesztésre fókuszáló edzést tartanak a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia 12+2 kiemelten tehetséges, fiatal focistájának a 2003-2007 korosztályból.

Az Akadémia edzői közösen jelölték ki azt a 12+2 tehetséges fiatalt, akik részt vehetnek a programban. A kiemelt kapusok és mezőnyjátékosok közé természetesen a szezon során be lehet kerülni, de ki is lehet kerülni onnan.

A Talent Programban jelenleg részt vevő 2 kapus és 12 mezőnyjátékos:

- Kis Ákos – 2004. – kapus
- Mittnacht Szabolcs – 2003. – kapus
- Csontos Krisztián – 2004. – mezőnyjátékos
- Vingler László – 2005. – mezőnyjátékos – válogatott szereplés miatt hiányzott
- Kovács Bence – 2004. – mezőnyjátékos
- Balogh Ákos – 2005. – mezőnyjátékos
- Hős Zsombor – 2007. – mezőnyjátékos
- Tollár Imre – 2006. – mezőnyjátékos
- Pénzes Ádám – 2007. – mezőnyjátékos
- Lacza Alex – 2004. – mezőnyjátékos
- Süveges Attila – 2005. – mezőnyjátékos – válogatott szereplés miatt hiányzott
- Artner Dávid – 2004. – mezőnyjátékos
- Huszár Marcell – 2005. – mezőnyjátékos
- Szép Márton – 2007. – mezőnyjátékos

A Talent Program legfontosabb célja, hogy a kiválasztott fiatalok heti rendszerességgel együtt dolgozzanak a felnőtt csapat szakmai stábjával, egyéni képzési rendszerben, a technikai tudásuk fejlesztésére koncentrálva. Ezáltal a fiatal játékosok egyrészt betekintést nyerhetnek a felnőtt futballba, másrészt olyan hasznos elemeket gyakorolhatnak be és sajátíthatnak el az edzéseken, amiket bajnoki mérkőzésen, a pályán majd hasznosítani tudnak, hozzájárulva az egyéni fejlődésükhöz és csapataik sikereihez.

„Nagy örömünkre szolgál az, hogy részt vehetünk a Talent Programban, és egy közös kezdeményezésként el tudtuk indítani az utánpótlással kézen fogva.  A 12+2 játékosnak megpróbálunk olyan edzéseket vezényelni, ahol plusz élményekkel gazdagodnak, egy kicsit megpróbálunk hozzájárulni a tehetségük fejlődéséhez, és remélem, hogy ez a törekvés még előrébb viszi a győri utánpótlás nevelést, és tudunk mi is picit hozzátenni a fiatalok jövőjéhez és fejlődéséhez. Nagyon fontosnak tartom az ilyen programokat, már az előző állomáshelyünkön is részt vettünk ezekben a kezdeményezésekben. Azt is nagyon fontosnak tartom, hogy mi is folyamatosan részt vegyünk az utánpótlás mindennapjaiban, nem csak a mérkőzéseket tekintjük meg, hanem akár az edzéseket is megnézzük, ezzel a programmal kiegészítve pedig még közelebbről meg tudunk ismerkedni a legügyesebb, legtehetségesebb játékosokkal. Remélem, hogy a srácoknak is nagy élményt tudunk okozni, egy olyan élményt, ami a jövőjükkel kapcsolatosan maradandót ad nekik, és még agilisabban, még céltudatosabban tudnak majd készülni.” – mondta a Talent Programmal kapcsolatban Boér Gábor, a WKW ETO FC Győr vezetőedzője.

A viharos szél ellenére már az első edzés nagyon jó hangulatban telt, a felnőtt csapat szakmai stábja és a gyerekek egyből megtalálták a közös hangot. Minden játékos igyekezett a lehető legjobban végrehajtani a gyakorlatokat, amiknek a későbbiekben még nagy hasznát vehetik a pályán.

Az ETO Talent Program indulásának alkalmából Tuboly Frigyes Akadémia Igazgató, Artner Dávid játékos és Boér Gábor vezetőedző nyilatkozott.

További híreink

 Jó iramú meccsen győzelem

Jó iramú meccsen győzelem

U16-os csapatunk a felkészülés derekán a remek erőkből álló fehérváriak ellen Máté Péter első félidőben szerzett találatával nyerni tudott. Szép volt fiúk!

Tornagyőzelem Komáromban

Tornagyőzelem Komáromban

A Nagy Tamás vezette U7-es korosztályunk első helyen végzett a Komáromban megrendezett 14 csapatos tornán! Szép volt fiúk!

Alkalmassági felvételi az ETO akadémián

Alkalmassági felvételi az ETO akadémián

Tegnap délelőtt sportalkalmassági felvételit tartott a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia a gimnáziumba jelentkezők számára. Az eseményen több mint 50 labdarúgó vett részt, akiknek különböző felméréseken kellett bizonyítani.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink