Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Az ETO nyerte a rangadót. GYŐZELEM!

Andric és Szimcso találataival az ETO már az első félidőben eldöntötte a Vasas elleni mérkőzést. Megérdemelt volt a győri győzelem a rangadóhoz méltó találkozón. Szép volt fiúk!

Az ETO nyerte a rangadót. GYŐZELEM!

A szünet után a csereként beállt Horváth Z. háromra növelhette volna előnyünket, mivel kiharcolt egy 11-est, de sajnos fölé lőtte a büntetőt.

Remek hangulatban kezdődött a mérkőzés, a két csapat szurkolói felváltva egymást segítve buzdították a rangadó szereplőit. 

A 25. percben Vaszil Vaskeba húzott váratlant, megszerezte a vezetést az ETO. Vashkeba passzát a jobb oldalon Andric átvette, tolt rajta egyet, és 12 méterről a rövid alsóba lőtt. Rados csak beleérni tudott, hárítani nem (1-0).

A gól után csak nőtt a győri fölény, aminek a 38. percben újabb találat lett az eredménye: Szánthó Regő passzolt középre jobbról, az angyalföldi védők között berobbant Szimcsó Viktor, s az ötösön belülről a léc alá lőtt (2–0).

Hiába cserélt kettőt Szanyó Károly, a vendégek semmivel sem kerültek közelebb a szépítéshez.

Az ETO a szünet után is fegyelmezetten és magabiztosan futballozva tartotta a kétgólos előnyt.

A Győr könnyedén nyerte meg a rangadót, s még az is belefért, hogy a csereként beálló Horváth Zoltán kapu fölé rúgjon egy általa kiharcolt tizenegyest a hajrában.

Csapatunk lezárta hárommérkőzéses nyeretlenségi szériáját, és fellépett a dobogó 3. fokára a Budafok és a Csákvár mögé.

Merkantil Bank Liga Labdarúgó NB II., 7. forduló

WKW ETO FC Győr - Vasas FC 2-0

Győr, ETO Park
Jv.: Erdős (Ring, Király)

ETO: Horváth T. - Kalmár, Vashkeba (Hidi M. 70'), Bagi, Szánthó, Vári, Andric (Horváth Z. 75'), Szimcso, Vukasovic, Charizopulos (Borbély 82'), Kovács K. Vez. edző: Boér Gábor.

Vasas: Rados - Szivacski, Tóth B., Birtalan (Balajti 57'), Daróczi (Rétyi 57'), Szatmári, Kovács M., Király B., Hinora, Hajdú, Viczián. Vez. edző: Szanyó Károly. 

Gólszerző: Andric (25'), Szimcso (38').
Sárga lap: Szánthó (77'), Vukasovic (77'), ill. Birtalan (40'), Rétyi (77').

eto.hu

 

Kapcsolódó képek

További híreink

El kellett halasztani Szimcso műtétjét

El kellett halasztani Szimcso műtétjét

Ma reggel, a műtét előkészületeinél derült ki, hogy a stopli okozta sebek Viktor lábszárán olyan mélyek, hogy fertőzésveszély miatt kockázatos lenne az operáció, így azt el kell halasztani a sebek gyógyulásáig.

Győzelem a Kupában, továbbjutott az ETO!
Megkezdi az ETO a Magyar Kupa szereplését

Megkezdi az ETO a Magyar Kupa szereplését

Csapatunk vasárnap az ESMTK ellen játszik a Kupában, csak a továbbjutás elfogadható, célunk a győzelem! Boér Gábor vezetőedzőnk nyilatkozata a cikkben olvasható.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink