Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Hétfő 20.00: WKW ETO-VASAS FC rangadó

A Merkantil Bank Liga 7. fordulójában a Vasas FC-t fogadja csapatunk TV-s meccsen. A mérkőzés hétfő 20.00 órakor kezdődik.

Hétfő 20.00: WKW ETO-VASAS FC rangadó

Boér Gábor: „-…csak is kizárólag a győzelemmel lennénk elégedettek!”

A szerdai gól nélküli döntetlent követően tiszta lappal vághat neki csapatunk a következő fordulónak. Az elemzés után a Szeged meccset lezárta csapatunk, csakis a következő Vasas elleni derbire koncentrálnak játékosaink. Nem lesz egyszerű, a Vasas kerete az egyik legerősebb a bajnokságban, de nem igazán jól kezdte szezont az NBI-es feljutásra is komoly eséllyel pályázó gárda.

Vereséggel kezdték meglepetésre Dorogon, (2-1), majd a Soroksárt kiütéssel verték (5-2), ezután 2-0-ra kikaptak a Békéscsaba otthonában. Az Ajka elleni 1-1-es döntetlenük után javítottak egy tiszakécskei győzelemmel (1-3), majd az ETO-t is megtréfáló Kazincbarcika ellen 1-1-es döntetlent értek el. A Vasas 8 pontot szerzett idáig, jelenleg a tabella 8. helyét foglalják el.

Mivel az angyalföldieknek most már mutatni is kell valamit, valamint az ETO-nak is győznie kell ahhoz, hogy az élbolyban maradjon, nagy meccs várható a győri ETO Parkban.

Egy biztos, minőségi játékosokkal tarkított, győzelemre és a sikerre éhes csapatok nagy csatája lesz a hétfői WKW ETO-VASAS rangadó, érdemes lesz kilátogatni az ETO Stadionba, mert élőben igazán nagy élmény egy ilyen mérkőzés! Hajrá ETO!

Vezetőedzőnk az alábbiak szerint nyilatkozott a szombati edzés előtt a WKW ETO - VASAS rangadóról, mely a cikkünk alján található videóban is megnézhető. Előtte csapatkapitányunk Vukasovic Marko, és két fiatalunk, Kovács Krisztián és Szánthó Regő is nyilatkozott a mérkőzésről.

Boér Gábor (WKW ETO vezetőedzője): Komoly rangadó következik az életünkben, a Vasas csapatát fogadjuk hétfőn TV-s mérkőzésen. Mondanom se kell, hogy csak is kizárólag a győzelemmel lennénk elégedettek. Igaz, hogy egy nagyon jó gárda érkezik hozzánk, tele több jó minőségű futballistával, de úgy gondolom, nekünk is vannak minőségi játékosaink. Tudom azt, hogy milyen elszántak a srácok, nagyon fontos lenne most a siker! Nyilván, mindig, minden csapatnak fontos, de most ez ránk nézve hatványozottan igaz. Ez és a nagyon komoly bizonyítási vágy dolgozik mindenkiben. Bízom benne, hogy megfelelőképpen fel tudtunk készülni az összecsapásra és bízom abban is, hogy mindenki átérzi ennek a derbinek a jelentőségét. Várom azt, hogy már hétfő este 8 óra legyen és remélem, hogy nagyon sok szurkolónk is ki fog látogatni és buzdítani fogja a csapatot. Erre nagyon nagy szüksége van a fiúknak, és tudom azt, hogy meg is fogják hálálni jó és odaadó játékkal. Bízom benne, hogy ez tud eredményességgel is párosulni majd, a hétfői este folyamán.

eto.hu

Kapcsolódó videó


További híreink

Egy gyors gól döntött

Egy gyors gól döntött

Az ötödik percben Czvitkovics gyors góljával megszerezte a vezetést a III. Kerületi TVE az ETO Akadémia ellen, a későbbi mezőnyfölény és kidolgozott helyzetek ellenére azonban nem született hazai gól.

Húsz perces rövidzárlat

Húsz perces rövidzárlat

A WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata Dunaszerdahelyre látogatott, ahol a DAC 1904 csapatával találkozott felkészülési mérkőzésen. Az összecsapás a második félidőben dőlt el, amikor a felvidéki csapat magasabb sebességi fokozatra váltott.

Bajnoki főpróba Dunaszerdahelyen

Bajnoki főpróba Dunaszerdahelyen

A bajnoki rajt előtti utolsó két felkészülési mérkőzését játssza hétvégén a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Szombaton 14 órakor Dunaszerdahelyen vendégszerepel a gárda, míg vasárnap hazai környezetben fogadja a III. Kerület együttesét. A DAC elleni mérkőzésről élő online közvetítést biztosít a hazai csapat.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink