Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Az ETO nyerte a rangadót. GYŐZELEM!

Andric és Szimcso találataival az ETO már az első félidőben eldöntötte a Vasas elleni mérkőzést. Megérdemelt volt a győri győzelem a rangadóhoz méltó találkozón. Szép volt fiúk!

Az ETO nyerte a rangadót. GYŐZELEM!

A szünet után a csereként beállt Horváth Z. háromra növelhette volna előnyünket, mivel kiharcolt egy 11-est, de sajnos fölé lőtte a büntetőt.

Remek hangulatban kezdődött a mérkőzés, a két csapat szurkolói felváltva egymást segítve buzdították a rangadó szereplőit. 

A 25. percben Vaszil Vaskeba húzott váratlant, megszerezte a vezetést az ETO. Vashkeba passzát a jobb oldalon Andric átvette, tolt rajta egyet, és 12 méterről a rövid alsóba lőtt. Rados csak beleérni tudott, hárítani nem (1-0).

A gól után csak nőtt a győri fölény, aminek a 38. percben újabb találat lett az eredménye: Szánthó Regő passzolt középre jobbról, az angyalföldi védők között berobbant Szimcsó Viktor, s az ötösön belülről a léc alá lőtt (2–0).

Hiába cserélt kettőt Szanyó Károly, a vendégek semmivel sem kerültek közelebb a szépítéshez.

Az ETO a szünet után is fegyelmezetten és magabiztosan futballozva tartotta a kétgólos előnyt.

A Győr könnyedén nyerte meg a rangadót, s még az is belefért, hogy a csereként beálló Horváth Zoltán kapu fölé rúgjon egy általa kiharcolt tizenegyest a hajrában.

Csapatunk lezárta hárommérkőzéses nyeretlenségi szériáját, és fellépett a dobogó 3. fokára a Budafok és a Csákvár mögé.

Merkantil Bank Liga Labdarúgó NB II., 7. forduló

WKW ETO FC Győr - Vasas FC 2-0

Győr, ETO Park
Jv.: Erdős (Ring, Király)

ETO: Horváth T. - Kalmár, Vashkeba (Hidi M. 70'), Bagi, Szánthó, Vári, Andric (Horváth Z. 75'), Szimcso, Vukasovic, Charizopulos (Borbély 82'), Kovács K. Vez. edző: Boér Gábor.

Vasas: Rados - Szivacski, Tóth B., Birtalan (Balajti 57'), Daróczi (Rétyi 57'), Szatmári, Kovács M., Király B., Hinora, Hajdú, Viczián. Vez. edző: Szanyó Károly. 

Gólszerző: Andric (25'), Szimcso (38').
Sárga lap: Szánthó (77'), Vukasovic (77'), ill. Birtalan (40'), Rétyi (77').

eto.hu

 

Kapcsolódó képek

További híreink

Vashkeba duplájával legyőztük a Somorját

Vashkeba duplájával legyőztük a Somorját

Magabiztosan, nagy labdabirtoklási fölénnyel kezdtük a találkozót, több helyzetet is sikerült kialakítani a vendégek kapuja előtt. Az első játékrész ugyan még nem hozott gólt, azonban a második félidőben öt perc leforgása alatt megszületett a meccs összes találata. Végig kemény, ütközetes játék jellemezte a csapatokat, amiből az ETO jött ki győztesen, 2:1-re megnyerte a mérkőzést!

Fehér Miklósra emlékezünk

Fehér Miklósra emlékezünk

Fehér Miklósra emlékezünk 16 éve tragikus körülmények között hunyt el Fehér Miklós, az ETO és a magyar válogatott kiválósága, akadémiánk névadója, nemzetközileg elismert labdarúgó. Klubunk hagyományosan minden évben közösen megemlékezik sírjánál, valamint gimnazistáink mécseseket gyújtanak a kollégiumban felállított emlékhelyen.

Nemzetközi meccsekkel zárul a felkészülés

Nemzetközi meccsekkel zárul a felkészülés

Utolsó megmérettetések következnek a jövő heti bajnoki rajt előtt. Szombaton 11:00 órakor a szlovák másodosztályú Somorját fogadjuk, vasárnap pedig a horvát első ligában szereplő Slaven Belupo otthonába látogatunk Kaproncába.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink