Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Szerda: Szeged-WKW ETO meccs következik

Csapatunk szerdán a Szeged 2011 otthonában, Gyulán folytatja a bajnokságot a Merkantil Bank Liga hétközi fordulójában.

Szerda: Szeged-WKW ETO meccs következik

A Kazincbarcika elleni döntetlen után szinte rögtön útra kelt bizonyítani vágyó csapatunk a békéscsabai szállásra, ahol este már a szokásos mérkőzés előtti edzéssel hangolnak focistáink a holnapi meccsnapra.

Az újonc Szeged-Csanád Grosics gárdája a Budafok ellen elszenvedett veresége után (0-3) győzni tudott a Balmazújváros ellen (1-2), majd két bíztató döntetlennel folytatta a Haladás (0-0) és a Gyirmót FC ellen (1-1). Legutóbbi meccsén a szárnyaló Siófok a szünet előtti percekben eldöntötte a 1-3-ra végződő mérkőzést.

Ezek az is eredmények igazolják, nincs rossz csapata a Szegednek. Nehéz mérkőzésre lehet számítani ellenük, fontos nagyon számunkra az idegenbeli 3 pont megszerzése, amiért mindent meg kell tenni a Szeged-Csanád-Grosics elleni mérkőzésen. Hajrá ETO! Mindent bele fiúk!

Boér Gábor (A WKW ETO FC Győr vezetőedzője): - Az elmúlt két mérkőzésen eredményességben elmaradtunk a várttól, bár úgy gondolom, hogy mind a két összecsapáson megvoltak a lehetőségeink, hogy eldöntsük a 3 pont sorsát, de sajnos a végjátékba rendre hiba csúszott. Az sem könnyítette meg a dolgunkat, hogy folyamatosan variálni kellett a védelem összeállításán, hiszen ebben a csapatrészben tizedelt bennünket több betegség, illetve sérülés. Ez egy olyan szegmense a focinak, amelyben nehéz gyakorlással előre lépni, leginkább a koncentráción és a hatékonyságon kell javítanunk. Fontos lenne 3 ponttal gazdagodni, hiszen a várható vetélytársaink szépen lassan kiegyenesednek. Nehéz mérkőzése számítok, de bízom abban, hogy a játékosaim átérzik a találkozó fontosságát.

eto.hu

További híreink

A Vasas FC otthonában folytatjuk a szereplést

A Vasas FC otthonában folytatjuk a szereplést

Az angyalföldiek jelenleg a tabella harmadik helyét foglalják el, 41 ponttal holtversenyben a Siófokkal. Csapatunk számára különösen fontos a pontszerzés, hisz egy esetleges győzelemmel feljebb zárkózhatunk az élbolyhoz!

Ha hónap utolsó péntekje, akkor stadiontúra!

Ha hónap utolsó péntekje, akkor stadiontúra!

Az ETO interaktív nyílt napjára ezúttal a Kölcsey és a Radnóti Iskola diákjai érkeztek, akik végigjárva a létesítményt számos új ismerettel gazdagodhattak a labdarúgás területén!

Varsányi Tibor 75 éves

Varsányi Tibor 75 éves

Ma ünnepli születésnapját ETO Legendánk, aki ebből az alkalomból hétvégén a Szeged elleni mérkőzésen a második félidőben elvégezhette a kezdőrúgást! A klub névre szóló mezzel és ETO-s borral köszöntötte! Isten éltesse sokáig!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink