Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Megkezdi az ETO a Magyar Kupa szereplését

Csapatunk vasárnap az ESMTK ellen játszik a Kupában, csak a továbbjutás elfogadható, célunk a győzelem! Boér Gábor vezetőedzőnk nyilatkozata a cikkben olvasható.

Megkezdi az ETO a Magyar Kupa szereplését

Ellenfelünk az ESMTK az NBIII-as bajnokság Keleti csoportjában a tabella hatodik helyét foglalja el, hét meccsükből 3 győzelem, két döntetlen és két vereség az eddigi mérlegük.

A tavalyi szezonban harmadikok lettek, tavaly előtt a másodikok a bajnokságban.

Az elmúlt 3 évben a hatodik fordulóban búcsúztak (Vác FC (1-3), Monor (0-1), DVTK (1-3)).

Csapatuk küzdőszelleme jelesre vizsgázott a tavalyi kupa kiírásban. A Diósgyőr csak a hosszabbításban tudta az ESMTK-t legyőzni nagy meglepetésre.

A 24.hu hírportál tudósítása szerint az ESMTK játékosai csalódottak voltak a mérkőzés után, ami érthető, mivel senkinek sem tűnt fel két osztálynyi különbség a mutatott játék alapján, de így is erőn felül teljesített az NB III-as csapat.

A négyszeres Magyar Kupagyőztes ETO az utóbbi években mindig továbbjutott amikor bekapcsolódott a Magyar Kupa küzdelmeibe. Három éve a Vasas csak a hosszabbításban tudott nyerni Győrben (2-3), két éve a még NBI-es Balmazújváros búcsúztatta az ETO-t (0-0; 2-3), tavaly pedig a későbbi Kupagyőztes Újpest FC őrületes kupameccsen csak a hosszabbításban tudta kivívni a továbbjutást csapatunk ellen (2-3).

Bízzunk benne, hogy az ETO folytatja a jó szereplését a Magyar Kupában és a kupameccsek csapatunk fejlődését szolgálják majd a céljaink elérésében!

A mérkőzést vasárnap 15 órakor kezdődik a Pesterzsébeten található Ady Endre úti ESMTK Stadionban.

Az esetleges hosszabbítást is figyelembe véve a mérkőzésen 15 órakor indul útjára a labda. Harót János, az ESMTK elnöke közölte, hogy a jegyárak megegyeznek a bajnoki meccseken szokásosakkal, tehát felnőtteknek 1000, diákoknak és nyugdíjasoknak 500 forintba kerül a belépő. Az ESMTK-bérletek érvényesek a találkozóra, tehát a bérleteseknek nem kell jegyet venniük.

A hazai szurkolók a megszokott módon a fedett lelátó oldaláról nézhetik az összecsapást, ők ezúttal csak a Klapka köznél lévő kapun léphetnek be a stadionba. A vendégcsapat drukkerei az Ady Endre út felőli bejáraton jöhetnek be, és azon az oldalon foglalhatnak helyet. Mindkét együttes híveit külön büfé várja majd.

A kapukat most is egy órával a kezdés előtt, 14 órakor nyitják ki.

Turi Zoltán az Erzsébetiek vezetőedzője elmondta, hogy a csapat becsülettel készül a mérkőzésre, és igyekszik megnehezíteni esélyesebb ellenfele dolgát.

Boér Gábor (WKW ETO Vezetőedző): „- Ugyanolyan komolyan kezeljük a Magyar Kupa küzdelmeit, mint a bajnokságot. Szeretnénk minél tovább eljutni, de tudjuk azt, hogy speciális sorozat, és sokszor okoznak meglepetést alacsonyabb osztályú csapatok. Éppen ezért megpróbáltunk részletesen felkészülni az ESMTK csapatából. Az összeállítást illetően lesznek változások, szerepet fognak kapni olyan játékosok, akik eddig kevesebbszer jutottak szóhoz, de a keret erősségét tekintve így is jó minőségű, erős csapattal tudunk kiállni. Csak és kizárólag a továbbjutás fogadható el.”

eto.hu

További híreink

Gyereknapi rajzverseny

Gyereknapi rajzverseny

Boldog gyereknapot kívánunk a legkisebb ETO szurkolóknak! Ebből az alkalomból rajzversenyt hirdetünk a gyerekeknek, Én és az ETO címmel!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

A Kihívás Napjának legfőbb célja, hogy minél több embert buzdítsunk sportra, közösségi játékokra és egészséges életmódra! Úgy gondoltuk, hogy a kedvteremtést egy barátságos focival valósítjuk meg, ezért tegnap délután az NBII-es kerettagok kispályás mérkőzést játszottak az ETO-szurkolók ellen! A program remek hangulatban telt és kiváló alkalom volt arra, hogy a csapat és a szurkolók közelebb kerüljenek egymáshoz!

Stark: Vendégem Igor Nicsenko

Kiemelt támogatóink

Támogatóink