Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Veled vagyunk, Krisztián!

Békéscsabán találkoztunk a fiatal lőkösházi focistával, Orsós Krisztiánnal, akinek egy sérülés szövődményei miatt augusztusban térd alatt amputálni kellett a bal lábát. Csapatunk házon belül gyűjtést szervezett, tegnap pedig a teljes csapat gyűrűjében Boér Gábor vezetőedző és Vukasovic Marko csapatkapitány adták át Krisztiánnak az összegyűlt pénzt, egy aláírt ETO zászló kíséretében.

Veled vagyunk, Krisztián!

Komoly traumát jelent elveszíteni valamilyen végtagot. Egy labdarúgó esetében fokozottan így van ez, amennyiben a lábát kell amputálni. Ez a szörnyű tragédia érte váratlanul a lőkösháziak 21 esztendős gólgyárosát, a lőkösházi időszaka előtt Kétegyházán, Eleken és közben Gyulán is megforduló Orsós Krisztiánt.írta a Beol.hu.

Orsós még tavaly szeptemberben, egy bajnoki mérkőzésen szenvedett szokványosnak tűnő sportsérülést a sípcsontján, a sebe azonban nem gyógyult, tavasszal pedig rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak nála. Az átfogó vizsgálat kiderítette, hogy az életét csak a bal lába térd alatti csonkításával lehet megmenteni.

A műtétet el is végezték azóta, ami szerencsére jól sikerült, és Krisztián már a varratszedésen is túl van.

A szörnyű hír eljutott az ETO-hoz is, játékosaink és a stáb közösen úgy döntöttek, szeretnének segíteni Krisztiánnak, és gyűjtést szerveztek az öltözőn belül.

Bajnoki menetrendünk miatt éppen úgy hozta az élet, hogy tegnap Békéscsabán edzett és éjszakázott a csapat, így lehetőség nyílt a személyes találkozóra is. Edzés után a teljes csapat és a stáb találkozott Orsós Krisztiánnal és párjával, majd Boér Gábor vezetőedző és Vukasovic Marko átadták a csapat segítségét Krisztiánnak, egy aláírt ETO zászlóval együtt.

 

Krisztiánnak sok erőt, kitartást és mielőbbi felépülést kívánunk!

További híreink

A Vasas FC otthonában folytatjuk a szereplést

A Vasas FC otthonában folytatjuk a szereplést

Az angyalföldiek jelenleg a tabella harmadik helyét foglalják el, 41 ponttal holtversenyben a Siófokkal. Csapatunk számára különösen fontos a pontszerzés, hisz egy esetleges győzelemmel feljebb zárkózhatunk az élbolyhoz!

Ha hónap utolsó péntekje, akkor stadiontúra!

Ha hónap utolsó péntekje, akkor stadiontúra!

Az ETO interaktív nyílt napjára ezúttal a Kölcsey és a Radnóti Iskola diákjai érkeztek, akik végigjárva a létesítményt számos új ismerettel gazdagodhattak a labdarúgás területén!

Varsányi Tibor 75 éves

Varsányi Tibor 75 éves

Ma ünnepli születésnapját ETO Legendánk, aki ebből az alkalomból hétvégén a Szeged elleni mérkőzésen a második félidőben elvégezhette a kezdőrúgást! A klub névre szóló mezzel és ETO-s borral köszöntötte! Isten éltesse sokáig!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink