Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Szimcso meglátogatta a csapatot

Bár műtétjére még várni kell, Szimcso Viktor bizakodó a jövőre nézve. Ma délelőtt eljött az ETO-ba és meglátogatta edzőit és a csapatot.

Szimcso meglátogatta a csapatot

Nem szeretne eltávolodni az öltözőtől, ezért ma délelőtt –mankóval és rögzítővel - Szimcso bejött a csapathoz. Mindenki nagy örömmel fogadta, az edzői stáb és a csapattársak egyaránt. Egy pillanatra olyan volt, mint ha nem is történt volna semmi – mosolygott, viccelődött, beszélgetett a többiekkel, mint ha minden a legnagyobb rendben lenne. Már most a visszatérésére készül, nem akarja elhagyni magát. A stopli okozta sérülések már gyógyulófélben vannak, gyorsan meg is mutatta a lábát a csapat egészségügyi stábjának.

„- Köszönöm szépen, a körülményekhez képest jól vagyok. – kezdte Viktor. Most nem érzek fájdalmat a lábamban, várom már, hogy túl legyek az operáción. A doktor úr azt mondta, amint elmúlnak a sebek a lábszáramról, azonnal telefonáljunk, és már csinálják is a műtétet. Tudom, hosszú út vár még rám, de csak a gyógyulásra koncentrálok. Sokat pihenek, kezelem a sebeket a lábamon, de most jól esett kicsit kimozdulni és bejönni a többiekhez. Barátnőm itt van velem, segít nekem mindenben, nem vagyok egyedül, a csapat és a stáb is bármikor bármiben segít. Vasárnap megyek a meccsre is, ott szeretnék lenni a csapattal, támogatni őket, ahogy ők is támogatnak engem.”

Viktor, mielőbbi teljes felépülést kívánunk, nagyon várunk vissza a csapatba!

További híreink

Palla Antal 70 éves

Palla Antal 70 éves

A Magyar Bajnok és MNK-győztes kapus ma ünnepli 70. születésnapját! Isten éltesse sokáig Legendánkat!

Az ETO-szív jóban-rosszban együtt dobban!
Szurkolóink a győri egészségügyi dolgozók előtt tisztelegtek

Kiemelt támogatóink

Támogatóink