Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Ma 19 órakor a Nyíregyházát fogadjuk

Hétközi forduló lesz ismét a Merkantil Bank Liga 9. fordulójában. Csapatunk a Nyíregyháza Spartacus ellen játszik az ETO Stadionban. Győzelemre fel! Hajrá ETO!

Ma 19 órakor a Nyíregyházát fogadjuk

A szolnoki sikere után a Szpari ellen is szeretne nyerni az ETO szerdán, bízzunk benne, hogy tovább gyűjti csapatunk a pontokat a végső cél érdekében.

Nem lesz egyszerű dolgunk a Nyíregyháza ellen sem, mivel rendkívül kiegyensúlyozott a mezőny, sokszor csak nüánszok döntenek a pontok sorsáról.

A Nyíregyháza csapata tabella 8. helyét foglalja el jelenleg.

Ellenfelünk stabil csapatnak látszik, jól kezdtek a Budaörs ellen (1-0), majd két szoros meccsen maradtak alul a Dorog (0-1) és a Soroksár ellen (3-2). Javítani tudtak egy kiugró 3-0-ás győzelemmel a Békéscsaba ellen, majd Ajkán nagy meccsen kapusuk, Jova 11-esével győztek egy fordulatos mérkőzésen (3-4). A legutóbbi fordulóban azonban a Vasas már kifogott rajtuk (0-2).

Az ETO-nál szerencsére minden rendben, Dvorshák és Vukasovic kivételével mindenki bevethető állapotban van. Az utóbbi két győzelemnek köszönhetően a csapat ismét a tabella élén áll, ami megalapozza a jó öltözői hangulatot. Ezen az úton szeretne tovább haladni csapatunk, ehhez pedig kelleni fog minden apró és nagyobb siker fordulóról fordulóra.

Boér Gábor az eredményesség mellett a játékban is szeretne a csapattal továbbfejlődni, a következőket nyilatkozta a keddi stábértekezlet után:

„Hazai pályán nem is lehet más a célunk, csak az, hogy folytassuk a győzelmi szériánkat. Az elmúlt 3 mérkőzésen a hálónkat is sikerült megóvni a góltól, ezt is mindenképpen szeretnénk tovább kitolni, bár nem lennék akkor sem elégedetlen, hogyha gólt kapunk, de nyerünk. Jelen pillanatban az a legfontosabb, hogy az eredményességet tudjuk tartani, mellette pedig mindenképpen szeretném azt is, ha lépkednénk előre a játék minőségében is, de elsődlegesen az a cél, hogy minél több pontot gyűjtsünk össze a bajnokságban, és az, hogy ezt milyen úton-módon érjük el, az majd csak a végén lesz érdekes, illetve fontos. Azt is látjuk, hogy mennyire kiegyensúlyozott a mezőny, és tudjuk azt, hogy minden egyes pontnak nagyon komoly jelentősége van. Látni kell azt, hogy azért a riválisok is folyamatosan botlanak, nekünk ezt ki kell használni. Most is olyan forduló jön, amikor egymással játszanak olyan csapatok, akik versenyben lehetnek majd a végén az élmezőnyért, ezért nekünk hazai pályán hatványozottan igaz az, hogy nyernünk kell, és ki kell szolgálnunk a közönségünket.”

Aki a szerdai mérkőzésre kilátogat, biztosan nem fog csalódni, mivel jó meccsre van kilátás. Remélhetőleg a közönségünk támogatásával megerősített ETO nyerni fog és ismét szólni fog az „Egy csapat van Nyugaton” jellegzetes dallama!

Hajrá ETO!

 

További híreink

Gyereknapi rajzverseny

Gyereknapi rajzverseny

Boldog gyereknapot kívánunk a legkisebb ETO szurkolóknak! Ebből az alkalomból rajzversenyt hirdetünk a gyerekeknek, Én és az ETO címmel!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

Szurkolóinkkal ünnepeltük a Kihívás Napját!

A Kihívás Napjának legfőbb célja, hogy minél több embert buzdítsunk sportra, közösségi játékokra és egészséges életmódra! Úgy gondoltuk, hogy a kedvteremtést egy barátságos focival valósítjuk meg, ezért tegnap délután az NBII-es kerettagok kispályás mérkőzést játszottak az ETO-szurkolók ellen! A program remek hangulatban telt és kiváló alkalom volt arra, hogy a csapat és a szurkolók közelebb kerüljenek egymáshoz!

Stark: Vendégem Igor Nicsenko

Kiemelt támogatóink

Támogatóink