Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Sérültek és hiányzók a mai keretből

5 játékosunk hiányzik sérülés, betegség és egyéb okok miatt a keretből, ezért soha nem látott fiatal kerettel keltünk útra, hiszen két 2002-es játékos is helyet kapott az utazókeretben, Szabados Attila és Farkas Balázs.

Sérültek és hiányzók a mai keretből

Boér Gábor vezetőedző a következő tájékoztatást adta a sérültekkel és hiányzókkal kapcsolatban.

Lovrencsics Balázs jövő keddtől újra a csapattal edz, és ahogy visszanyeri a fizikális állapotát, azonnal játékra fog jelentkezni. Bízunk benne, hogy a válogatott szünet utáni első mérkőzésen már pályán lesz.

Dvorschák Gábor túl van a műtéten, elkezdte a gyógytornát, 2-3 héten belül lesz olyan állapotban, hogy visszaálljon edzésbe a csapathoz.

Gengeliczki Gergő sérülése szerencsére nem súlyos, bízunk benne, hogy a hét második felétől már újra a csapattal készülhet.

Tar Zsolt vírusos hányás-hasmenés miatt kényszerült pihenőre, Kalmár Olivér után már a második játékosunk dől ki emiatt.

Ritka és nagyon peches állapot ez, hogy egyszerre 3 belső védőt veszítettünk el.

Hiányzik még Vasyl Vashkeb, aki kisebb fegyelmi vétséget követett el, így erre a mérkőzésre kimaradt a keretből, de csütörtökön újra edzésbe áll. Csak rajta múlik, hogy újra beverekszi-e magát a csapatba.

A sérülések miatt soha nem látott fiatal kerettel keltünk útra, hiszen két 2002-es játékos is helyet kapott az utazókeretben, Szabados Attila és Farkas Balázs.

A sérülteknek mielőbbi felépülés kívánunk!

Hajrá ETO!

További híreink

A Vasas FC otthonában folytatjuk a szereplést

A Vasas FC otthonában folytatjuk a szereplést

Az angyalföldiek jelenleg a tabella harmadik helyét foglalják el, 41 ponttal holtversenyben a Siófokkal. Csapatunk számára különösen fontos a pontszerzés, hisz egy esetleges győzelemmel feljebb zárkózhatunk az élbolyhoz!

Ha hónap utolsó péntekje, akkor stadiontúra!

Ha hónap utolsó péntekje, akkor stadiontúra!

Az ETO interaktív nyílt napjára ezúttal a Kölcsey és a Radnóti Iskola diákjai érkeztek, akik végigjárva a létesítményt számos új ismerettel gazdagodhattak a labdarúgás területén!

Varsányi Tibor 75 éves

Varsányi Tibor 75 éves

Ma ünnepli születésnapját ETO Legendánk, aki ebből az alkalomból hétvégén a Szeged elleni mérkőzésen a második félidőben elvégezhette a kezdőrúgást! A klub névre szóló mezzel és ETO-s borral köszöntötte! Isten éltesse sokáig!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink