Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Egy félidő előnyt adtunk a Csákvárnak

A gyors csákvári vezetésre még volt válaszunk, azonban ezután két gólos hátrányba kerültünk a félidő derekára. A szünet után sikerült szépíteni, de az egyenlítés már elmaradt. Csákvár-WKW ETO 3-2 (3-1).

Egy félidő előnyt adtunk a Csákvárnak

A WKW ETO FC Győr vereséget szenvedett az Aqvital Csákvár együttesétől. Gyors hazai vezetést Szánthó még gyorsan kiegyenlítette azonban a félidő derekára két gólos hátrányba kerültünk.

A mérkőzés 53. másodpercében megszerezte a vezetést a Csákvár. Madarász kapta jó ütemben Mészárostól a labdát, aki éles szögből magasan a győri kapu jobb oldalába tekert, a labda a kapufáról vágódott a hálóba (1-0).

Nem estünk kétségbe, sőt Vashkeba harcias labdaszerzésének köszönhetően helyzetbe kerültünk, Andric készítette oldalra a labdát Szánthó R-nek, aki a hosszú sarokba lőtte az ETO egyenlítő gólját (1-1).

A 17. percben egy élesen kapu elé belőtt labdára a hazai 10-es Kocsis érkezett, aki higgadtan az elvetődő Horváth T, mellett a győri kapuba belsőzött (2-1).

5 perccel később Kovács K. emelése majdnem behullott, a hazai kapusnak kellett szögletre ütni a veszélyesen lecsapódó labdát, megmentve csapatát a győri egyenlítéstől.

A 31. percben kettőre növelte a Csákvár az előnyét, Albertre nem figyeltünk középen, aki megtolta a labdát, majd 22m-ről kapura vágta a játékszert, amely Horváth T. kezét érintve csapódott a jobb felső sarokba (3-1).

A hajrában Vári B. emelt a hosszú kapufál nagy helyzetben fölé.

A szünet után a harcosabb és végre a tudásához mérten futballozni kezdő ETO szépített Horváth Z. 11-esét követően a 48. percben. Feléledt a remény és több mint 40 perc volt még hátra a mérkőzésből ekkor.

A hátralévő időben csapatunknak volt esélye kiegyenlíteni vagy akár fordítani is, de hiába az akarat és a sok helyzet, sajnos nem sikerült gólra váltani a lehetőségeket.

A szünetet követően egy győri szöglet után Deutsch kezére pattant a labda, bünető!

A labdának Horváth Z. futott neki és nagy erővel magabiztosan értékesítette a 11-est (3-2).

Az 55. percben a berobbanó Horváth Z. elől mentett nagy bravúrral a hazai kapus, míg a másik oldalt két hazai helyzet maradt ki szerencsékre.

Ettől kezdve az ETO nagy nyomás alá helyezte a Csákvár kapuját, a 68. percben Bagi csavart a kapura, de ismét védett a csákvári kapus. Három perccel később Horváth T. védett lábbal.

A hajrában a berobbanó Szánthó lövését védte Markek, majd egy szabadrúgás után Vukasovics perdített mellé. 

Szépen kidolgozott akció végén Andric gurítását fogta a Markek a hosszú  saroknál, majd zárszóként nagy helyzetben Szánthó talppal helyezett lövését gyors vetődéssel csípte el a hazai hálóőr. Újabb gól már nem esett, az Aqvital Csákvár nyerte 3-2 arányban az izgalmas és helyzetekben gazdag mérkőzést.

Az ETO a 11. forduló után a második a Siófok előtt, viszont az MTK ugrott az tabella élére.

 

AQVITAL FC CSÁKVÁR–WKW ETO FC GYŐR 3–2 (3–1)
Csákvár, 
Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 600 néző. Vezette: Nagy Róbert (Márkus Tamás, Kis Zoltán)

CSÁKVÁR: Markek – Csató M., Albert I., Tányéros Á. – Tamás N., Kocsis B., Mészáros D. (Nándori, 73.), Madarász, Deutsch L. – Skribek (Major G., 59.), Sejben (Farkas A., 80.). Vezetőedző: Visinka Ede

WKW ETO: Horváth T. – Kovács K., Gengeliczki (Vukaszovics, 59.), Vári, Kalmár O. – Vaskeba, Harizopulosz (Borbély, 59.) – Szánthó, Bagi, Andrics – Horváth Z. (Lovrencsics B., 67.). Vezetőedző: Boér Gábor
Gólszerző: Madarász (1.), Kocsis B. (17.), Albert I. (31.), ill. Szánthó (11.), Horváth Z. (48. – 11-esből)

eto.hu

További híreink

A Vasas FC otthonában folytatjuk a szereplést

A Vasas FC otthonában folytatjuk a szereplést

Az angyalföldiek jelenleg a tabella harmadik helyét foglalják el, 41 ponttal holtversenyben a Siófokkal. Csapatunk számára különösen fontos a pontszerzés, hisz egy esetleges győzelemmel feljebb zárkózhatunk az élbolyhoz!

Ha hónap utolsó péntekje, akkor stadiontúra!

Ha hónap utolsó péntekje, akkor stadiontúra!

Az ETO interaktív nyílt napjára ezúttal a Kölcsey és a Radnóti Iskola diákjai érkeztek, akik végigjárva a létesítményt számos új ismerettel gazdagodhattak a labdarúgás területén!

Varsányi Tibor 75 éves

Varsányi Tibor 75 éves

Ma ünnepli születésnapját ETO Legendánk, aki ebből az alkalomból hétvégén a Szeged elleni mérkőzésen a második félidőben elvégezhette a kezdőrúgást! A klub névre szóló mezzel és ETO-s borral köszöntötte! Isten éltesse sokáig!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink