Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Elstartolt a Talent Program az ETO FC Győrnél

A tegnap délutáni első edzéssel kezdetét vette az ETO-nál az a program, melyben a kiemelt tehetségek fejlesztését tűztük ki célul.

Elstartolt a Talent Program az ETO FC Győrnél

Boér Gábor, a WKW ETO FC Győr vezetőedzője, és szakmai stábja, mint a Talent Program mentorai minden hétfőn délután kis csoportos, egyéni képességfejlesztésre fókuszáló edzést tartanak a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia 12+2 kiemelten tehetséges, fiatal focistájának a 2003-2007 korosztályból.

Az Akadémia edzői közösen jelölték ki azt a 12+2 tehetséges fiatalt, akik részt vehetnek a programban. A kiemelt kapusok és mezőnyjátékosok közé természetesen a szezon során be lehet kerülni, de ki is lehet kerülni onnan.

A Talent Programban jelenleg részt vevő 2 kapus és 12 mezőnyjátékos:

- Kis Ákos – 2004. – kapus
- Mittnacht Szabolcs – 2003. – kapus
- Csontos Krisztián – 2004. – mezőnyjátékos
- Vingler László – 2005. – mezőnyjátékos – válogatott szereplés miatt hiányzott
- Kovács Bence – 2004. – mezőnyjátékos
- Balogh Ákos – 2005. – mezőnyjátékos
- Hős Zsombor – 2007. – mezőnyjátékos
- Tollár Imre – 2006. – mezőnyjátékos
- Pénzes Ádám – 2007. – mezőnyjátékos
- Lacza Alex – 2004. – mezőnyjátékos
- Süveges Attila – 2005. – mezőnyjátékos – válogatott szereplés miatt hiányzott
- Artner Dávid – 2004. – mezőnyjátékos
- Huszár Marcell – 2005. – mezőnyjátékos
- Szép Márton – 2007. – mezőnyjátékos

A Talent Program legfontosabb célja, hogy a kiválasztott fiatalok heti rendszerességgel együtt dolgozzanak a felnőtt csapat szakmai stábjával, egyéni képzési rendszerben, a technikai tudásuk fejlesztésére koncentrálva. Ezáltal a fiatal játékosok egyrészt betekintést nyerhetnek a felnőtt futballba, másrészt olyan hasznos elemeket gyakorolhatnak be és sajátíthatnak el az edzéseken, amiket bajnoki mérkőzésen, a pályán majd hasznosítani tudnak, hozzájárulva az egyéni fejlődésükhöz és csapataik sikereihez.

„Nagy örömünkre szolgál az, hogy részt vehetünk a Talent Programban, és egy közös kezdeményezésként el tudtuk indítani az utánpótlással kézen fogva.  A 12+2 játékosnak megpróbálunk olyan edzéseket vezényelni, ahol plusz élményekkel gazdagodnak, egy kicsit megpróbálunk hozzájárulni a tehetségük fejlődéséhez, és remélem, hogy ez a törekvés még előrébb viszi a győri utánpótlás nevelést, és tudunk mi is picit hozzátenni a fiatalok jövőjéhez és fejlődéséhez. Nagyon fontosnak tartom az ilyen programokat, már az előző állomáshelyünkön is részt vettünk ezekben a kezdeményezésekben. Azt is nagyon fontosnak tartom, hogy mi is folyamatosan részt vegyünk az utánpótlás mindennapjaiban, nem csak a mérkőzéseket tekintjük meg, hanem akár az edzéseket is megnézzük, ezzel a programmal kiegészítve pedig még közelebbről meg tudunk ismerkedni a legügyesebb, legtehetségesebb játékosokkal. Remélem, hogy a srácoknak is nagy élményt tudunk okozni, egy olyan élményt, ami a jövőjükkel kapcsolatosan maradandót ad nekik, és még agilisabban, még céltudatosabban tudnak majd készülni.” – mondta a Talent Programmal kapcsolatban Boér Gábor, a WKW ETO FC Győr vezetőedzője.

A viharos szél ellenére már az első edzés nagyon jó hangulatban telt, a felnőtt csapat szakmai stábja és a gyerekek egyből megtalálták a közös hangot. Minden játékos igyekezett a lehető legjobban végrehajtani a gyakorlatokat, amiknek a későbbiekben még nagy hasznát vehetik a pályán.

Az ETO Talent Program indulásának alkalmából Tuboly Frigyes Akadémia Igazgató, Artner Dávid játékos és Boér Gábor vezetőedző nyilatkozott.

További híreink

Válogatott meghívó érkezett Umathum Ádámnak

Válogatott meghívó érkezett Umathum Ádámnak

Akadémiánk tehetséges védője meghívást kapott az U15-ös válogatott jövő heti összetartására, de sérülés miatt nem tud részt venni az edzőtáborban! Ennek ellenére gratulálunk Ádámnak és mielőbbi felépülést kívánunk! Bízunk benne, hogy a magyar csapat következő eseményén már újra bizonyíthat!

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Tegnap négy nemzetközi összecsapás is szerepelt a programban, ahol remekül helytálltak a fiatalok. U19-es csapatunk Erdei duplájával 2-0-ra győzte le a linzi akadémistákat, míg Bognár Zsolt együttese 1-1-es döntetlent ért el az osztrákokkal szemben. Dunaszerdahelyen új edzői irányítással fölényes győzelmet aratott az U14, az U15 pedig háromgólos hátrányból 3-2-re szépíteni tudott! Szép volt fiúk!

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

U12-es csapatunk a Ferencvárost győzte le nagy arányban, ahol Adi Mátyás mesterhármasig jutott! A Trencin ellen szereplő korosztályaink vegyes eredménnyel zártak, míg az U15 szoros meccsen egy góllal alulmaradt, addig az U14 Barna Dániel duplájával, valamint Árpási és Beődi góljával 4-1-re nyert a szlovák ellenféllel szemben. Takács Gábor U17-es együttese pedig 1-1-es döntetlent ért el a remek erőkből álló MTK otthonában! Szép volt fiúk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink