Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Szerda: Szeged-WKW ETO meccs következik

Csapatunk szerdán a Szeged 2011 otthonában, Gyulán folytatja a bajnokságot a Merkantil Bank Liga hétközi fordulójában.

Szerda: Szeged-WKW ETO meccs következik

A Kazincbarcika elleni döntetlen után szinte rögtön útra kelt bizonyítani vágyó csapatunk a békéscsabai szállásra, ahol este már a szokásos mérkőzés előtti edzéssel hangolnak focistáink a holnapi meccsnapra.

Az újonc Szeged-Csanád Grosics gárdája a Budafok ellen elszenvedett veresége után (0-3) győzni tudott a Balmazújváros ellen (1-2), majd két bíztató döntetlennel folytatta a Haladás (0-0) és a Gyirmót FC ellen (1-1). Legutóbbi meccsén a szárnyaló Siófok a szünet előtti percekben eldöntötte a 1-3-ra végződő mérkőzést.

Ezek az is eredmények igazolják, nincs rossz csapata a Szegednek. Nehéz mérkőzésre lehet számítani ellenük, fontos nagyon számunkra az idegenbeli 3 pont megszerzése, amiért mindent meg kell tenni a Szeged-Csanád-Grosics elleni mérkőzésen. Hajrá ETO! Mindent bele fiúk!

Boér Gábor (A WKW ETO FC Győr vezetőedzője): - Az elmúlt két mérkőzésen eredményességben elmaradtunk a várttól, bár úgy gondolom, hogy mind a két összecsapáson megvoltak a lehetőségeink, hogy eldöntsük a 3 pont sorsát, de sajnos a végjátékba rendre hiba csúszott. Az sem könnyítette meg a dolgunkat, hogy folyamatosan variálni kellett a védelem összeállításán, hiszen ebben a csapatrészben tizedelt bennünket több betegség, illetve sérülés. Ez egy olyan szegmense a focinak, amelyben nehéz gyakorlással előre lépni, leginkább a koncentráción és a hatékonyságon kell javítanunk. Fontos lenne 3 ponttal gazdagodni, hiszen a várható vetélytársaink szépen lassan kiegyenesednek. Nehéz mérkőzése számítok, de bízom abban, hogy a játékosaim átérzik a találkozó fontosságát.

eto.hu

További híreink

Győzelem a Kupában, továbbjutott az ETO!
Megkezdi az ETO a Magyar Kupa szereplését

Megkezdi az ETO a Magyar Kupa szereplését

Csapatunk vasárnap az ESMTK ellen játszik a Kupában, csak a továbbjutás elfogadható, célunk a győzelem! Boér Gábor vezetőedzőnk nyilatkozata a cikkben olvasható.

Az ilyen viselkedés megengedhetetlen

Az ilyen viselkedés megengedhetetlen

Közlemény a WKW ETO FC Győr – Nyíregyháza Spartacus FC Merkantil Bank Liga mérkőzésen történt incidensről.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink