Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Vasárnap 19 óra: WKW ETO-Kazincbarcika

Vasárnap a Siófokhoz hasonló játékstílusú csapat, a Kazincbarcika érkezik Győrbe. Az ETO javítani szeretne a siófoki vereség után, ezért mindent meg is fognak tenni játékosaink a Merkantil Bank Liga 5. fordulójában.

Vasárnap 19 óra: WKW ETO-Kazincbarcika

Csapatunk a 2. helyről folytatja a bajnokságot az 5. fordulóban. Meglepetésre a Csákvár vezeti a bajnokságot hibátlanul, míg a 3. helyre a Siófok érkezett meg.

A legutóbbi képes összefoglalóból is látszott, Siófokon dominált csapatunk, azonban nem sikerült a gólszerzés, pedig megvoltak a lehetőségeink.

Soron következő ellenfelünk a Kazincbarcika jelenleg hatodik a tabellán, a Sorokság elleni döntetlen után kikaptak a Békéscsabától (2-1), majd győztek az FC AJKA otthonában (0-2), majd legyőzték a Tiszakécskét (2-1). A csapat egyébként a tavalyi szezonban a 9. helyen zárt.


Boér Gábor (WKW ETO Vezetőedzője): „Egy újabb kellemetlen stílusú ellenfél látogat hozzánk, akik általában védekezésre rendezkednek be. Az elmúlt hetekben is tapasztaltuk, hogy az ilyen stílusú együttesek ellen roppant nehéz játszani, és feltörni a zárt védekezésüket. A heti munkát arra építettük fel, hogy megoldjuk ezeket a játékhelyzeteket, és hatékonyabbak legyünk az ellenfél térfelén.”


Vezetőedzőnk tájékoztatásul elmondta, hogy Farkas Balázs a válogatottnál van, ezért hiányzik most a keretből.

„Frissen igazolt védőnk sajnos a csütörtöki edzésen megsérült, Gengeliczki Gergőnek letapadt a lába és egy kisebb bokasérülése lett, hamarosan kiderül, hogy tudja-e vállalni a játékot.”

Jó hírként kiemelte Boér Gábor, hogy a Siófok ellen könnyebben megsérült Márius Charizopulos pénteken még könnyített munkát végzett, szombaton már a csapattal edzhet, Kalmár Olivér úgyszintén.

„Emellett Szánthó Regő tegnap már a csapattal készült, rá tudunk számítani.” -zárta le a sérültjelentést csapatunk Mestere.


Folytassuk győzelemmel a bajnokságot vasárnap! Szurkoljunk együtt az ETO újabb sikeréért az ETO Stadionban! Hajrá ETO!

eto.hu

Kapcsolódó videó


További híreink

A Vasas FC otthonában folytatjuk a szereplést

A Vasas FC otthonában folytatjuk a szereplést

Az angyalföldiek jelenleg a tabella harmadik helyét foglalják el, 41 ponttal holtversenyben a Siófokkal. Csapatunk számára különösen fontos a pontszerzés, hisz egy esetleges győzelemmel feljebb zárkózhatunk az élbolyhoz!

Ha hónap utolsó péntekje, akkor stadiontúra!

Ha hónap utolsó péntekje, akkor stadiontúra!

Az ETO interaktív nyílt napjára ezúttal a Kölcsey és a Radnóti Iskola diákjai érkeztek, akik végigjárva a létesítményt számos új ismerettel gazdagodhattak a labdarúgás területén!

Varsányi Tibor 75 éves

Varsányi Tibor 75 éves

Ma ünnepli születésnapját ETO Legendánk, aki ebből az alkalomból hétvégén a Szeged elleni mérkőzésen a második félidőben elvégezhette a kezdőrúgást! A klub névre szóló mezzel és ETO-s borral köszöntötte! Isten éltesse sokáig!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink