Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Minden hónap utolsó péntekén: ETO Nyílt Nap Gyerekeknek!

Szeptember utolsó péntekével kezdetét vette új programsorozatunk, az ETO Nyílt Nap Gyerekeknek! Első vendégeink az Audi Iskola és az Abdai Általános Iskola diákjai voltak!

Minden hónap utolsó péntekén: ETO Nyílt Nap Gyerekeknek!

A Gyerekek Éve jegyében újabb nagyszabású programsorozatot indítottunk. Szeptembertől kezdve minden hónap utolsó péntekén győri és Győr környéki iskolásokat hívunk meg előre egyeztetett rendszerben egy rendhagyó tanulmányi kirándulásra, egy délelőttre az ETO Stadionba!

 Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek közelebbről is megismerkedhessenek a létesítménnyel és a klub történelmével, hiszen mégis csak a város egyik tradicionális sportszervezetéről van szó.

A délelőttök programja a következőképpen alakul:

A program egy vezetett stadiontúrával indul, amit egy különleges, rövidített ETO történelemóra zár.

A túrán és az előadáson elhangzottak alapján a diákok kapnak egy tesztsort, melyen csupa olyan kérdés szerepel, amire hallották a választ korábban.

Minden csoportból a legjobb teszteredményt elérő kisdiák részt vesz egy sorsoláson, és a legügyesebbek közül egy diák megnyeri a lehetőséget, hogy az ETO utolsó előtti hazai mérkőzésén, 2020. április 29-én a Soroksár ellen elvégezze a mérkőzés kezdőrúgását, illetve kísérőivel VIP páholyból nézhesse a mérkőzést!

A teszt kitöltése után a program öltözőlátogatással zárul, ahol a játékosok várják a gyerekeket. Ilyenkor kötetlenül lehet tőlük kérdezni, közös képeket készíteni, autogramot kérni.

Az első Nyílt Nap hatalmas sikerrel zárult, bízunk benne, hogy a következő hónapok utolsó péntekjein is hasonlóan csillogó szemeket és boldog mosolyokat láthatunk az ETO Nyílt Napon részt vevő gyerekek arcán!

A program egészen a 2019/2020-as szezon végéig tart.

2019/2020 - A Gyerekek Éve!

További híreink

2019-ben az ETO lett a Maci Kórház akció regionális gyűjtőközpontja
Hajszán Gyula ma 58 éves!
Szimcso Viktor túl van a műtéten

Szimcso Viktor túl van a műtéten

Ma délelőtt Siófokon megműtötték Szimcso Viktort, aki a Nyíregyháza elleni mérkőzésen szenvedett súlyos sérülést.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink