Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Vasárnap Csákváron szerepel a WKW ETO

Csapatunk nehéz mérkőzésre számít a Csákvár ellen a Merkantil Bank Liga 10. fordulójában. Vasárnap 17 órakor: Aqvital Csákvár FC – WKW ETO FC Győr.

Vasárnap Csákváron szerepel a WKW ETO

Ellenfelünk remekül kezdte a bajnokságot, négy gőzelemmel az élre ugrottak, majd egy gyirmóti vereség után javítottak egy Siófok elleni győzelemmel. Megverték a Vasast, az MTK-t és a Haladást is, ami tekintélyt parancsoló teljesítmény volt, de az elmúlt két fordulóban nem termett számukra babér, a Szeged és a Szolnok is legyőzte őket. 

Számíthatunk arra, hogy az ETO-t az első négy fordulóban kiváló játékot bemutató Csákvár fogja fogadni. Bízzunk csapatunkban, hogy hazahozzák a 3 pontot Csákvárról!

Az ETO háza táján szerencsére javult a bevethető játékosok aránya, mivel Andric, Vukasovic és Lovrencsics is teljes erővel készült már az Aqvital elleni összecsapásra.

 A felkészülés ugyan kemény volt a héten, de a játékosaink kőkeményen végigcsinálták az edzéseket és már nagyon várják a Csákvár elleni bajnokit, amin győzni szeretnének a céljaink érdekében.  

A csapat vezetőedzője is nehéz mérkőzést vár, de szeretné folytatni a jó szereplést a bajnokágban:

Boér Gábor WKW ETO FC Győr vezetőedzője: - „Szeretnénk folytatni a győzelmi szériánkat. Tudjuk azt, hogy ez nehéz lesz, hiszem egy jó csapat otthonába látogatunk, akik remekül kezdték a szezont és sok olyan játékossal rendelkeznek, akik az Akadémiai munkából kikerülve hétről hétre bizonyítják, hogy üde színfoltjai az NB2-es mezőnynek. Bízom benne, hogy sokan elkísérnek bennünket és jó hangulatot teremtenek a szurkolóink Csákváron.”

eto.hu

További híreink

A Vasas FC otthonában folytatjuk a szereplést

A Vasas FC otthonában folytatjuk a szereplést

Az angyalföldiek jelenleg a tabella harmadik helyét foglalják el, 41 ponttal holtversenyben a Siófokkal. Csapatunk számára különösen fontos a pontszerzés, hisz egy esetleges győzelemmel feljebb zárkózhatunk az élbolyhoz!

Ha hónap utolsó péntekje, akkor stadiontúra!

Ha hónap utolsó péntekje, akkor stadiontúra!

Az ETO interaktív nyílt napjára ezúttal a Kölcsey és a Radnóti Iskola diákjai érkeztek, akik végigjárva a létesítményt számos új ismerettel gazdagodhattak a labdarúgás területén!

Varsányi Tibor 75 éves

Varsányi Tibor 75 éves

Ma ünnepli születésnapját ETO Legendánk, aki ebből az alkalomból hétvégén a Szeged elleni mérkőzésen a második félidőben elvégezhette a kezdőrúgást! A klub névre szóló mezzel és ETO-s borral köszöntötte! Isten éltesse sokáig!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink